Kriminal Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Американските учени казват, че в този уникален клип съществуват сублиминални кадри и бързи фонови звуци, които карат слушателя да му се иска да го пусне пак и пак и пак... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 преди 2 минути, Kriminal каза: Американските учени казват, че в този уникален клип съществуват сублиминални кадри и бързи фонови звуци, които карат слушателя да му се иска да го пусне пак и пак и пак... Сега си обяснявам прогреса на Ванята последната година. Като нищо песните и да имат и послания, пускайки ги на обратно. Преди години форума се беше запалил по тази тематика и се оказа, че най много неща се чуват в песните на Цура Янева. СлОчайност? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Ето този мегахит мачкаше със скандал за 25 кадър 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 преди 2 минути, Slavi каза: Преди години форума се беше запалил по тази тематика и се оказа, че най много неща се чуват в песните на Цура Янева. СлОчайност? Някои казват, че когато се пусне Болка моя на обратно в скорост 4х се чува "ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ!" 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 преди 3 минути, xroflx9 каза: Ето този мегахит мачкаше със скандал за 25 кадър Не помня. Припомни? Но наистина има нещо хипнотизиращо в този проект. Небслучайно след всяко изтриване бързо си натрупва милиончета Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Думите от текста в песента на Азис “Умри” са всъщност думите, които би трябвало да се чуват наобратно, но той толкова ги харесал, че решил това да остане главния текст. Истинска кралица! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 преди 8 минути, Slavi каза: Не помня. Припомни? Но наистина има нещо хипнотизиращо в този проект. Небслучайно след всяко изтриване бързо си натрупва милиончета Имаше разни статии,в които се пишеше,че имало 25 кадър,в който се показвал Дявола Иначе определено е хипнотизиращ проект. Още не мога да разбера защо зърната на Андреа са накриво. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Пере ме носталгия по миналата година, толкова йекшън и драма имаше, че имам чувството, че 2018 беше последната с истински големи хитове и интересна за жанра. Какви хитове имахме само: Да гори в любов, Шефката, Купих ти сърце, Грешка беше, Феноменален, По такива си падам, Аз измръзнах, Нотариално заверен, Яко ми е, Дай ми любов, Хулиган, Обратно в играта, Въртележката... та дори и Бръм, и Зоопарк, дето не ги харесвам особено. Много яка година, а в първите месеци изглеждаше, че ще е тотал щета. Приближаваме септември, а на мен тая ми е тотал щета. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 преди 5 минути, VulkoIsTheBest каза: Пере ме носталгия по миналата година, толкова йекшън и драма имаше, че имам чувството, че 2018 беше последната с истински големи хитове и интересна за жанра. Какви хитове имахме само: Да гори в любов, Шефката, Купих ти сърце, Грешка беше, Феноменален, По такива си падам, Аз измръзнах, Нотариално заверен, Яко ми е, Дай ми любов, Хулиган, Обратно в играта, Въртележката... та дори и Бръм, и Зоопарк, дето не ги харесвам особено. Много яка година, а в първите месеци изглеждаше, че ще е тотал щета. Приближаваме септември, а на мен тая ми е тотал щета. Райна е снимала клип, ще видим. 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 преди 9 минути, xroflx9 каза: Имаше разни статии,в които се пишеше,че имало 25 кадър,в който се показвал Дявола Иначе определено е хипнотизиращ проект. Още не мога да разбера защо зърната на Андреа са накриво. Азис има 4 букви. Ориз също има 4 букви. Ева е изяла ябълката защото й било писнало от Ориз. Ева има три букви. Рай също има 3 букви. 3+3 = 6, шеС също има три букви. “Три” също има три букви. Знаете ли кое още има три букви и първата е К? Точно така! Кум. Андреа беше кумица на Азис. Слочаеност? Даамане. Андреа илюминат - потвардено! 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 преди 3 минути, retr0 каза: Азис има 4 букви. Ориз също има 4 букви. Ева е изяла ябълката защото й било писнало от Ориз. Ева има три букви. Рай също има 3 букви. 3+3 = 6, шеС също има три букви. “Три” също има три букви. Знаете ли кое още има три букви и първата е К? Точно така! Кум. Андреа беше кумица на Азис. Слочаеност? Даамане. Андреа илюминат - потвардено! Знаех си!💖 Жалко само че отвлякоха слабата Андреа и ни дадоха дебелия й двойник.😥 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 преди 1 минута, xroflx9 каза: Знаех си!💖 Жалко само че отвлякоха слабата Андреа и ни дадоха дебелия й двойник.😥 Всъщност и двете са налични. Едната се снима за инстаграм, а другата ходи по участия. 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Андреа, ако не друго, поне използва Азис да се отърка в него за един дует и два клипа. Скандална, пресметлива кучка. За жалост не си прецени добре житейския път. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Току що, retr0 каза: Всъщност и двете са налични. Едната се снима за инстаграм, а другата ходи по участия. Да,и това е вероятно.💖 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Скандална кучка и мръсница е Андрю,затова си я обичам толкова.Поне 2-3 от най-големите й хитове би трябвало да се изписват като фт.,но винаги само нейното име присъства в заглавието. Дори Преси не е толкова долна.💞 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 преди 16 минути, retr0 каза: Азис има 4 букви. Ориз също има 4 букви. Ева е изяла ябълката защото й било писнало от Ориз. Ева има три букви. Рай също има 3 букви. 3+3 = 6, шеС също има три букви. “Три” също има три букви. Знаете ли кое още има три букви и първата е К? Точно така! Кум. Андреа беше кумица на Азис. Слочаеност? Даамане. Андреа илюминат - потвардено! Да, ама не. ШесТ се пише и има 4 букви. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 преди 2 минути, zai4eto82 каза: Да, ама не. ШесТ се пише и има 4 букви. Какво като? Не е важно как се пише, а как се произнася. Да ти викам ли Зайчетирието82? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Току що, retr0 каза: Не е важно как се пише, а как се произнася. Да ти викам ли Зайчетирието82? Важно е как се пише, защото може да не знаеш и да правиш елементарни грешки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 преди 2 минути, zai4eto82 каза: Важно е как се пише, защото може да не знаеш и да правиш елементарни грешки. Само ти ще ме вкараш в пътя мен. Първо ме научи какво е NAS, сега граматиката ще ми бетонираш. Коцето хит да не види дано! 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Днес 3 пъти Кома, 2 пъти 107 дни, 2 пъти Любов ли е и 2 пъти Любов. Преди малко пак Кома. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 преди 1 час , retr0 каза: Какво като? Не е важно как се пише, а как се произнася. Да ти викам ли Зайчетирието82? Също така се пише и потвЪрдено. Елементарни грешки правиш. :О Любимата песен на Коцето. Винаги си я поръчва на всяко участие като ходя: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 преди 2 часа , VulkoIsTheBest каза: Андреа, ако не друго, поне използва Азис да се отърка в него за един дует и два клипа. Скандална, пресметлива кучка. За жалост не си прецени добре житейския път. Тогава Андреа беше в Апогея си и нямаше нужда да се търка, в който и да е в интерес на истината. А и знаеш я Василка, все обикаля от чалгаджийка на чалгаджийка като пчеличката Мая. В 80% от случаите той е е търкал. Може би Мария и Малина са изключения. Но дори и тогава с тези си дуети си осигури ефир и концертни изяви в Пайнер и Планета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 преди 22 минути, zai4eto82 каза: Също така се пише и потвЪрдено. Елементарни грешки правиш. :О Любимата песен на Коцето. Винаги си я поръчва на всяко участие като ходя: Оригинала е далеч по як от версията на Киамос. Този е като бг стораро. Чакали за балкански хит и бърза да го прилапа... Слушала ли си този ремикс? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 преди 23 минути, Slavi каза: Оригинала е далеч по як от версията на Киамос. Този е като бг стораро. Чакали за балкански хит и бърза да го прилапа... Слушала ли си този ремикс? Оригинала го знам. Ремикса е нов за мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари