-A. Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Райна вече има 80к от фен клипчета. Пайнер да ги докладват веднага. И тя веднъж да прави силни гледания и така да се разводнят нещата. Иначе добро утро! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 https://signal.bg/луна-за-любимия-си-горан-той-е-истински/ НЕ МОГА! Изгледах няколко минути, не мога, просто е прекалено духовно за мен. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 2 минути, -A. каза: Райна вече има 80к от фен клипчета. Пайнер да ги докладват веднага. И тя веднъж да прави силни гледания и така да се разводнят нещата. Иначе добро утро! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Току що, Blueberry каза: Като за нея това са си силни. За няма и 5 дни щеше да има над 630к. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 1 час, WindWalkerMonk каза: https://signal.bg/луна-за-любимия-си-горан-той-е-истински/ НЕ МОГА! Изгледах няколко минути, не мога, просто е прекалено духовно за мен. Аз мислех, че ще получа запек, а се посрах. 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 1 час, WindWalkerMonk каза: https://signal.bg/луна-за-любимия-си-горан-той-е-истински/ НЕ МОГА! Изгледах няколко минути, не мога, просто е прекалено духовно за мен. Винаги пишете за тая Луна, та влязох да видя за какво и се чудите. Нищо прекалено иронично, все едно слушам интервю на Камелия 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 3 минути, Kriminal каза: Винаги пишете за тая Луна, та влязох да видя за какво и се чудите. Нищо прекалено иронично, все едно слушам интервю на Камелия Очаквай разпятие след това Иначе на мен ми направи деня де. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 53 минути, asylum каза: Аз мислех, че ще получа запек, а се посрах. 5000 лв. на циганин да се представя за твой любовник. Очевидно не само по снимки. Тя много трудно допуска хора до себе си, но си плати на циганче да бъде допуснат до нея, а по молове и магазини го третира като слуга-прислужник. Кралицата на Манипулацията! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Луна говори за съдържанието на душата. После казва: - Аз имам богати мъже! Горан: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 3 часа , asylum каза: Всички на крака! Вие се шегувате, ама това като нищо може да стане хит. 😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Райна е сложила на историята си снимка с Атанас Месечков и е написала: "Coming soon...". Дали няма да пусне още нещо? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 14 минути, BobiTo каза: Райна е сложила на историята си снимка с Атанас Месечков и е написала: "Coming soon...". Дали няма да пусне още нещо? Сама си е харесала коментарите.😂🤦♀️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Това е толкова фейк с "гаджето" на Луна. Явно Президентката си е върнала парите от КТБ и сега се чуди как да ги харчи. Освен това, изглежда, че е решила да прави нови песни и клипове, което е супер. Но просто... как намери "Горан"? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Много тъжно. Пее ужасно и на никого не му пука за нея... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 44-годишната Галина Иванова-Кали е бременна с четвърто дете от новия си приятел Анастас 4 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 24 минути, Jouey каза: Много тъжно. Пее ужасно и на никого не му пука за нея... Пее си много добре, все още по-добре от 95% "певици" в Пайнер, ама тая публика все едно от Марс я довлекоха тук 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 1 час , VulkoIsTheBest каза: Луна говори за съдържанието на душата. После казва: - Аз имам богати мъже! Горан: Див мангал, срам ме хвана. Мен да беше взела за без пари, нямаше да се изложи толкова! 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 1 час, BobiTo каза: Вие се шегувате, ама това като нищо може да стане хит. 😁 А, дано! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 4 минути, Kriminal каза: Пее си много добре, все още по-добре от 95% "певици" в Пайнер, ама тая публика все едно от Марс я довлекоха тук Точно това мислех да кажа, особено народния акапел накрая. Искам да видя коя друга от Пайнер може да го направи от чалгаджийките! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Току що, asylum каза: Див мангал, срам ме хвана. Мен да беше взела за без пари, нямаше да се изложи толкова! Ти си доста хай за нея, просто няма да се забележи до теб! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 36 минути, meleto каза: Това е толкова фейк с "гаджето" на Луна. Явно Президентката си е върнала парите от КТБ и сега се чуди как да ги харчи. Освен това, изглежда, че е решила да прави нови песни и клипове, което е супер. Но просто... как намери "Горан"? Може би има дълбок подтекст - че е взела простак от народа, който да се види по телевизора. Президентката ни е ларж! Дано не си изпати от добрината си! А за песните си прав - дано да почне да бълва като Андреа в богатия й период! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 7 минути, Cally-Pressyfan' каза: 44-годишната Галина Иванова-Кали е бременна с четвърто дете от новия си приятел Анастас Както казваше свекървата на майка ми: "Раждаш ги като зайкиня!" 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Деса не пее толкова зле, но изглежда ужасно. Прилича на Ивана в дебелия й период. Но тя поне си подбираше дълги рокли, а Деса се навлякла в къса кожена рокля - хем корема й е очертан все едно е бременна в седмия месец, хем отдолу са изскочили огромни баджаци. След 5 години като влезе в менопаузата ще се търкаля. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Ти си доста хай за нея, просто няма да се забележи до теб! Но щях да й помогна да скандализира още повече. Но всъщност, така е по-изгодно - тоя ще го забравят, като го нарита, а мен щяха да ме помнят и канят за още сеири Искрено се надявам да го ползва само за тоя клип. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 3 минути, VulkoIsTheBest каза: Както казваше свекървата на майка ми: "Раждаш ги като зайкиня!" По-притеснителното е, че и четирите деца са от различни бащи. Пълно курве. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари