-A. Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Ето те тук до перона и толкова тук под звездите оставам с болката. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 13 Author Report Share Публикувано Септември 13 преди 10 минути, Cally-Pressyfan' каза: Ооо, моля ви се. Не превръщайте и тази година в копие на миналата. "Добре ли си" ли ще е тазгодишната "Шефка", на която ще носите вода от девет кладенеца и ще смятате хиляда изтрити клипчета, за да й докарате някаква измислена първа позиция? Отдавна свиквам да не очаквам, че точно мене някой ще обича, слънце Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Вдигаме ли 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 преди 11 минути, Cally-Pressyfan' каза: Ооо, моля ви се. Не превръщайте и тази година в копие на миналата. "Добре ли си" ли ще е тазгодишната "Шефка", на която ще носите вода от девет кладенеца и ще смятате хиляда изтрити клипчета, за да й докарате някаква измислена първа позиция? "Шефката" ще се клонира всяка година. Ако свикнеш с тази мисъл ще ти е много по-лесно. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Днес Коцето трябваше да има участие в Стара Загора, но във фейса на клуба изобщо не бяха публикували, което беше странно. Писах на клуба, даже им звънях, първо не ми отговориха. После ми писаха от клуба, че тази вечер няма да има изпълнител. И аз им писах как така Коцето в списъка му от участия пише, че днес е при вас и им пращам списъка с участията му. И аз реших да питам Коцето най-добре. Той ми писа, че днешното участие е отпаднало още преди месеци,. После като пристигнах на работа днес от клуба от Стара Загора ми звъняха. Отговорих им,че вече съм говорила с с Коцето и знам, че няма да има участие. Каза и че Лияна му е писала песни. За новата песен на Райна като го питах дали я е слушал ми отвърна, че не. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 преди 17 минути, Cally-Pressyfan' каза: Ооо, моля ви се. Не превръщайте и тази година в копие на миналата. "Добре ли си" ли ще е тазгодишната "Шефка", на която ще носите вода от девет кладенеца и ще смятате хиляда изтрити клипчета, за да й докарате някаква измислена първа позиция? Нямат шанс, защото Азис има твърде голямо надмощие. 24 милиона и 109к харесвания за 6 месеца. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 преди 26 минути, Cally-Pressyfan' каза: Ооо, моля ви се. Не превръщайте и тази година в копие на миналата. "Добре ли си" ли ще е тазгодишната "Шефка", на която ще носите вода от девет кладенеца и ще смятате хиляда изтрити клипчета, за да й докарате някаква измислена първа позиция? А ти коя предлагаш да е тазгодишната "Шефка"? "Няма да ми мине ли"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 преди 11 минути, Fast каза: Нямат шанс, защото Азис има твърде голямо надмощие. 24 милиона и 109к харесвания за 6 месеца. Ние няма да го броим, това е циганска песен. Чао! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 За тая Шефка се говори така, все едно е някакво значимо явление. А тя си е просто успешен кючек на Стораро и Галена. И двамата имат по - успешни песни (Пей сърце анпример за Галена). И двамата имат поне 10 по - големи хита. Просто миналата година беше много голям хит за поп - фолка, но това е Калин иска да набута Преслава сега, защото е изкарала албум, но не мисля, че ще се вреди 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: За тая Шефка се говори така, все едно е някакво значимо явление. А тя си е просто успешен кючек на Стораро и Галена. И двамата имат по - успешни песни (Пей сърце анпример за Галена). И двамата имат поне 10 по - големи хита. Просто миналата година беше много голям хит за поп - фолка, но това е Теб те е нямало тук миналата година, за да знаеш какво явление е била песента за форума. Нито "Пей сърце", нито "Моро му" го вдигат пред бурите, дето завихри тая песен. То затова още се говори така за нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Кралицата е една! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 преди 9 минути, VulkoIsTheBest каза: Ние няма да го броим, това е циганска песен. Чао! Това е кючек изпълнен на български език, също като Шефката. Ако не броим тази, ще бъде двоен стандарт. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 преди 1 минута, VulkoIsTheBest каза: Теб те е нямало тук миналата година, за да знаеш какво явление е била песента за форума. Нито "Пей сърце", нито "Моро му" го вдигат пред бурите, дето завихри тая песен. То затова още се говори така за нея. Пропуск си е, но да, сега като спомена "Моро му"... виж какъв прием имаше тя на фона на останалите песни Беше най - добрия за концерта. Шефката и тя имаше голям прием, но като импакт дори не се приближава до Моро Му. Я да питам Калин, коя песен на Преслава се прие по - добре от Моро му хД Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Райна била мобилизирала всички нейни приятелки, дето познава от психодиспансерите, да пускат новата песен на replay вчера. А като знам в България колко луди има... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 13 Author Report Share Публикувано Септември 13 Всички спорове са излишни! Пред Яничка всички песни не важат, "Вътрележката" е единствения български сингъл стигнал до класацията на Billboard Hot 100, под номер 23. Хита на 2018-2019 1 4 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Току що, Starboy каза: Всички спорове са излишни! Пред Яничка всички песни не важат, "Вътрележката" е единствения български сингъл стигнал до класацията на Billboard Hot 100, под номер 23. Хита на 2018-2019 По - яко щеше да бъде, ако пуснеш Въртележката от концерта. Нали започва епично такова и после некъф мазен кючек се завърта. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 13 Author Report Share Публикувано Септември 13 Току що, WindWalkerMonk каза: По - яко щеше да бъде, ако пуснеш Въртележката от концерта. Нали започва епично такова и после некъф мазен кючек се завърта. Тая песен няма омръзване просто, не си я пускам често, но пусна ли я - слушам я поне 3-4 пъти! ❤️ 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Току що, WindWalkerMonk каза: Пропуск си е, но да, сега като спомена "Моро му"... виж какъв прием имаше тя на фона на останалите песни Беше най - добрия за концерта. Шефката и тя имаше голям прием, но като импакт дори не се приближава до Моро Му. Я да питам Калин, коя песен на Преслава се прие по - добре от Моро му хД За impact-а не съм съгласен. Аз "Шефката" я чувах понякога по няколко пъти на ден навън. Такова чудо в чалгата не бях виждал от "Шушана" насам. Гледанията също го доказват. "Шефката" е с милиони повече трафик от "Моро му". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 преди 8 минути, WindWalkerMonk каза: По - яко щеше да бъде, ако пуснеш Въртележката от концерта. Нали започва епично такова и после некъф мазен кючек се завърта. Аз я слушам само от концерта вече,както и "Феноменален". Там звучат много по-разбиващо.💕 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Честит рожден ден, Паола! 4 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Ох, боже, пак се започна... Шушана е песен с 50 милиона гледания от всичките и версии. Буквално няма човек в БГ, до който не е стигнала. Говореше се за нея като за феномен по телевизиите. Всички я презаписваха. А Шефката е поредния кавър на Оф оф и поредния кючек на Стораро. Сравненията говорят за неадекватност. Добре ли си е с доста слаби гледания. 15 милиона от сума и държави... Едва 9,5 от тях от БГ. Че тя Андреа прави по 10млн с англоезичните си... Иначе е много стабилен хит, но на опашката след Жено, бягай, Тръгвай си, Няма да ми мине, Гн директоре. Вероятно и Пиян ще я смачка до края на годината. Иначе, @Cally-Pressyfan', по рано вметнах същото. Дори съм убеден, че времето, в което не са влизали, са кроели точно как да действат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 преди 4 минути, Slavi каза: Ох, боже, пак се започна... Шушана е песен с 50 милиона гледания от всичките и версии. Буквално няма човек в БГ, до който не е стигнала. Говореше се за нея като за феномен по телевизиите. Всички я презаписваха. А Шефката е поредния кавър на Оф оф и поредния кючек на Стораро. Сравненията говорят за неадекватност. Добре ли си е с доста слаби гледания. 15 милиона от сума и държави... Едва 9,5 от тях от БГ. Че тя Андреа прави по 10млн с англоезичните си... Иначе е много стабилен хит, но на опашката след Жено, бягай, Тръгвай си, Няма да ми мине, Гн директоре. Вероятно и Пиян ще я смачка до края на годината. Иначе, @Cally-Pressyfan', по рано вметнах същото. Дори съм убеден, че времето, в което не са влизали, са кроели точно как да действат. Няма да ми мине според мен е с купени гледания. Само я сравни с останалите песни "Тръгвай си"/"Добре ли си"/"Пиян"/"Най боли ме"/"Паника". Какво е общото при тях: звучат винаги и то по няколко пъти, те са актуалните песни + "Акула". В смисъл отиваш и знаеш, че те ще се пуснат. Тя не се пуска толкова, даже е имало много пъти дето дори не е звучала, една "Боже мой" се пуска в пъти повече. За мен това си звучи съмнително. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Ами то и Шефката се слушаше от цигани. Дайте по тая логика да не броим половината й гледания.💁♂️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 КАКВО Е ТОВА: ?????????????????????????????????? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 преди 3 минути, WindWalkerMonk каза: Няма да ми мине според мен е с купени гледания. Само я сравни с останалите песни "Тръгвай си"/"Добре ли си"/"Пиян"/"Най боли ме"/"Паника". Какво е общото при тях: звучат винаги и то по няколко пъти, те са актуалните песни + "Акула". В смисъл отиваш и знаеш, че те ще се пуснат. Тя не се пуска толкова, даже е имало много пъти дето дори не е звучала, една "Боже мой" се пуска в пъти повече. За мен това си звучи съмнително. И аз не съм я чувал по клубове, но пък съм чувал малки деца да я слушат, телефони да звънят с нея. За мен е топ песен. Но да, дори в топ 10 не влиза на клубните хитове. Но си има феновете де. 90ка лайка и 3000 коментара, сред които много често се пише, че се харесва от хора, които не слушат чалга. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари