Guest Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 6 минути, Slavi каза: Ти не си адекватна. На Райна учасгията минават основно на плейбек. На Константин също. Обаче срещу Преслава надигаш вой, че пее на плейбек... Райна е симпатяга. Опитва се момичето. Има и средно добри песньовки. Но клиповете и да страшно евтини. Една Бразилка е като клип от 2003. Зле те чувам също някакъв тъп студиен клип. Това ли е старанието. Последния също евтин. Радвам се, че не флопна, но критериите там са много ниски. И все пак не очаквам много, защото съм наясно, че няма богат любовник, а дори доскоро тя плащаше почивките на бившия си. Нито пък има много работа, че да избие кинти от тази професия. Не ми обяснявай Райна колко уважавала себе си, защото една година не пусна нищо нищо ново, докато имаше кой да я пляка. Скъса с онзи и изведнъж се завърна. Иначе попфолк албум от Райна няма да видим понебв слведващите 3 години. Нз за какъв албум фантазираш. Спирам Земята, искам да слезеш! преди 5 минути, Willy каза: Някой помни ли за съществуването на тази песен?!😂 Какъв хит е била, какъв прием е имала? Има 27.4М... Ти изобщо гледа ли Райна в сряда в Автограф, където го каза всичко това тя там, че пуска нова песен през декември продължение на А бях ти казала и записва 2 албума -попфолк и фолклорен и че покрай новата песен на участия, които има й искат новата песен по няколко пъти,,а че пишеш наизуст. Я се оправи малко. Гледай и пос;ле пиши като не си информиран: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Несериозно е да сравняваме Преслава и Райна. Няма никаква база, Преслава е там където са били Азис, Глория, Ивана и сега Галена. За кратко време Деса, Кама и Анелия. Тези са с които Преслава може да се сравнява, както й със Стораро, Софа. Има на базата на какво. Пример: години на върха, глас, награди. Райна не е дори помирисвала там. Например Деса/Кама бяха 2002 на абсолютния топ. 2003 бяха Ивана/Глория и т.н. Никога, абсолютно никога Райна не е била топ във нещо. 1. Колко най - продавани албума има Райна ? 2. Колко турнета и концерти завърши? 3. Колко песни и хитове на годината има ? 4. Колко самостоятелни концерта има ? Няма база за сравнение. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Зайке престани с тая истерична селянка Лайна! Дразниш вече. И ние плюем по Преса, ама ти се увличаш вече и едва ли не изкара Лайнето номер едно за всички времена. Едва ли не е Уйтни Хюстън. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 30 минути, zai4eto82 каза: Ти изобщо гледа ли Райна в сряда в Автограф, където го каза всичко това тя там, че пуска нова песен през декември продължение на А бях ти казала и записва 2 албума -попфолк и фолклорен и че покрай новата песен на участия, които има й искат новата песен по няколко пъти,,а че пишеш наизуст. Я се оправи малко. Гледай и пос;ле пиши като не си информиран: Кой освен теб би си пуснал Автограф. Тя може да каже много неща в интервюта. Кой освен теб и вярва? Май забрави преди няколко години как те хранеше и унижаваше. Аз не съм. Преслава няма да стигне това дъно. Има си Павел за тази цел. Нищо не каза за плейбека на Райна и евтините и клипове... Преслава поне на песните от албума си пусна и лирик видеа и некви тъпи лайв версии. А Райна от последния си пусна едно слайдшоу за 2 лева. Коя се старае повече и мисли за феновете си? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 50 минути, Willy каза: Някой помни ли за съществуването на тази песен?!😂 Какъв хит е била, какъв прием е имала? Има 27.4М... Ултрахит си беше! преди 51 минути, Slavi каза: Спирам Земята, искам да слезеш! Върховен стопкадър! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 7 часа , asylum каза: Ултрахит си беше! Върховен стопкадър! И гениален текст. Не сме го разнищвали и анализирали. Голям пропуск! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Джулия и мъжа и Кристиан ще разкажат за сватбата си в новия брой на "Автограф", който ще бъде на 9 октомври http://planeta.tv/news/view/Prikazkata-na-Dzhulia-prodalzhava-kray-Harmanli Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 8 минути, zai4eto82 каза: Джулия и мъжа и Кристиан ще разкажат за сватбата си в новия брой на "Автограф", който ще бъде на 9 октомври http://planeta.tv/news/view/Prikazkata-na-Dzhulia-prodalzhava-kray-Harmanli Коя е Джулия? 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 2 минути, asylum каза: Коя е Джулия? Eдин парцал. Но има 1 / 2 готинки песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Току що, asylum каза: Коя е Джулия? Не се прави, че не знаеш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Току що, WindWalkerMonk каза: Eдин парцал. Но има 1 / 2 готинки песни. Като е парцал, да дойде да почисти у нас! 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Току що, asylum каза: Като е парцал, да дойде да почисти у нас! Невероятен трак! Обожавам го! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 1 минута, zai4eto82 каза: Не се прави, че не знаеш. Това, че знам Коце, не е основание да познавам цялата му рода! Току що, WindWalkerMonk каза: Невероятен трак! Обожавам го! То други траЦИ има ли извоопще!? 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 На мен ми харесват всички песни на Джулия. Даже Коце като пя на сватбата й дуета им каза, че ако му разрешат може да направи още един дует с нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 1 час, zai4eto82 каза: Джулия и мъжа и Кристиан ще разкажат за сватбата си в новия брой на "Автограф", който ще бъде на 9 октомври http://planeta.tv/news/view/Prikazkata-na-Dzhulia-prodalzhava-kray-Harmanli А Райна кога? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Току що, zai4eto82 каза: На мен ми харесват всички песни на Джулия. Даже Коце като пя на сватбата й дуета им каза, че ако му разрешат може да направи още един дует с нея. Koцето трябва да направи дует с тази от аватара ти. Може и креватен, ти ще си на тромпета. Само такъв дует ме интересува. Всички други са траш. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Току що, WindWalkerMonk каза: Koцето трябва да направи дует с тази от аватара ти. Може и креватен, ти ще си на тромпета. Само такъв дует ме интересува. Всички други са траш. За фон ще върви долусподеленият трак! Може да направят нова версия с тромпет! Ремикс на хита на 2019! Аре, Клейче, дърпай! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 @zai4eto82 Ти вместо да мислиш за мъж, деца, семейство се занимаваш с адските тъпотий. Цял ден чета за Лайна, Джулия и Константин! Кому е нужно? Действай, не се мотай с глупости, че времето лети. Догодина ще чукнеш 40 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 33 минути, zai4eto82 каза: Джулия и мъжа и Кристиан ще разкажат за сватбата си в новия брой на "Автограф", който ще бъде на 9 октомври http://planeta.tv/news/view/Prikazkata-na-Dzhulia-prodalzhava-kray-Harmanli Добре, че е Автограф, че такива като Джулия и Ария да има къде да се изявят! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 11 минути, WindWalkerMonk каза: Koцето трябва да направи дует с тази от аватара ти. Може и креватен, ти ще си на тромпета. Само такъв дует ме интересува. Всички други са траш. Колкото до Коце ще го видя чак на 20 декември, че и се пада петък. Да видим как ще сменям смени пак, сигурно ще съм 2-ра, а ще ходя и на фризьор май тогава. Това ще е 9 дена след рождения ми ден. Миналата година дойде на 21 декември Коце тука и го помня това участие много добре- той много ме хареса тогава с патладжанената коса и розови кичури и ми каза ей ,секси я да те видя на дансинга като бяхме, пак ми целува ръка, помнеше, че му бях писала, че ще дойда и на масата му бях доста време и се снимахме, прегръщахме. Много хубави спомени имам от 21 декември в Планета Пайнер, която вече я няма. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 6 минути, zai4eto82 каза: Ти нормален ли си. 82 съм. Декември ще стана на 37. И ако искам ще имам деца. Не си ти този, който ще ми казва какво да правя с живота си. Аман от стари разбирания и разбирачи. Че като нямаш деца- голям праз. Не е задължително на всяка цена да имаш деца, защото така иска обществото и това съм го казала и на нашите. Дете не на всяка цена. И ако ще имам дете- то ще е от любов, а не защото трябва да имам. На тоя етап не мисля за това. 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 7 минути, asylum каза: Лунчето първа е имала колаборация с Румен Борилов. А какво шоу прави. Топ е 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 5 минути, Slavi каза: Лунчето първа е имала колаборация с Румен Борилов. А какво шоу прави. Топ е !!!!!!!!!!! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 29 минути, zai4eto82 каза: Ти нормален ли си. 82 съм. Декември ще стана на 37. И ако искам ще имам деца. Не си ти този, който ще ми казва какво да правя с живота си. Аман от стари разбирания и разбирачи. Че като нямаш деца- голям праз. Не е задължително на всяка цена да имаш деца, защото така иска обществото и това съм го казала и на нашите. Дете не на всяка цена. И ако ще имам дете- то ще е от любов, а не защото трябва да имам. На тоя етап не мисля за това. Ми то къде 37 там и 40 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 9 минути, asylum каза: !!!!!!!!!!! Башал, брато! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари