asylum Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 преди 35 минути, Slavi каза: Сещам се как се гавриха с Милица в некво румънско шоу, когато Кости набираше нова певица за Сахара И некоя в Звезде Гранде бяха лигавили, ама не се сещам коя несретница беше. Марина Тошич! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 преди 48 минути, VulkoIsTheBest каза: Нищо не отричам, споменах, че реакцията на концерта на Анелината песен беше вяла. А тази песен до самия край на годината се водеше за най-големия хит на годината ("Шефката" я мина на 31-ви декември). Илиза Анелия, пее монстъра на годината и хората си барат пишките. Конфузна ситуация за Анелия, пир за мен! То па Галена не изпадна щото в конфузна ситуация чакайки с Цура за бис и просейки такъв. Поне Анелия на сцената има ниво и не се обяснява като тъпа селянка в кръчмата... Анелия е оставила твърде дълбока следа в жанра и дори да се откаже утре, е дала материаш за поколения напред. А хитовете след 2008 са предимно клубни такива. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 преди 7 минути, Slavi каза: То па Галена не изпадна щото в конфузна ситуация чакайки с Цура за бис и просейки такъв. Поне Анелия на сцената има ниво и не се обяснява като тъпа селянка в кръчмата... Анелия е оставила твърде дълбока следа в жанра и дори да се откаже утре, е дала материаш за поколения напред. А хитовете след 2008 са предимно клубни такива. Не виждам каква връзка има приемът на хита на годината с това дали ще има бис след някаква нямаща претенции за голям хит песньовка. Смисълът беше да кажеш, че и Галена изпада в конфузни ситуации. Демек щом храниш Анелия, аз ще храня Галена. Да, определено имаш развитие. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 преди 34 минути, VulkoIsTheBest каза: Не виждам каква връзка има приемът на хита на годината с това дали ще има бис след някаква нямаща претенции за голям хит песньовка. Смисълът беше да кажеш, че и Галена изпада в конфузни ситуации. Демек щом храниш Анелия, аз ще храня Галена. Да, определено имаш развитие. Странно ми е, че конфузните ситуации на някои са пир за теб, а конфузните ситуации на Галена... сигурно са траур за теб. Хубаво е когато даваш оценки да си адекватен и за своята мастия. Убеден съм, че и ти нямаш развитие. Въпрос на дни е да се кълнеш как повече няма да влизаш във форума и че можеш и без него и да молиш да ти изтрият и този ник. А и Анелия дори в силни години не е изпъквала с кой знае какъв прием. Преслава е една. Само тя може да се похвали с феноменални приеми. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Отново Преса и Деса любимки на новоизгряващите: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Чалгата се сдоби с друг извънземен изпълнител след Джени,а именно Кристиана..забележете как на 0:33 светът се върти около нея.💞💞 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 (редактирано) преди 11 часа , Slavi каза: Странно ми е, че конфузните ситуации на някои са пир за теб, а конфузните ситуации на Галена... сигурно са траур за теб. Хубаво е когато даваш оценки да си адекватен и за своята мастия. Убеден съм, че и ти нямаш развитие. Въпрос на дни е да се кълнеш как повече няма да влизаш във форума и че можеш и без него и да молиш да ти изтрият и този ник. А и Анелия дори в силни години не е изпъквала с кой знае какъв прием. Преслава е една. Само тя може да се похвали с феноменални приеми. Не, не ми пука особено за това, че Галена просила бис, никакъв траур не е, на теб така си ти се иска, ама не. Галена е ясна, че е неадекватна на голяма сцена от много години. Пир беше провала на "Зоопарк", защото цяла година твърдях, че тази песен не е голям хит, поне не отговаряше на маститите гледания и накрая... имаше пир. За мен, не за теб. Аз съм адекватен относно Галена, винаги съм го показвал, така че няма нужда от тези клишета. Редактирано Август 19 от VulkoIsTheBest Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Заебе Галчуна. Снощи Яница пя на живо, но клуба беше дъно. Пя квот пя нали, много е мъничка бтв. Иначе си е сладкишка. Сега нещата дето ви интересуват: 4 пъти Теда 3 пъти Пиян 2 пъти Паника 6 пъти Да или Не Въобще, вместо да ги изброим, нека видим най - добре приетите песни за вечерта: 1. Перспектива (всичките три пъти) 2. Да или не (мноооооооооооооого под нея) 3. Нямаш сърце / Луда по тебе 4. Последен адрес / Мъжете всичко искат / Защо повярвах / Мой / новата на Теда 5. Не знам как се казва песента ама май е нещо лъскава кола, тъмни очила / Грешна нощ От новите чалгии Теда е мнооооооооого над останалото. После някъде са всички останали, те нямат разлика. Общо взето беше ДЪНО. Едно момиче припадна и охраната заедно с нейната приятелка я изнесоха като боклук от клуба. Никой не спря, никой не се интересуваше. Имаше чести отскачания и до кенефа за наркотици. Единственото хубаво нещо беше Яница. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 R.I.P Жоржи Шоумена 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 35 минути, WindWalkerMonk каза: Заебе Галчуна. Снощи Яница пя на живо, но клуба беше дъно. Пя квот пя нали, много е мъничка бтв. Иначе си е сладкишка. Сега нещата дето ви интересуват: 4 пъти Теда 3 пъти Пиян 2 пъти Паника 6 пъти Да или Не Въобще, вместо да ги изброим, нека видим най - добре приетите песни за вечерта: 1. Перспектива (всичките три пъти) 2. Да или не (мноооооооооооооого под нея) 3. Нямаш сърце / Луда по тебе 4. Последен адрес / Мъжете всичко искат / Защо повярвах / Мой / новата на Теда 5. Не знам как се казва песента ама май е нещо лъскава кола, тъмни очила / Грешна нощ От новите чалгии Теда е мнооооооооого над останалото. После някъде са всички останали, те нямат разлика. Общо взето беше ДЪНО. Едно момиче припадна и охраната заедно с нейната приятелка я изнесоха като боклук от клуба. Никой не спря, никой не се интересуваше. Имаше чести отскачания и до кенефа за наркотици. Единственото хубаво нещо беше Яница. Невероятна е Яни! Този месец само до 18-ти август има 11 участия. Истинска терминаторка! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 @WindWalkerMonk тази песен ли? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Твърди, че няма връзка с него. Допускала хора до личното си пространство изключително трудно. Той и още доста млади хора били част новия й проект. Участвали в него безплатно. Не става ясно какъв е проекта. Инфо: България Днес 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Джулия и Митко от "София Ден и Нощ" били сгодени - не знаех. Запознах се наскоро с едно 27-годишно момче. И той се сгоди за приятелката си. Мен са ми много странни подобни измишльотински ритуали. Като се обичате, директно се женете, какви са тия годежи-бла-бла. Какво чакате? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 59 минути, xroflx9 каза: @WindWalkerMonk тази песен ли? точно тази. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Според мен през това десетилетие Галена надскочи Анелия. И за мен е по-голямото име в чалгата от двете. Просто едната постигна страшно много през последните 10 години, а при другата по-скоро наблюдавахме упадък на кариерата й. Сравнение с миналото десетилетие. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 10 минути, Vancho каза: Според мен през това десетилетие Галена надскочи Анелия. И за мен е по-голямото име в чалгата от двете. Просто едната постигна страшно много през последните 10 години, а при другата по-скоро наблюдавахме упадък на кариерата й. Сравнение с миналото десетилетие. Разбира се, че е така. За всички е ясно. Виж, че по предавания и медии навсякъде обявяват Галена като короната на жанра в последните години. Младите надежди на другите жанрове изказват възхищение от нея въпреки, че са в конкурентния стил. Не съм чул изобщо някой да споменава Анелия в последно време по какъвто и да било повод. По сайтовете я коментират почти само с джуките на дъщеря й и, че я била изпуснала от контрол. Преслава и Галена - това са истинските звезди на попфолка, които все още вълнуват силно и предизвикват тръпка в хората. Всичко друго е някак невзрачно и mehh сравнено с тях. Което не променя факта, че Галена грачи и пие като изтървана по участия. Това обаче е друга тема. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 162к за 24 часа, на Кристиана - Звяр си. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Не се срамувайте да надуете новия хит до пазара, още от първите дни на новата седмица! 🥰 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 1 час , VulkoIsTheBest каза: Разбира се, че е така. За всички е ясно. Виж, че по предавания и медии навсякъде обявяват Галена като короната на жанра в последните години. Младите надежди на другите жанрове изказват възхищение от нея въпреки, че са в конкурентния стил. Не съм чул изобщо някой да споменава Анелия в последно време по какъвто и да било повод. По сайтовете я коментират почти само с джуките на дъщеря й и, че я била изпуснала от контрол. Преслава и Галена - това са истинските звезди на попфолка, които все още вълнуват силно и предизвикват тръпка в хората. Всичко друго е някак невзрачно и mehh сравнено с тях. Което не променя факта, че Галена грачи и пие като изтървана по участия. Това обаче е друга тема. А миналото десетилетие беше точно обратното. Анелия се отличаваше със собствен стил и някак беше спечелила уважението дори на противниците на чалгата. Беше различна, беше пример. Галче наистина дръпна много. И то въпреки Пайнера и бутането на Преслава. Аз не сещам за друга певица, която от треторазрядница на ниво Юнона, Магда и други, да се е изкачила до върха на жанра. Със сигурност Галин й помогна много, но ако Галена нямаше тоя хъс, амбиция и идеи - нямаше да е това, което е днес. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 1 минута, Vancho каза: А миналото десетилетие беше точно обратното. Анелия се отличаваше със собствен стил и някак беше спечелила уважението дори на противниците на чалгата. Беше различна, беше пример. Галче наистина дръпна много. И то въпреки Пайнера и бутането на Преслава. Аз не сещам за друга певица, която от треторазрядница на ниво Юнона, Магда и други, да се е изкачила до върха на жанра. Със сигурност Галин й помогна много, но ако Галена нямаше тоя хъс, амбиция и идеи - нямаше да е това, което е днес. True story. Как да каже човек на такъв коментар, че е опит за манипулация и извъртане? Проблемът при мен е, че тези двете почват много да ми се изчерпват. Не правят ли само топ резачки и имам усещането, че циклим. То ние реално циклим от 10 години. Тогава обаче, ако циклихме на 5-6 кочки, сега цикъла е основно на две. Преслава 15 години кариера все по върховете, Галена 11-12 се мъдри и тя там, в световен мащаб големите звезди са заминали някъде по прашасалите етажерки към този момент. А ако не са, то поне са правили стабилни паузи между ерите си. Наще нямат празно полугодие. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 18 минути, VulkoIsTheBest каза: True story. Как да каже човек на такъв коментар, че е опит за манипулация и извъртане? Проблемът при мен е, че тези двете почват много да ми се изчерпват. Не правят ли само топ резачки и имам усещането, че циклим. То ние реално циклим от 10 години. Тогава обаче, ако циклихме на 5-6 кочки, сега цикъла е основно на две. Преслава 15 години кариера все по върховете, Галена 11-12 се мъдри и тя там, в световен мащаб големите звезди са заминали някъде по прашасалите етажерки към този момент. А ако не са, то поне са правили стабилни паузи между ерите си. Наще нямат празно полугодие. Галена продължава да представя интересни неща. И продължава да се старае за проектите си. Не мисля, че е изчерпана. Жалко е, че име като Преслава продължава да се вълнува само от това дали песента й ще е хит. Комерс след комерс. Да, получава й се и очевидно дори младите таланти(Лидия, Десита) не успяват да я догонят откъм интерес, но тя отдавна трябваше да е качила нивото. И на проектите си, и на изявите си... Не може в главата на един артист да се върти само това дали песента му ще се върти по клубовете. Особено ако си име като Преслава. Трябва да влагаш нещо от себе си в музиката, която правиш, да се надскачаш, а не да пускаш едно и също. Липсва ми старание при Преслава. Старание да вдига левела. Тва е неуважение към феновете й. И въпреки всичко... пак я обичам. 😂 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 5 часа , VulkoIsTheBest каза: Джулия и Митко от "София Ден и Нощ" били сгодени - не знаех. Подписали са - на личния си фейсбук вече е Жулиета Кирилова. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Тази "Перспектива" не е чак толкова зле,не знам защо не ви кефи. Даже се изненадвам,че нещо,което е от Сърбия и не е някаква гнусна чалгия е станало хит тук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 52 минути, xroflx9 каза: Тази "Перспектива" не е чак толкова зле,не знам защо не ви кефи. Даже се изненадвам,че нещо,което е от Сърбия и не е някаква гнусна чалгия е станало хит тук. Ужасна е, но е най - големия хит без аналог в клубовете. Дори Да или не изглежда жалка пред нея. Това не означава, че ми харесва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари