asylum Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 преди 2 минути, zai4eto82 каза: Лияна на 12 септември пуска Шамар на рождения си ден и рождения ден на бащата на Коцето. Тя пък Луна на годишнината от сватбата на Коцето. И на празника на София. Да го обявят за почивен ден. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 преди 10 минути, MrKidGSA каза: Без значение, смятам, че на Райна песента ще е по-добрата и музиканстка (Галин все пак), но що за простотия е това да издадеш нов албум с 5 нови заглавия и да пускаш веднага нов проект? За къде се е разбързала? Няма нужда от толкова свръх продукция, но ще ме е яд ако Райна отново не види трендинг, защото последните и проекти си струват. Страх ме е, защото нейната дефиниция за музикантска песен е нещо подобно на тази. Лично много ми харесва, но няма как да стане масов хит, а не ми се иска да флопва след година пауза без клип. Иначе може да бързат от две причини. 1. Преслава не залага на тези песни и си иска топ хит за сезона. 2. Точно обратното. Смятат че покрай дуета, популярност ще добият и новите песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Току що, Willy каза: Страх ме е, защото нейната дефиниция за музикантска песен е нещо подобно на тази. Лично много ми харесва, но няма как да стане масов хит, а не ми се иска да флопва след година пауза без клип. Иначе може да бързат от две причини. 1. Преслава не залага на тези песни и си иска топ хит за сезона. 2. Точно обратното. Смятат че покрай дуета, популярност ще добият и новите песни. "Написано с любов" ми е една от любимите песни, наистина. Но с оглед на визията от клипа, която сподели (доста секси и предизвикателна), дори и да е меланхолична песен, ще е бърза/умерена със силен текст. А и след хитовете, които улучи през миналата година вярвам, че вече е по-ориентирана относно това кое се харесва от широката публика. Именно, след 1 година пауза няма право да се дъни, защото критика няма да пестя. Надявам се, че си прав и песента и ще се забележи при всички възможни сценарии. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Че тя Преслава си имат топ хита на сезона ("Пиян"), не знам защо бърза. Така хем "Пиян" задушава, хем отклонява вниманието от новите песни. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 На Райна излиза на 16.09. А Преса и Галин още не са снимали май, не мрънкайте... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 преди 14 минути, asylum каза: И на празника на София. Да го обявят за почивен ден. И имен ден на Надя. Имен ден и годишнина от сватбата в едно Коцето ще отбележи. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 преди 3 минути, zai4eto82 каза: И имен ден на Надя. Имен ден и годишнина от сватбата в едно Коцето ще отбележи. Той е твоя сърдечен удар, че си жива е цяло чудо. 😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 преди 13 минути, MrKidGSA каза: "Написано с любов" ми е една от любимите песни, наистина. Но с оглед на визията от клипа, която сподели (доста секси и предизвикателна), дори и да е меланхолична песен, ще е бърза/умерена със силен текст. А и след хитовете, които улучи през миналата година вярвам, че вече е по-ориентирана относно това кое се харесва от широката публика. Именно, след 1 година пауза няма право да се дъни, защото критика няма да пестя. Надявам се, че си прав и песента и ще се забележи при всички възможни сценарии. Надеждата умира последна! Поздрав с този скандален хит! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Току що, Willy каза: Надеждата умира последна! Поздрав с този скандален хит! Ох, недей, че тази + "Нищо лично" от 2012 са ми кошмарни! Не знам как ги пееше тези простотии и потъна в забрава заради тях. Тук обаче компенсира, въпреки клипа: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Преди малко в лайфа на Преслава, някой написа коментар дали е ходила в Клуб 69, нещо от сорта. Павел отговори "Тя майка му работи там в 69, цял живот има стаж там"... На няколко пъти се включва неадекватно включително и накрая и страшно си личи какъв нервак и простак е. Личи си и че не са му на съце такива неща ... Накрая даже вика "Питай ги, може да искат да те гледат как ядеш", а тя само му казва "Стига де, стигаа". Ако може сигурно ще набие някой фен и през телефона. 😁 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 преди 15 минути, MrKidGSA каза: Ох, недей, че тази + "Нищо лично" от 2012 са ми кошмарни! Не знам как ги пееше тези простотии и потъна в забрава заради тях. Тук обаче компенсира, въпреки клипа: Срам и позор, че не харесваш тази песен! Нищо, веднага сменям поздрава с нещо още по-старо. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Между другото в Троян има такава дискотека с името "Клуб 69". Павел само дето нареди момчето.... Преслава за какво го мъкне с нея постоянно? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 преди 1 час, gioksy каза: Знаете ли, на каква цена ще е албума? 10 лева Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 преди 3 минути, Сцената обичам лудо каза: 10 лева Благодаря! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Много любимо! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_presi Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Харесвам много Преси, любимка ми е, но песните са слаби, няма какво да си говорим. Сред тях няма тотален хит, като последните й тракове. И защо във всички песни, се пее за чаши, за пиене, за пишене? Това само на мен ли ми направи впечатление? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 И днес силни предложения от Преслава. Особено "Крадец на време", личи си ако наистина е записвала преди години. Албума като цяло надмина очакванията ми, които отначало си бяха нулеви, де. Все още ми се иска да имаше и някоя разтърсваща балада. И да отбележа пак- засега 5 от 7 песни за годината са за пиене. Алкохолна кралица! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Скоро 1 милион: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Обаче Галена за пореден път си проявява комплексите. Мислите ли, че случайно анонсира нова песен и то след фурора около Пиян и новия албум на Преслава. Очевидно е, че не е доволна от успеха на Паника, а още по очевидно е, че не иска да остави Преслава на върха. Отдавна не е била така нахъсана и продуктивна, но е вманиачена да гони Преслава... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 преди 2 минути, Slavi каза: Обаче Галена за пореден път си проявява комплексите. Мислите ли, че случайно анонсира нова песен и то след фурора около Пиян и новия албум на Преслава. Очевидно е, че не е доволна от успеха на Паника, а още по очевидно е, че не иска да остави Преслава на върха. Отдавна не е била така нахъсана и продуктивна, но е вманиачена да гони Преслава... Сигурно. По тая логика Емануела и Анелия, и Кали също ще гонят Преслава другата седмица. Пълни глупости. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Много е яко да се напиеш на новия албум на Прес, ПРЕПОРЪЧВАМ НА ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВАС ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ! Тамън да станете малко весели и да спрете да хейтвате 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Преслава, чудейки се как да вмъкне "Моето слабо място", между някоя от новите и последните хитове, в програмата й за концерта на планета. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари