WindWalkerMonk Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Нека слушаме готинките изпълнителки! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 преди 1 час, Willy каза: Надуйте тази брутална песен. Венци има уникален глас. Таман щях да я поствам. Яка е. А Деса звучи зверски, за разлика от песните на Ганев. Бързо да записва нещо с Оцко! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 преди 1 час, WindWalkerMonk каза: Нека слушаме готинките изпълнителки! Какво се опитва да каже тази жена? "От любовта боли, при тебе май сърби. Поредният кавал, на кой ли не е дал?" Изкарва бившия си педал ли, не разбирам? Само дотам не беше падала. Ами честито, че имаш деца от педали, Емица! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Брутална мелодия,която Педалинка осра с гласа си и малоумния текст. Трябваше да е само на Яница!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 преди 10 минути, VulkoIsTheBest каза: Какво се опитва да каже тази жена? "От любовта боли, при тебе май сърби. Поредният кавал, на кой ли не е дал?" Изкарва бившия си педал ли, не разбирам? Само дотам не беше падала. Ами честито, че имаш деца от педали, Емица! Ми може да е дал х*я на някви жени дет Ема не ги харесва Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Папилота Хансова, както и Яница, са вече под Преслава и Галена по дневни гледания. Преслава - Пиян ~77К Галена 70К Папи Ханс 64К Яница 57К На фона на тези цифри 130-те на Емануелиния Кавал изглеждат грандиозни. И все пак Галена и Преслава са истински героини, устояха на всякаква конкуренция през лятото, а 1/3 от есента също вече се изтъркули. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 преди 2 минути, Kriminal каза: Ми може да е дал х*я на някви жени дет Ема не ги харесва И кое точно го сърби? В България по принцип наричат гейовете "кавали". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Много знае к'во пее Емицата. Жалко че в Бг нямат скрити послания в песните и клиповете или дисстракове. А има голяма аудитория за да направи скандал, един нос докара 4-5к коментари под "Пиян". Галена 2016 трябваше да скандализира в #МамаУраган с текст от сорта: "Била съм слаба, мнението ти има тежест като награда на ..." Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 @Willy очакваме ли Кама и Валери Милев да смажат с клип? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Току що, xroflx9 каза: @Willy очакваме ли Кама и Валери Милев да смажат с клип? Даа, малко съм разочарован че е отново с Сашка, ама ми е слабост. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 преди 26 минути, VulkoIsTheBest каза: Какво се опитва да каже тази жена? "От любовта боли, при тебе май сърби. Поредният кавал, на кой ли не е дал?" Изкарва бившия си педал ли, не разбирам? Само дотам не беше падала. Ами честито, че имаш деца от педали, Емица! Ма той е хубав бе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 преди 4 минути, Willy каза: Много знае к'во пее Емицата. Жалко че в Бг нямат скрити послания в песните и клиповете или дисстракове. А има голяма аудитория за да направи скандал, един нос докара 4-5к коментари под "Пиян". Галена 2016 трябваше да скандализира в #МамаУраган с текст от сорта: "Била съм слаба, мнението ти има тежест като награда на ..." В България хората са лицемерни и спазват фалшиво благоприличие, а вътрешно кълнат като дърти циганки. Аз съм един от малкото, дето си позволява да го прави на глас. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Току що, Willy каза: Даа, малко съм разочарован че е отново с Сашка, ама ми е слабост. Аз нямам търпение заради клипа. За песента нямам очаквания. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: Ма той е хубав бе. Не е лош, но защо го обявява за педерас пред нацията? Тази жена няма грам уважение, към хора не просто, с които е била близка, но има и деца от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 преди 4 минути, VulkoIsTheBest каза: В България хората са лицемерни и спазват фалшиво благоприличие, а вътрешно кълнат като дърти циганки. Аз съм един от малкото, дето си позволява да го прави на глас. Виетнамчето също! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 преди 1 минута, VulkoIsTheBest каза: Не е лош, но защо го обявява за педерас пред нацията? Тази жена няма грам уважение, към хора не просто, с които е била близка, но има и деца от тях. А за какво да има. Щото е педераст по душа. Издържала го е, защото баща му е врътнал крана. Сега като отново е при татко се прави на мъж. Има за какво да го хейти, казва си нещата както са! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 преди 10 минути, Willy каза: Много знае к'во пее Емицата. Жалко че в Бг нямат скрити послания в песните и клиповете или дисстракове. А има голяма аудитория за да направи скандал, един нос докара 4-5к коментари под "Пиян". Галена 2016 трябваше да скандализира в #МамаУраган с текст от сорта: "Била съм слаба, мнението ти има тежест като награда на ..." Не е възможно, защото тук никой не си пише сам текстовете, а на текстописците няма да им бъде изгодно да заемат нечия страна и да губят клиентела. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: А за какво да има. Щото е педераст по душа. Издържала го е, защото баща му е врътнал крана. Сега като отново е при татко се прави на мъж. Има за какво да го хейти, казва си нещата както са! Ако си запознат по в дейтайли с историята, ти вярвам. Но ми дойде твърде много този хейт, той продължава години наред - в интервюта по телевизията, по статуси и социални мрежи, в песните й... Оля се! Човек трябва да намери сили/акъл да продължи напред, колкото и лошо нещо да е преживял. Тя го удря на отхвърлена злобна простакеса. Това не ми харесва, защото по принцип й се кефех на излъчването и бая песни, но реално тя е много тъп човек. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 преди 2 минути, VulkoIsTheBest каза: Ако си запознат по в дейтайли с историята, ти вярвам. Но ми дойде твърде много този хейт, той продължава години наред - в интервюта по телевизията, по статуси и социални мрежи, в песните й... Оля се! Човек трябва да намери сили/акъл да продължи напред, колкото и лошо нещо да е преживял. Тя го удря на отхвърлена злобна простакеса. Това не ми харесва, защото по принцип й се кефех на излъчването и бая песни, но реално тя е много тъп човек. Много е трудно. Наистина хората са злопаметни и много малко хора по света успяват да продължат напред без да има злоба. Това е нашето проклятие и затова 99% сме хънтвани от призраци. Аз също се опитвам да не съм като Емануела, но е трудно. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: Много е трудно. Наистина хората са злопаметни и много малко хора по света успяват да продължат напред без да има злоба. Това е нашето проклятие и затова 99% сме хънтвани от призраци. Аз също се опитвам да не съм като Емануела, но е трудно. Има го и този момент със злопаметността. Но! Каквото и да си говорим, някак си съм сигурен, че няма да тръгнеш да правиш 10 клетваджийски песни за бившия си и да ореваваш света по всички телевизии с едно и съшо 3-4 години под ред. В смисъл.. говорим за стил, за характер, сещаш се.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 10 песни ли? Че тя Емануела сигурно пуска толкова песни за 1 година,а откакто е в Пайнер не се сещам за нито една нейна песен,в която не плюе бившия си. Не знам сегашния й приятел как търпи нещо подобно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Коментирайте, че след Кама, Деса и Софка, най актуална от певиците излезли 90е е Мира. Тук не и отделяме заслуженото внимание, но не може да се оплачи нито от липса на милиони гледания, нито от липса на участия. Почти 22 години на сцена и никой не е очаквал, че днес ще е над Глория, Ивана, Магда, Малина, Димана, Теодора, Гергана, Андреа, Лияна и доста други сензации и прими. Нека се поклоним пред бобъра! 😜 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 преди 1 час, VulkoIsTheBest каза: Какво се опитва да каже тази жена? "От любовта боли, при тебе май сърби. Поредният кавал, на кой ли не е дал?" Изкарва бившия си педал ли, не разбирам? Само дотам не беше падала. Ами честито, че имаш деца от педали, Емица! Сърби го "кавала" му венерическите болести които му е нанесъл от безразборен секс. Аз така го разбирам. П.С - Извинете за езика. 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Чалга текстовете станаха толкова многопластови и поетични, че литературен критик ще трябва да наемем в този форум, за да ни ги тълкува. 4 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 преди 9 минути, Fast каза: Сърби го "кавала" му венерическите болести които му е нанесъл от безразборен секс. Аз така го разбирам. П.С - Извинете за езика. Кавалът свири. Това е и алюзията към гейовете, че правят свирки. Кавал не се казва на мъжкия полов орган, а на този, който го лапа. Така или иначе Емануела тотално прекали. Такава песен няма как да слушаш на спокойствие пред майка ти и баща ти, без някой да повдигне вежди. И са прави хората. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари