Slavi Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 47 минути, zai4eto82 каза: На работа на Преслава никой не й се кефи. Като разбраха, че ще идва Галена и викат да ходят на Галена. Преслава само тука се боготвори, извън него е Галена, Емануела, Алисия, Емилия, Галин. Викаш благодарение на 10и фена в рама има стотици пълни участия до фул, най много последователи във всички социални мрежи(повече от Галена). Ние 10имата и правим милионите гледания. Зайке, излез от филма, че ставаш много неадекватна и заприличваш все повече на злобна мома... Това, че ти не и се кефиш, си е твое право, но не говори от името едва ли не на цялата държава. Насила ли някой води хората по участията и, че са все пълни, макар и с най висок хонорар? След като никой не и се кефи защо има повече последователи в инстаграм и фб от всички други чалгаджийки? 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Добро утро! Най-запазеният хит от 2018 е направил 26к през последното денонощие. В Плаза е станало мазало на тая песен. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 1 час , presi_presi каза: От коя песен е крадена Пиян, че не мога да се сетя? Хайде дай линковете на тези две песни!!! Айде феновете на подрепящата домашното насилие вземете се в ръце? Как така толбухинския Майкъл Джексън едва на 2ро място, това вашто на нищо не прилича ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 43 минути, Slavi каза: Викаш благодарение на 10и фена в рама има стотици пълни участия до фул, най много последователи във всички социални мрежи(повече от Галена). Ние 10имата и правим милионите гледания. Зайке, излез от филма, че ставаш много неадекватна и заприличваш все повече на злобна мома... Това, че ти не и се кефиш, си е твое право, но не говори от името едва ли не на цялата държава. Насила ли някой води хората по участията и, че са все пълни, макар и с най висок хонорар? След като никой не и се кефи защо има повече последователи в инстаграм и фб от всички други чалгаджийки? Те са заслепени и заблудени затова. Преди беше, сега вече не прави хубави песни и е плашило. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 7 часа , pechenko каза: И какво? "Хита на лятото" - Пиян краден от други две песни, а феновете й опитват да го прикрият Смях в залата! Ако беше Галена друга песен щяха да пеят, но нали е Преслава То пък и тва сефте. Галена беше Майкъл Джексън, ама като вече се използва за двойничката и от Толбухин, не било правилно, не и бил паднал носа още. А за рекламата на Корцет дори не ми е интересно да повдигам въпроса вече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 1 минута, Lelqtian каза: Айде феновете на подрепящата домашното насилие вземете се в ръце? Как така толбухинския Майкъл Джексън едва на 2ро място, това вашто на нищо не прилича ... По-хубавата новина е ,че Енджи най-накрая ще има дете. след като загуби близначките. Много ме кефи тя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 1 час , zai4eto82 каза: По-хубавата новина е ,че Енджи най-накрая ще има дете. след като загуби близначките. Много ме кефи тя. Коя зодия си, зайке? 😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 1 минута, Slavi каза: Коя зодия си, зайке? 😁 Познай. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 39 минути, zai4eto82 каза: Познай. Трудно. Проявяваш характеристики на овен и козирог от една страна. Преслава много ми харесва откакто се оряза. Преди приличаше на вещица, а сега е топ мацорана. Нищо общо с траверс. Направо е секс машина 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Аз пък изпитвам носталгия към вещицата Преси с ехидната усмивка. С Галя бяха като 'Круела срещу Злодеида". Сега не смее да се ухили и прави само някакви патешки муцуни в ТВ версиите. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 9 минути, Gerganafen каза: Аз пък изпитвам носталгия към вещицата Преси с ехидната усмивка. С Галя бяха като 'Круела срещу Злодеида". Сега не смее да се ухили и прави само някакви патешки муцуни в ТВ версиите. В лайв версиите да, но пък на снимки в инста често е ухилена. Така ми е дори още по подла и ехидна. Почнах дори да забравям стария и облик Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 1 час, Slavi каза: Трудно. Проявяваш характеристики на овен и козирог от една страна. Преслава много ми харесва откакто се оряза. Преди приличаше на вещица, а сега е топ мацорана. Нищо общо с траверс. Направо е секс машина Стрелец съм. Можех да съм Козирог, но съм избързала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Това момиче заслужава много! Невероятна е. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 1 час , Gerganafen каза: Аз пък изпитвам носталгия към вещицата Преси с ехидната усмивка. С Галя бяха като 'Круела срещу Злодеида". Сега не смее да се ухили и прави само някакви патешки муцуни в ТВ версиите. Мдам, и на мен ми лиспват от едно време. Имаше едно паметно Сигнално жълто дет ги беше фанала с нещо мязащо на нощници пред ЦУМ. Галя беше като тапицирана табуретка все още, а Петя още с огромните цици и стария нос за малко да влезе в един казан за боклук, както я снимаха, така се беше затрогнала да дрънка простотии за пред камерата, нищо че е Албена Вулева. Мноо бяха сладки. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 1 час , Slavi каза: Трудно. Проявяваш характеристики на овен и козирог от една страна. Аз неадекватни и плиткоумни козироци не познавам. Не те забравям, Не идвай и Трябваш ми нямат спиране. Другите две съм ги чул точно веднъж. Даже имената не им знам. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 14 минути, Vancho каза: Аз неадекватни и плиткоумни козироци не познавам. Не те забравям, Не идвай и Трябваш ми нямат спиране. Другите две съм ги чул точно веднъж. Даже имената не им знам. Веднага поправи тази грешка! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 1 час, PHILIPP PLEIN каза: Това момиче заслужава много! Невероятна е. И аз го констатирах след като изслушах клипа. Жалко, че добрите певици в този жанр нямат бъдеще... Още по малко такива, които ще си пробват късмета сами. Ако след The Best беше влязла в Пайнер и Пашев я бе взел под крилото си, можеше и да се случи нещо, но доколкото знам, тя е доста особен и независим характер и трудно би оставила някой да и дава наклон, както са Джулия и Малката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 35 минути, Vancho каза: Аз неадекватни и плиткоумни козироци не познавам. Не те забравям, Не идвай и Трябваш ми нямат спиране. Другите две съм ги чул точно веднъж. Даже имената не им знам. За мен сила са Не те забравям и Не идвай. Не случайно двете се откроиха най много. Едната вече е хит, а Не идвай масово се одобрява, въпреки че не е с типичния саунд за клубовете. Останалите не, че са лоши, но се усеща, че са правени за преди 2014 като звучене. Право в очите не влиза в тази графа, но и липсва нещи. Иначе няма безкрайно неслушаема песен. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 ❤️❤️❤️❤️❤️ И................. НЕ МОГА ДА СПРА да те искам сега, още, още ме целувай такааааааааааааааааааааа!!! И не мога да спра с теб да бъда добра, даже и да плача след товаааааааааааааа!!!!!! Една от любимите ми песни на Яничка, винаги ме зарежда с положителни емоции, даже в моменти като този в който ми иде да запаля цялата къща и всички вътре! Поздрав за всички които я харесват! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 А дали някой друг има моите наблюдения, че 2019 година във форума мина в обсъждане на Преслава на 80 %. Общо взето ако не е тя, нямаше и да има какво да коментираме. Като започнем от операциите, минем през Изтрезняваш ли и Пиян, албума и стигнем до всичко жълто, което се пише за нея и Павел. Дори хейтърите като Зайка, Конде и други няма ден, в който по 3 пъти да не отчетат терзанията си, свързани с Пресле. Освен това откакто Паника не успя да доминира над Пиян, а Пресли пусна албум, забелязвам, че Галеновите намалиха визитите си. Случайност? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 5 Author Report Share Публикувано Октомври 5 2019, годината на .... Както 2018 - Да гори в любов и 2017 - Не се изтриваш .. целувки! 1 1 6 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 2 минути, Starboy каза: 2019, годината на .... Както 2018 - Да гори в любов и 2017 - Не се изтриваш .. целувки! Кършиш ли дупе под звуците на "От любов преглъщани"? 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 1 час , zai4eto82 каза: Стрелец съм. Можех да съм Козирог, но съм избързала. Скъпа, на твоята зодия отговаря ето този трак 10 фена от рамания с много зор му нашлякахме 20 милиона гледания. Какво мислиш за този трак и един от най добрите клипове на Пресли последните години? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 5 Author Report Share Публикувано Октомври 5 преди 2 минути, Cally-Pressyfan' каза: Кършиш ли дупе под звуците на "От любов преглъщани"? Разбира се, както под цялото времетраене на албума на хилядолетието! ❤️ 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 43 минути, Cally-Pressyfan' каза: Веднага поправи тази грешка! Не ми харесва, Кали. 😕 И тея вокали са ужасни. Тая и другата нова песен са най-слабите в албума. преди 15 минути, Slavi каза: А дали някой друг има моите наблюдения, че 2019 година във форума мина в обсъждане на Преслава на 80 %. Общо взето ако не е тя, нямаше и да има какво да коментираме. Като започнем от операциите, минем през Изтрезняваш ли и Пиян, албума и стигнем до всичко жълто, което се пише за нея и Павел. Дори хейтърите като Зайка, Конде и други няма ден, в който по 3 пъти да не отчетат терзанията си, свързани с Пресле. Не само във форума се обсъжда Преслава. Извън него също. 2019-та категорично си е нейната година. Според мен това й е най-силната година от това десетилетие. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари