Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

преди 3 минути, retr0 каза:

“Паника” си заслужаваше хайпа. Това, че не стана хит като на конкуренцията не означава, че не е хит въобще. А пък и като човек дето се кефи на Галена оценявам проекта много високо и му се радвам много. Ако текста беше извън клишето бих определил целия проект като новаторски, но просто не е искала да рискува и с музика, и с клип,  и с текст.

Гювендия мръсна. :) 

Според мен ти пушиш цигари.

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 2 часа , zai4eto82 каза:

Ами да, защото ти си монахиня и затова не ги разбираш нещата. Вземи си намери един мъж и прави секс и тогава ще разбереш всичко, което гледаш и колко е хубаво. Така наизуст си писала без да знаеш.  Галена си е много готина и с всеки изминал ден е все по-готина и различна. Винаги има с какво да изненада- жената- хамелеон е. 

Свестните мъже са вече заети. А и нас, хората с увреждания, ни третират като биологичен боклук.

• Angry 1
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Kitty каза:

Свестните мъже са вече заети. А и нас, хората с увреждания, ни третират като биологичен боклук.

Докато си на страната на същите хора, които тъпчат човешките права на такива като теб, не можеш да очакваш промяна.

Сподели в други сайтове

Паника е хит. Тип Просто шоу  - в дискотеките си е мегахит, нищо че не гърми с много гледания. Мен ме кефи най-много от песните, излезнали тая година. 

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, Fast каза:

Крайни изроди и закоравели престъпници нямат място в развлекателната индустрия и не заслужат подкрепа, фенове и трибуна. Това е положението. Все повече такива хора ще бъдат разобличавани.

Гюпка е циганка от Петричко. 😂

преди 34 минути, VulkoIsTheBest каза:

Какво значи "гюпка"?

Това беше реакцията на Преси при прочитането на твоя пост. :D Тя се радва милата.

Какво още да се разобличи за Пресла?

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Fast каза:

Очевидно не визирах Преслава.

Това го знаем. Тя за теб е непорочно родена, по какъвто начин се пръкна и нейното чедо.

• Haha 2

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 1 час, asylum каза:

Преса не рекламира токсични продукти.

Преса не шмърка.

Преса не ебе гаджета на колежки.

Преса не съботира кариери и не ламти за награди.

Преса не роди дете от престъпник.

Само кариери не е съботирала. А и коя не ламти за награди. Просто Пресли освен, че ламти, и ги получава👻

image.png

Сподели в други сайтове

преди 25 минути, Kitty каза:

Пълни глупости. Колко хора съм гледала по ТВ недъгави и пак са си добре и учат, и семейства имат. Ти си се затворила, отказала си се от живота и това е. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Fast каза:

И да е била наркоманка в период от живота си, това е порок, докато Невена е извършила тежко престъпление. Изобщо не са сравними двете неща.

Голям праз, че изгърбила някакъв швестер. А и защо да приемаме неговата версия за чиста монета. Излагаш се с подобни восокопарни изказвания. Ти ще ни казваш кой да слушаме и кой не... Половината чалгаджийки крадат по един или друг начин. Коя крие участия, коя си купува апартаменти на безценица, коя си продава тялото... Защо ги слушаш след като си толкова морален и против престъпността във всичките и форми. Ти ли решаваш кое колко тежко престъпление. А и самия факт, че Прес е с престъпник и знае за деянията му, я прави съучастник по твоята изкривена логика. 

преди 57 минути, VulkoIsTheBest каза:

Човек, нацията изпростя тотално, не ме учудва това за коката. Ние сме дъртици, премъдрели и го виждаме от друг ъгъл. Малките шльоковчета се кефят на подобни "скандалности", нищо, че най-близкото до кокаин, което са виждали повечето от тях, е готварска сол.

На Анелия "Шампиона" го чух веднъж в Пловдув надут яко и веднъж в Обзор от тела на една девойка.

Емилия е родена с късмет, всяка година с поне един доста голям хит, тази година - с два.

Но необяснимо защо образът й ми бледнее тази година, сякаш не намирам същата магия в нея. Сигурно в момента дори на теб ти е по-симпатична отколкото на мен. Което не знам защо е.

ПС: Мисля, че тази година си плащам по отношение на дисфорията ми от Галена. Правих неща миналата година......... само за да се домогне до 1-во място и да има най-успешня дебют за 24 часа. Сега ми се връща и самият мен не ме грабва, както преди.

Смешниците дето откачат на думата кокаин всъщност си пръскат нослетата с евтин амфетамин. Намира се лесно и сред 13 годишните.

За Емилия не съм съгласен, че е родена с късмет. Успява благодарение на много работа, финансови инжркции от Башур, и дуети с топ имена и тийн сензации. Факт е, че рядко има големи самостоятелни хитове, което не омаловажава успеха и. Радвам се за нея. Заслужава го. Дори сега от един лайв на един детски рожден ден чувам да звучи Акула. Иначе фенове на Галош и Преса поне на 3 пъти се опитаха да излъжат, че песните и едва ли не бързо залязли и флопнали. Много удобно ползват факта, че гледанията се разпръснаха на по 5 клипа и някои от тях бяха изтрити. 

• Like 1

image.png

Сподели в други сайтове

преди 1 час, WindWalkerMonk каза:

Не ми харесва. Най ме кефят: 

изтрезняваш ли, добре ли си, акула, тръгвай си, да вдигнем шум, най боли ме на Теда, пиян, паника ме кефи на куплетите.

Навсякъде ли дето бръмчиш си пускат Да вдигнем шум. Щото тука от март април някои обясняват как едва ли не пускали само оригинала... 

А Вторник беше изобщо ли не я отразяват диджеите?

преди 1 час, VulkoIsTheBest каза:

Ама моля ти са, тук ни хайпваха 2 месеца с тази Паника. Сега сигурно почва хайпа за новия сезон. Накрая Цура Янева ще с по-голям хит за лятото.

Наистина беше много смешно как 3ма потребители ни обясняваха как ще сме в паника и какво ли не. Бяха убедени, че Пиян ще флопне след появата на Паника. сега носа си не показват във форума от срам, че очакванията им не се сбъднаха. 

Иначе за мен това е най добрия и проект от доста време насам. Добре ли си и Сърце ми идват много банални и скучни. 

преди 54 минути, Fast каза:

Крайни изроди и закоравели престъпници нямат място в развлекателната индустрия и не заслужат подкрепа, фенове и трибуна. Това е положението. Все повече такива хора ще бъдат разобличавани.

Знаеш ли какво би ти орговорила Кичка Бодурова? 

Шат ап, плийс. 

Майкъл е невинен. А и да не е, пак ще е по велик от всичко, което слушаш на куп😁. И феновете му ще са такива до гроб. Мен лично не ме интересува какво е правил. Дори съжалявам, че не съм бил като малък около него:laughing:

• Haha 2

image.png

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Slavi каза:

За Емилия не съм съгласен, че е родена с късмет. Успява благодарение на много работа, финансови инжркции от Башур, и дуети с топ имена и тийн сензации. Факт е, че рядко има големи самостоятелни хитове, което не омаловажава успеха и. Радвам се за нея. Заслужава го. Дори сега от един лайв на един детски рожден ден чувам да звучи Акула. Иначе фенове на Галош и Преса поне на 3 пъти се опитаха да излъжат, че песните и едва ли не бързо залязли и флопнали. Много удобно ползват факта, че гледанията се разпръснаха на по 5 клипа и някои от тях бяха изтрити. 

Всъщност Емилия беше като еталон за изпълнител, който не разчита на дуети. До "Специално за всяка". После почнаха едни не много успешни песни. И след това всичките й големи хитове са със двамата Стораровци и малкия Теофик.

Сподели в други сайтове

преди 45 минути, Danger. каза:

Паника е хит. Тип Просто шоу  - в дискотеките си е мегахит, нищо че не гърми с много гледания. Мен ме кефи най-много от песните, излезнали тая година. 

Да бе, мегахит. Мегахит на участията на Галена. Склонен съм да вярвам повече на Шулевните наблюдения. Ти и за Дай ми любов обясняваше какъв мегахит е. 

Просто шоу никога не е била мегахит. Излез от филма. 

Мегахитове са Феноменален, Шефката, може би Добре ли си. 

• Like 1

image.png

Сподели в други сайтове

Уж сте много проницателни всички,а още мислите "По такива си падам" за голям хит. Това е най-тъпата песен за изминалата година с най-много купени гледания.

А Емилия след дуетите с онова резаче е пълна смешница. От километри си личи как иска да има класата и стила на Галя и Янева,и международните успехи на Андреа.  Но е поредния пример,че няма файда от това да имаш пари като не знаеш как да ги инвестираш.

• Angry 1
Сподели в други сайтове

Може би нямам по-противна певица от Емилия, отвратителна е всячески!

• Like 2
  • Dislike 1
Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, VulkoIsTheBest каза:

Всъщност Емилия беше като еталон за изпълнител, който не разчита на дуети. До "Специално за всяка". После почнаха едни не много успешни песни. И след това всичките й големи хитове са със двамата Стораровци и малкия Теофик.

И Обичай ме с Борис Дали е дует и Калифорния е дует, макат с някакъв мизерник. Преди това с Ави Бенеди имаше тотален хит. Един от първите и мегахитове също е дует - Безумна любов с Нидал Кайсар. А и последноте и дуетни хитове са доста по трайни и големи хитове от самостоятелните и такива. То и Деса е донякъде така де последните години. Като прсвят дуети залагат нс силни песни, а не просто да отбиват номера като дуетите на Преслава. 

• Like 1

image.png

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Starboy каза:

Може би нямам по-противна певица от Емилия, отвратителна е всячески!

Абсолютно. До скоро си мислех,че най-дразнещата певица е Галена,но преди няколко дни осъзнах,че това е Емилия. Само като я видя и ме избива на агресия.

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Slavi каза:

Навсякъде ли дето бръмчиш си пускат Да вдигнем шум. Щото тука от март април някои обясняват как едва ли не пускали само оригинала... 

А Вторник беше изобщо ли не я отразяват диджеите?

Наистина беше много смешно как 3ма потребители ни обясняваха как ще сме в паника и какво ли не. Бяха убедени, че Пиян ще флопне след появата на Паника. сега носа си не показват във форума от срам, че очакванията им не се сбъднаха. 

Иначе за мен това е най добрия и проект от доста време насам. Добре ли си и Сърце ми идват много банални и скучни. 

Знаеш ли какво би ти орговорила Кичка Бодурова? 

Шат ап, плийс. 

Майкъл е невинен. А и да не е, пак ще е по велик от всичко, което слушаш на куп😁. И феновете му ще са такива до гроб. Мен лично не ме интересува какво е правил. Дори съжалявам, че не съм бил като малък около него:laughing:

И двете се пускат редовно. Даже ги миксират, като слагат нашият по - мазен отсвир на шума. Пълни глупости са че не се пуска, тука нямат общо с реалността.

Вторник беше не се пуска изобщо. Мен обаче ми е чудно друго. Тук се дърпа лекция редовно за болка моя на Цуца, а я чух само веднъж и мина вяло вяло. 

Паника и Пиян предизвикват еднаква вяла реакция. Като чели в началото Паника я пускаха повече, но сега пиян. Разликата не е голяма обаче. И двете се пускат еднакво. Проблема е както казах, че Преслава я пускат и с другите две песни. Преди Пиян Галена звучеше с много песни.

Сърце не се пуска изобщо. Фики обаче си се върти. Тук го изкарват забравен, но дуета с Деса, с Цура, чат пат пате и да те закарам. Кома се пуска редовно на Стораро. Един кючек се пуска редовно, ама не го знам.

• Like 1
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, xroflx9 каза:

Уж сте много проницателни всички,а още мислите "По такива си падам" за голям хит. Това е най-тъпата песен за изминалата година с най-много купени гледания.

А Емилия след дуетите с онова резаче е пълна смешница. От километри си личи как иска да има класата и стила на Галя и Янева,и международните успехи на Андреа.  Но е поредния пример,че няма файда от това да имаш пари като не знаеш как да ги инвестираш.

Забелязах и аз, че си вирна отрязания нос покрай дуетите, но много бързо ще се върне на Земята след слвдващите самостоятелни флопове. Емилия едва достига и по 3 милиона сама последно време... И не спря да се прави на тинейджърка по фотоси... Иначе много добре инвестира дори. Защо да не пробва да пробие международно. Нека имаме повод за гордост! 

Каква класа пък има Цура Янева. До 10 години ще заприлича на майка си... 

• Like 1
  • Haha 1

image.png

Сподели в други сайтове

• Starboy unpinned and locked this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...