Slavi Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 11 минути, Starboy каза: 2019, годината на .... Както 2018 - Да гори в любов и 2017 - Не се изтриваш .. целувки! И така както: 2004 - Нямаш сърце 2005 - Дяволско желание 2006 - Когато съмне / Лъжа е 2007 - Нищо друго/Водка с утеха 2008 - Новата ти/Последен адрес 2009 За да те забравя 2010 Пия за теб 2011 Как ти стои/От мен питието 2012 Лудата дойде 2013 Режим неприлична 2014 Моето слабо място 2015 На тебе не отказвам 2016 Няма да ти пиша 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Галена беше на живо в Instagram,изпуснах ли нещо интересно? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 22 минути, Vancho каза: Не ми харесва, Кали. 😕 И тея вокали са ужасни. Тая и другата нова песен са най-слабите в албума. Не само във форума се обсъжда Преслава. Извън него също. 2019-та категорично си е нейната година. Според мен това й е най-силната година от това десетилетие. Като цяло е най обсъжданата персона в България тази година, да. Много добре и се отрази промяната. Изживява си нов ренесанс момичето направо. Но във форума е основен двигател да се пише. Нз с какво щяхме да си чешем езиците, ако не бе новата-стара лидерка 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 15 години и 9 месеца в епицентъра на поп-фолка. 1 3 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 @Slavi гледайки тази снимка на Джефри Стар за коя попфолк певица се сещаш?🤔 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 11 минути, xroflx9 каза: @Slavi гледайки тази снимка на Джефри Стар за коя попфолк певица се сещаш?🤔 За Галена, но тази е една идея по женствена❤️ 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 33 минути, Slavi каза: И така както: 2004 - Нямаш сърце 2005 - Дяволско желание 2006 - Когато съмне / Лъжа е 2007 - Нищо друго/Водка с утеха 2008 - Новата ти/Последен адрес 2009 За да те забравя 2010 Пия за теб 2011 Как ти стои/От мен питието 2012 Лудата дойде 2013 Режим неприлична 2014 Моето слабо място 2015 На тебе не отказвам 2016 Няма да ти пиша Я да добавим и.... 2004 - Обичам те, Горчиви спомени. 2005 - Нямам право, Финални думи, Завинаги твоя, Безразлична 2006 - Заклевам те 2007 - Моят нов любовник, Мъж на хоризонта, Не съм ангел ... 2011 - Мръсно и полека, Като за финал 2012 - Разкрий ме 2015 - Ако утре ме губиш Добре стои, нали? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 4 минути, Slavi каза: За Галена, но тази е една идея по женствена❤️ И доста по-богата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Пропуснахме да споменем и друга любима песньовчица 😘 Спомняме ли си за "Уморих се"? ❤️ 1 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Така и така сте на вълна Преслава,поздравете се с този златен хит! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Току що, xroflx9 каза: Така и така сте на вълна Преслава,поздравете се с този златен хит! От сега се чувствам поздравен и благодаря най-нахално! ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 3 минути, xroflx9 каза: Така и така сте на вълна Преслава,поздравете се с този златен хит! След днешния обзор на годината се оказа, че цяла година форума е на тази вълна. Направо можем да прекръстим рамания на Пресли и да си живеем в идилия преди 3 минути, DevilWish каза: Пропуснахме да споменем и друга любима песньовчица 😘 Спомняме ли си за "Уморих се"? ❤️ Връщам с нещо не толкова хитово, но разтърсващо и емоционално и каращо сълзите да бликат на струи! 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Току що, Slavi каза: След днешния обзор на годината се оказа, че цяла година форума е на тази вълна. Направо можем да прекръстим рамания на Пресли и да си живеем в идилия Не подценявай и страхотната Джени,която ще ни скандализира с "много ново". Let's get slutty с този трак 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 1 минута, Slavi каза: След днешния обзор на годината се оказа, че цяла година форума е на тази вълна. Направо можем да прекръстим рамания на Пресли и да си живеем в идилия Връщам с нещо не толкова хитово, но разтърсващо и емоционално и каращо сълзите да бликат на струи! Много красиво и истинско! Благодаря! Заглавието съм си го откраднал и много често го използвам като реплика когато не мога да чакам! Това, което мен страшно ме изненада, че това лято я чух да звучи от някаква кола и то два-три вечера подред, явно хората си я харесват и спомнят. Не съм вярвал, че след време тя точно ще направи чак такова впечатление. :O Може да си скубе косите, че не се хареса във видеото и не пусна смешно-цветния си клип с вързаните ръчички. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Тва е б'аси хита ... 🔝 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 “2019-та е една от най-силните ми години – откровена е Цветелина Янева пред телевизия “Планета“ - Новият ми, 4-ти самостоятелен албум, е готов, но искам да включа в него още нещо ново. Затова го задържам, но мога да кажа, че ще излезе на музикалния пазар първите месеци на 2020 година“. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 5 Author Report Share Публикувано Октомври 5 преди 8 минути, Willy каза: “2019-та е една от най-силните ми години – откровена е Цветелина Янева пред телевизия “Планета“ - Новият ми, 4-ти самостоятелен албум, е готов, но искам да включа в него още нещо ново. Затова го задържам, но мога да кажа, че ще излезе на музикалния пазар първите месеци на 2020 година“. Какво е издала Цветелина Яневка тая година, наистина не се сещам? 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Къде са падащите звездички? Напук на лошото време - настроението ми е 6+. Поздрав за всички, които се кефят на песента! MAX VOLUME от мен!!! 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 10 минути, Starboy каза: Какво е издала Цветелина Яневка тая година, наистина не се сещам? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 18 минути, Willy каза: “2019-та е една от най-силните ми години – откровена е Цветелина Янева пред телевизия “Планета“ - Новият ми, 4-ти самостоятелен албум, е готов, но искам да включа в него още нещо ново. Затова го задържам, но мога да кажа, че ще излезе на музикалния пазар първите месеци на 2020 година“. А имаше години, в които държеше най големите хитове - Влез, Мога пак, За контакти, Брой. Сега направила един хит, който в сравнение със старите и бледнее и се вживява. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 1 минута, Slavi каза: А имаше години, в които държеше най големите хитове - Влез, Мога пак, За контакти, Брой. Сега направила един хит, който в сравнение със старите и бледнее и се вживява. Пред Влез, Видимо изневерил, Мога пак, За контакти, По-страшно, Давай разплачи ме, Брой ме и повече нейни наистина бледнее. Тя има прекрасни песни и клипове, това направо не е нищо ново за нея, но пък за годината определено е едно от успешните неща и хитови песни. Една песен, но поне качествена бих казал. Не е залагала на количество, това й стига според мен. Да пусне още една песничка до края на 2019 и годината за нея е успешна. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Цура и тя като Мара - всяка нова песен й е най-хубавата и най-големия хит ... дрън, дрън. Факт, че обожавам "Болка моя" и е в топ 5 на хитовете това лято, но не постигна някакъв толкова взривяващ ефект с нея. През 2010 г. като пусна "Момичето за всичко", "За контакти", "Влез", "Кучка наречи ме" и т.н. не се изтъкваше така. 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 15 минути, Starboy каза: Какво е издала Цветелина Яневка тая година, наистина не се сещам? + Болка моя Според мен Цуци ще има силен прием на концерта. През последната година дръпна и песните й се откроиха. Преди това беше доста зле. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Болка моя е една от най-добрите и песни. Като цяло всичко и се получава на нея Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари