Stela Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 24 минути, Blueberry каза: Аз съм изпуснала, за какво става дума? Райна за пръв път от десет години насам да ми хареса, че и на двете снимки. От 8.09.2019 г. от 23:25, Stela каза: Преди малко в лайфа на Преслава, някой написа коментар дали е ходила в Клуб 69, нещо от сорта. Павел отговори "Тя майка му работи там в 69, цял живот има стаж там"... На няколко пъти се включва неадекватно включително и накрая и страшно си личи какъв нервак и простак е. Личи си и че не са му на съце такива неща ... Накрая даже вика "Питай ги, може да искат да те гледат как ядеш", а тя само му казва "Стига де, стигаа". Ако може сигурно ще набие някой фен и през телефона. 😁 Ето ти цитат от въпросната случка с Преслава. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 2 минути, Stela каза: Ето ти цитат от въпросната случка с Преслава. Пълен идиот. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Цитат Не че го защитавам, ама и аз да съм и аз бих се изнервил на подобен въпрос. А защо не разказа как се кефеше на група момчета от Свищов. Че даже ги пита момчета гладни ли сте? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 1 минута, ChudoTy каза: Не че го защитавам, ама и аз да съм и аз бих се изнервил на подобен въпрос. А защо не разказа как се кефеше на група момчета от Свищов. Че даже ги пита момчета гладни ли сте? Какво изнервящо има при положение, че това е реално съществуващ клуб? Момчето не е имало за цел да обиди Преслава. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 10 Author Report Share Публикувано Септември 10 Не е по-малко просташко в интервю при въпрос "Кога ще има сватба?", да заявиш "Чакам Галена да ми предложи", целувки! 2 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Но е по-просташко да кажеш "Да си извадя ли х*я" в лайф на жена ти. 3 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 10 минути, Stela каза: Какво изнервящо има при положение, че това е реално съществуващ клуб? Момчето не е имало за цел да обиди Преслава. Очевидно той не знае това, нормално е да защити половинката си. Павел е селски бек, но е добряк. И се държи супер любезно, ако човек не го настъпи, него или Преслава. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 15 минути, Blueberry каза: Пълен идиот. Когато Преслава коментира някакво момче на 26, което и е фен от малък, Павел се обади че одъртявала. Толкова неджентълменски. 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 3 минути, Starboy каза: Не е по-малко просташко в интервю при въпрос "Кога ще има сватба?", да заявиш "Чакам Галена да ми предложи", целувки! Просташко? Това е закачливо и шегаджийско, но изобщо не е просташко. Последното което можем да наречем Галин на Галена е простак. Две фолк диви - Преслава и Галена и техните мъже... Единия е хубав, стилен бизнесмен с добри обноски. Другият е с фейс на селска мутра, занимава се с побоища, наркотици и се държи простовато. Оставям на теб да прецениш кое описание за кой се отнася. Целувки! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 10 Author Report Share Публикувано Септември 10 Току що, Stela каза: Просташко? Това е закачливо и шегаджийско, но изобщо не е просташко. Последното което можем да наречем Галин на Галена е простак. Две фолк диви - Преслава и Галена и техните мъже... Единия е хубав, стилен бизнесмен с добри обноски. Другият е с фейс на селска мутра, занимава се с побоища, наркотици и се държи простовато. Оставям на теб да прецениш кое описание за кой се отнася. Целувки! Аз няма какво да преценявам, не ги познавам тези хора, че да знам какви са и да ги описвам с толкова прилагателни. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 1 минута, Starboy каза: Аз няма какво да преценявам, не ги познавам тези хора, че да знам какви са и да ги описвам с толкова прилагателни. Тогава защо намеси мъжа на Галена? Действията на единия не оправдават тези на другия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 10 Author Report Share Публикувано Септември 10 Току що, Stela каза: Тогава защо намеси мъжа на Галена? Действията на единия не оправдават тези на другия. Защото не е редно да бъде обсъждана само едната половинка, при положение, че другата при 3 минутен ефир също казва някаква простотия, а се изкарва като перфектния мъж. Мисълта ми е, че крайните заключения в случая са неадекватни. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 8 часа , Stela каза: Нали се сещате, че от Пайнер са предоставили определена бройка за продожба на сайта и при изчерпване ще им предоставят още. Иначе ако имат достъп до цялата наличтост в склада, как така свършиха всички и за часове напечатаха и пуснаха още? Защото феновете на Преслава сега ще го изкарат, че едва ли не е пуснат втори тираж. Я си слушайте албума и се радвайте, какво сте тръгнали да коментирате продажби още в деня на излизането и да въртите сметки. Лично аз нищо не броя и не коментирам нищо за продажбите. И на двата лагера издишат логиките. Факт е, че такова нещо като доставяне или предоставяне на бройки на сайта няма. В сайта количествата идват от склада в гр. Димитровград. Който е работил с базови програми за online поръчки знае, че има едно поле в програмата за наличност. В това поле може да са въвели 10, 20, 100 или 500 бройки наличност и като се направят този брой поръчки веднага в сайта изписва, че продуктът не е наличен. Тази наличност обаче не е задължително и най-вероятно няма нищо общо с реалната, т.е. не са печатани светкавично нови тиражи. В заключение, може да е продала и 50 и 5000 бройки. Никой от пишещите тук обаче не може да го докаже с хипотези, а само хората от Пайнер и eMAG. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Ако си мислите,че Галин на Галена е забогатял само от продажбата на вафлички и бисквитки сте в голяма заблуда.Това че покрай Галена и покрай познанството им с Пеевски,който притежава сумати медии не научавате за кирливите му ризи не го прави света вода ненапита.Поздрави!😘 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Днес имах повече време и реших да изслушам отново песните на Преслава от албума. Ами какво да ви кажа..супер яките са всичките.😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 💋 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 24 минути, xroflx9 каза: Ако си мислите,че Галин на Галена е забогатял само от продажбата на вафлички и бисквитки сте в голяма заблуда.Това че покрай Галена и покрай познанството им с Пеевски,който притежава сумати медии не научавате за кирливите му ризи не го прави света вода ненапита.Поздрави!😘 Разкажи тогава за кирливите му ризи като си топлкова запознат/а. Така наизуст е най-лесно да се говори. И не, няма целувки, не засулжаваш. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 57 минути, ChudoTy каза: Не че го защитавам, ама и аз да съм и аз бих се изнервил на подобен въпрос. А защо не разказа как се кефеше на група момчета от Свищов. Че даже ги пита момчета гладни ли сте? Тва че се е кефил на мутрета, не променя факта, че говори простащини и цинизми за майки на хора???? Че бие и псува... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 57 минути, Starboy каза: Не е по-малко просташко в интервю при въпрос "Кога ще има сватба?", да заявиш "Чакам Галена да ми предложи", целувки! На Галин всичко му е простено, защото е секси, целувки! 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 @Blueberry бързо отивай в: Как може още да не си чула новите песни на #П?🧜♀️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 - Емилия? - Е, мих я... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 10 Author Report Share Публикувано Септември 10 преди 7 минути, Blueberry каза: На Галин всичко му е простено, защото е секси, целувки! Точно така мисли и Преси. 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 4 минути, чушка. каза: Разкажи тогава за кирливите му ризи като си топлкова запознат/а. Така наизуст е най-лесно да се говори. И не, няма целувки, не засулжаваш. Няма причина да разказвам очевидни неща. Като пример мога да дам това че вафлите му са сигурно едни от най-евтините на пазара,а пак сигурно има поне 3 по-купувани марки. Няма как с такъв "чист бизнес",който не отбелязва големи продажби да си построиш палат,а жена ти да харчи хиляди за дрехи и клипове.Отдавна съм изгубил желанието да споря с някой Галенов или пък още по-малко да спамя. Просто е тъпо да се сравняват Павел и Галин като са един дол дренки. Целувки от теб и не желая,така че лека вечер! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Пуснете си този хит и заплачете под неговите ЗВУЦИ и СТОНОВЕ! 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 1 час , xroflx9 каза: Няма причина да разказвам очевидни неща. Като пример мога да дам това че вафлите му са сигурно едни от най-евтините на пазара,а пак сигурно има поне 3 по-купувани марки. Няма как с такъв "чист бизнес",който не отбелязва големи продажби да си построиш палат,а жена ти да харчи хиляди за дрехи и клипове.Отдавна съм изгубил желанието да споря с някой Галенов или пък още по-малко да спамя. Просто е тъпо да се сравняват Павел и Галин като са един дол дренки. Целувки от теб и не желая,така че лека вечер! Точно евтиното винаги се харчи повече. Иначе е ясно, че са правени врътки през годините. Едва ли, например, са осигурявали напълно служителите си 😂 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари