Kriminal Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 (редактирано) Струва ми се позната... Едит: мога ли да го оставя тук или да я преместя в сръбската тема и да пиша сам със себе си, да не получа бан от адекватния ни админ:)))) Редактирано Септември 14 от Kriminal очевидни причини 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Преслава защо се стиска така и си свива краката сякаш и се пишка? На повечето снимки е така. 😁😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 преди 3 минути, Stela каза: Преслава защо се стиска така и си свива краката сякаш и се пишка? На повечето снимки е така. 😁😁 За да е по-женствена и съблазнителна. Поне на мен това ми излъчва. Иска ти се да й разкикерчиш краката. Кво криеш ти тука ма? Я дай да видя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 A пък Коце е онлайн, сигурно вече е към Сливен. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Прес обаче верно мяза на 20-годишна, операцията определено я подмлади още повече Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 преди 4 минути, VulkoIsTheBest каза: За да е по-женствена и съблазнителна. Поне на мен това ми излъчва. Иска ти се да й разкикерчиш краката. Кво криеш ти тука ма? Я дай да видя. Това ще го пратя на Павел. Очаквай включване. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 преди 2 минути, Stela каза: Това ще го пратя на Павел. Очаквай включване. От Павел или от нея? Принципно и на двамата мога да им го направя. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 преди 2 минути, VulkoIsTheBest каза: От Павел или от нея? Принципно и на двамата мога да им го направя. От него разбира се. Той прилича на изневерник. Преслава няма да посмее, освен ако не иска пак да посети хирурга в Турция. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Любима певица си отряза ухото СНИМКА На снимката за пореден път устните на бившата на Кубрат Пулев не са си на мястото, очите и носът също са ретуширани. Но дясното й ухо е почти невидимо и е непропорционално позиционирано спрямо лицето. Последователите й в Instagram не спират да й правят забележки да бъде по-естествена и истинска, но тя упорито продължава да коригира снимките си. https://www.marica.bg/ad-v-pop-folka-lyubima-pevica-si-otrqza-uhoto-snimka-Article-233126.html 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 3 часа , Willy каза: Тотален криндж! Анелия си припява върху плейбека и мята ръце, а публиката някаква заспала, сякаш насила са ги закарали и не знаят къде се намират. Време е да се отказва, за нищо не става. Това е в Турция. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 6 часа , Kriminal каза: Ганев голям смелчага излезе да продава крадената песен. Защо всички сръбкини имат един и същи глас? Буквално ми е все едно една певица, която озвучава всички други. Може би нашите на тях им звучат еднакво, но тези винаги имат един дебел груб глас. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Не идвай ми напомня доста на тази песен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Изказах се зле за новата песен на Райна, но песента зариби хора в обкръжението ми, та покрай тях и аз много а харесах, въпреки втръсналия бийт, самия припев и изпяването са много зарибяващи. Сори Райне, дано не си ме проклела прекалено лошо като си прочела първоначалния ми коментар! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Дишайте, котенца! Райна влезе в Трендинг. @-A. Стенем и ридаем ли от радост? 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 10 минути, Cally-Pressyfan' каза: Дишайте, котенца! Райна влезе в Трендинг. @-A. Стенем и ридаем ли от радост? Погром и потрес, че е чак на 5-то място, а е най-гледана от всички! Отидоха гледания, отиде всичко! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 И Райна последва съдбата на другите в popnable. Един ден на върха и марш под Пара бизде. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 15 Author Report Share Публикувано Септември 15 Райничка май удари с хит обаче. От хита "Зле те чувам" и доста популярната "Бразилка", добре и се получват нещата, браво. 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 14 септември: Галена - Паника: 82К Преслава - Пиян: 81К 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 ТОП 5 за вчера: 1. Райна - А бях ти казала: 96К 2. Меди и Десита - Мама не дава: 83.5К 3. Галена - Паника: 82К 4. Преслава - Пиян: 81К 5. Преслава - Не те забравям: 79К I just don't know what to say 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 9 минути, VulkoIsTheBest каза: 14 септември: Галена - Паника: 82К Преслава - Пиян: 81К 15 септември Пиян - 78,0 Паника - 56,4 + 18,5 = 74,9 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Току що, Cally-Pressyfan' каза: 15 септември Пиян - 78,0 Паника - 56,4 + 18,5 = 74,9 Даам, и 7К от тук за "Паника": Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 p.s. Защо лъжеш? Виж вчера как са били в Попнейбъла: Пиян - 77,5 Паника - 54,6 + 18,9 = 73,5 Айде не брой и трето клипче, моля те. При "Пиян" не правим тоя номер. Не е честно. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Току що, Cally-Pressyfan' каза: p.s. Защо лъжеш? Виж вчера как са били в Попнейбъла: Пиян - 77,5 Паника - 54,6 + 18,9 = 73,5 Ограмотявай се преди да обвиняваш в лъжи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 1 минута, VulkoIsTheBest каза: Ограмотявай се преди да обвиняваш в лъжи. Написах ти нещо. Не е справедливо да събираш три клипа на една песен, а на другата да се смята само един. "Пиян" има клип с близо 200 хиляди гледания, но него не го смятаме, нали? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 2 минути, Cally-Pressyfan' каза: Айде не брой и трето клипче, моля те. При "Пиян" не правим тоя номер. Не е честно. Дай трето клипче на "Пиян" което прави сигнификантни гледания и ще го включим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари