Cally-Pressyfan' Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 преди 1 минута, Slavi каза: 2001 дебютира с Дадох за доброо моето легло😆 Мисля, че това й е първата песен. След нея излезе "Дадох". 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 преди 1 минута, VulkoIsTheBest каза: Верно, това го бях забравил. Клонял към лагера на Преслава, защото Галеновите били силни. И го дразнели. И то точно определени Галенови. 😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 преди 2 минути, Slavi каза: 2001 дебютира с Дадох за доброо моето легло😆 Това не беше ли 2002 лятото? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Едно време Татяна искаше да е като Глория и Ивана! Е постигна го! Не може да се отрече, че мечтите се сбъдват. Нали мечти за едни, проклятие за други. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Току що, -A. каза: Татяна вместо да инвестира парите от спонсорите в проекти да ги пести за старини. Видя се, че шанс за кариера и хитовост няма. Е, покрай До три и Да сме квит разбра, че може да просперира и 13 години след старта си. Нищо не е загубено. Яница и тя просперира след 10тата си година. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Абе по едно време беше тръгнала добре с Оцко - имаше "До три", "Да сме квит" и някакви други сезонни хитове които не помня, но не запази инерцията, както успя да направи Яница. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Татяна през 2003: България ми е тясна - искам да съм балканска звезда и заради това записах ''Биди фер''. Очаквам да е хит като ''Кукавица''. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Току що, WindWalkerMonk каза: Едно време Татяна искаше да е като Глория и Ивана! Е постигна го! Не може да се отрече, че мечтите се сбъдват. Нали мечти за едни, проклятие за други. В момента е точно като тях. Никой не се вълнува от нея. Изобщо изкарва ли пари от музика? Аз си я представям как след концерт на Планета бърза да се прибере, че сутринта е първа смяна в шивашкия цех, а шефа вече е вдигнал ръце от нея и от опитите й да се прави на звезда. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Изпитвам истинско удоволствие когато започнем да обсъждаме друга, а не Галена или Преслава. Тотално втръснали мумии. Като им прочета имената мускула на лявата страна на устата ми се схваща в признак на прединсултно състояние. Като ни омръзне Татяна кажете, ще подхванем Биляна. Има много какво да се каже за нея. ❤️ 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 преди 1 минута, Stela каза: Няма нищо смешно в казаното от нас, нито има драма. Видя се истината на онези награди когато ехидната Преслава развали момента на Галена. И още много примери мога да ти дам. Една вечер нямаше какво да правя, и изслушах интервю на Галена в "Горещо" в периода около тези награди . Каза че е направила сигнал на Преслава да се качи на сцената за да успокои освиркващите, и сподели че именно тя и е помогнала да се отърси от тежка катастрофа месеци преди това, в която без малко е починал тогавашния и озвучител. Май забравяте и как през 2009 Галена изобщо не беше номинирана за Певица на годината и Преслава сподели наградата си нея. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 преди 6 минути, WindWalkerMonk каза: Едно време Татяна искаше да е като Глория и Ивана! Е постигна го! Не може да се отрече, че мечтите се сбъдват. Нали мечти за едни, проклятие за други. Глория поне си ходи по концерти и участия, а Тоти е в десета глуха, тя и това няма. Иначе към хитовост, песни и актуалност са на едно ниво в момента. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 преди 2 минути, meleto каза: Е, покрай До три и Да сме квит разбра, че може да просперира и 13 години след старта си. Нищо не е загубено. Яница и тя просперира след 10тата си година. Е голям проспер. Заради това организира сина и няколко негови приятели да я викат на бис. Иначе в ''До три'' се гаври с религиозни елементи и след това пукнат хит не видя. Андреа след ''Лоша'' също тръгна надолу. Случайност ? Не мисля! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 преди 1 минута, retr0 каза: Изпитвам истинско удоволствие когато започнем да обсъждаме друга, а не Галена или Преслава. Тотално втръснали мумии. Като им прочета имената мускула на лявата страна на устата ми се схваща в признак на прединсултно състояние. Като ни омръзне Татяна кажете, ще подхванем Биляна. Има много какво да се каже за нея. ❤️ Дайте да си говорим кой какво е направил на някоя от старите песни,ще е два пъти по интересно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 преди 4 минути, Fast каза: Една вечер нямаше какво да правя, и изслушах интервю на Галена в "Горещо" в периода около тези награди . Каза че е направила сигнал на Преслава да се качи на сцената за да успокои освиркващите, и сподели че именно тя и е помогнала да се отърси от тежка катастрофа месеци преди това, в която без малко е починал тогавашния и озвучител. Май забравяте и как през 2009 Галена изобщо не беше номинирана за Певица на годината и Преслава сподели наградата си нея. Ако това е вярно, то погледа ми за онази паметна вечер в чалгата се изменя коренно. До момента винаги съм мислил, че Преслава сама реши да излезе на сцената и да се прави на светица, но ако самата Галена я е извикала това страшно много променя ситуацията. Съжалявам, че пак ги обсъждам тези парантии, но това което каза е много ново и важно за мен и чалга интересите ми, няма как да го подмина. Може ли линк към интервюто? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 преди 3 минути, Cally-Pressyfan' каза: Мисля, че това й е първата песен. След нея излезе "Дадох". Как можах да я пропусна. Обожавам тази и балада. Май си остава най доброто и и до днес. Годината поне не сбърках или? 😀 Явно някои хора и са си решили да си останат в амплоато на дразнители. Много жалко за тях. Живейте си във филма, че Галена е вечната ощетена и жертва, а Преслава - Злодеида. Щом ви изнася, че едва ли не я плюя, нека така да е. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 преди 1 минута, -A. каза: Е голям проспер. Заради това организира сина и няколко негови приятели да я викат на бис. Иначе в ''До три'' се гаври с религиозни елементи и след това пукнат хит не видя. Андреа след ''Лоша'' също тръгна надолу. Случайност ? Не мисля! И Галена направи "Една жена" и след това съдбата я наказа с най-големия й флоп - "Да ти олекне". Но Смядово не се предава лесно. Черната магия на бабата на Азис е по силна и три месеца по късно изкара хита на годината. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 преди 1 минута, Fast каза: Една вечер нямаше какво да правя, и изслушах интервю на Галена в "Горещо" в периода около тези награди . Каза че е направила сигнал на Преслава да се качи на сцената за да успокои освиркващите, и сподели че именно тя и е помогнала да се отърси от тежка катастрофа месеци преди това, в която без малко е починал тогавашния и озвучител. Май забравяте и как през 2009 Галена изобщо не беше номинирана за Певица на годината и Преслава сподели наградата си нея. Ти винаги ще намериш как да оправдаеш Преслава. Мислиш ли, че Галена е направила малко неща за нея и не я е уважавала? Винаги я е подкрепяла и изтъквала и е признавала Преслава. Нищо не сме забравили, но случката от 2009-та не променя другите факти. Освен това в дискусията не става въпрос само за разваленото им приятелство и наградите, а изобщо за това в какъв ехиден и алчен човек се превърна Преслава. Вие почвате с награди и заслуги, защото няма какво да кажете в защита на това. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 преди 1 час, VulkoIsTheBest каза: Ванката защо изглежда като анемичен? Щото е дребси, както би казала Кити. А и майка му цял живот рахитична изглежда, а не се спира. преди 1 час, Cally-Pressyfan' каза: Не знам какво е сипал, но акъл със сигурност не е. Не може всичко. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Тръгвам си, за да остана. Навремето, всички деца се чудехме как може да е толкова тъп тоя текст. Като пораснахме нещата се промениха. 2 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 преди 11 минути, meleto каза: Е, покрай До три и Да сме квит разбра, че може да просперира и 13 години след старта си. Нищо не е загубено. Яница и тя просперира след 10тата си година. OMG, ти искаш да я минджиш. Потрисаш ме! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 преди 2 минути, meleto каза: Тръгвам си, за да остана. Навремето, всички деца се чудехме как може да е толкова тъп тоя текст. Като пораснахме нещата се промениха. Страхотна песен от певицата с име на плод. Тази и “Студ” са топ. За съжаление явно са с някакви изтекли права и никъде и никакви ги няма по стрийминг услугите. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Какво стана с това? Нито книга, нито турне, нито концерт. И нови песни няма. Няма Гласът... meleto каза: Кога Кама ще прави концерт в Арена, да я видим и нея на какво ниво е? Кога Кама ще прави Турне? За народно няма да питам, щото потенциалът й не го позволява. foxy_vd каза: Когато и да направи, винаги ще събере повече хора, от тия 3-4 хиляди на Пайнер преди месец.... :1000 (29): 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 преди 2 минути, meleto каза: Тръгвам си, за да остана. Навремето, всички деца се чудехме как може да е толкова тъп тоя текст. Като пораснахме нещата се промениха. Вярно е това.Така изглеждаше. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 преди 3 минути, meleto каза: Тръгвам си, за да остана. Навремето, всички деца се чудехме как може да е толкова тъп тоя текст. Като пораснахме нещата се промениха. След този видеоклип всяка втора тичаше при фризьора си и пищеше: ''Искам кичурите на Малина''. Какви времена бяха. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Току що, meleto каза: Какво стана с това? Нито книга, нито турне, нито концерт. И нови песни няма. Няма Гласът... meleto каза: Кога Кама ще прави концерт в Арена, да я видим и нея на какво ниво е? Кога Кама ще прави Турне? За народно няма да питам, щото потенциалът й не го позволява. foxy_vd каза: Когато и да направи, винаги ще събере повече хора, от тия 3-4 хиляди на Пайнер преди месец.... :1000 (29): Отговори на коментар в YouTube под ремиска на Името ти че щяла да има нова песен скоро. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари