DarkChild Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 36 минути, zai4eto82 каза: Не е това. Мен как ме е забелязал от всички коментари за кученцето му тази сутрин, че чак ми е отговорил от личния си профил. Коце се забавлява , а хората го обиждат на клипчето, когато беше на остров Тасос на почивка за една уж изгубена книга и хората го приеха буквално. Много прост народ ама и Коце не им остана длъжен тогава и отговори на някои културно с комплименти от личния си профил: И медиите го бяха отразили Пълен простак. ББ 2. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 22 минути, retr0 каза: Зайчетири, да не си стъпила в клуба ако не си патладжан. Коцето ще се надява и изведнъж да му се изпльоскаш пак руса или кестен, няма ли да ти е неудобно? Русото е скучно. Аз искам да се отличавам. Валя каква е яка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 16 минути, zai4eto82 каза: Русото е скучно. Аз искам да се отличавам. Валя каква е яка. Не искам да си мислиш, че се заяждам, но не смяташ ли, че Константин май няма интерес да си пишете? Отговаря ти с по едно дума общо взето "Супер", "Добре е". Мен ако ми отговарят така, няма да се бутам. Но не знам де, никога не ми се случвало. Намеквай да правите секс следващия път, като го видиш. Ако не иска, да си гледа Надята, ти имаш достатъчно навитаци. Виж го какъв е белобрад вече. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Оффф, и тва дъно още се върти... барабар с оригинала. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Топ 20 участия от Пайнер до 31.08: Емануела – 129 Анелия – 103 Преслава – 101 Галин – 97 Галена – 93 Деси Слава – 90 Джулия – 89 Джена – 81 Теди Александрова – 78 Яница – 76 Емилия – 67 Борис Дали – 64 Кали – 63 Милко Калайджиев - 54 Илиян – 46 Фики, Джордан – 45 Ваня – 31 Денис Теофиков - 28 Мария – 25 Ивана – 23 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 1 час, VulkoIsTheBest каза: Не искам да си мислиш, че се заяждам, но не смяташ ли, че Константин май няма интерес да си пишете? Отговаря ти с по едно дума общо взето "Супер", "Добре е". Мен ако ми отговарят така, няма да се бутам. Но не знам де, никога не ми се случвало. Намеквай да правите секс следващия път, като го видиш. Ако не иска, да си гледа Надята, ти имаш достатъчно навитаци. Виж го какъв е белобрад вече. Той винаги е отговарял с едно изречение, все пак е зает. При това ми пише от тях, не е сам. По тел. сме говорили повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 29 минути, Beat. каза: Топ 20 участия от Пайнер до 31.08: Емануела – 129 Анелия – 103 Преслава – 101 Галин – 97 Галена – 93 Деси Слава – 90 Джулия – 89 Джена – 81 Теди Александрова – 78 Яница – 76 Емилия – 67 Борис Дали – 64 Кали – 63 Милко Калайджиев - 54 Илиян – 46 Фики, Джордан – 45 Ваня – 31 Денис Теофиков - 28 Мария – 25 Ивана – 23 Как може Джулиа да е с повече от Теди, Емилия, Яница и Джена като и 4те са с по големи и пресни хитове... Защо Женя я пробутва толкова. И Емануела е голям бачкатор. Като няма хитове, поне по участия да бръмчи. Странно е, че Борис Дали е с повече от Фики и Джордан... Деска и тя е в топ 5 от жените. Веднага след лидерките макар да няма тазгодишен хит и да не издава често продукция. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Рени с участия колкото Ивана? Да се поздравим тогава с този лайф, който скоро чукна милиона 😌 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 А Коцето миналата година ми честити рождения ден. Тогава бях в Приморско в отпуска и как ме издирваше тази година след участие като бях с лилавите и розови кичури: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Чистит? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Това да те издирва сутринта тогава, а аз след участието му да съм първа смяна и имах и работа и късно го видях чак на обяд, че ме издирвал настоятелно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 5 минути, Senhor каза: Чистит? След този скандален скрийншот, очакваме дует между Константин и Клеа, с текст написан на някой мйек дялйект 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 1 час, Beat. каза: Топ 20 участия от Пайнер до 31.08: Емануела – 129 Анелия – 103 Преслава – 101 Галин – 97 Галена – 93 Деси Слава – 90 Джулия – 89 Джена – 81 Теди Александрова – 78 Яница – 76 Емилия – 67 Борис Дали – 64 Кали – 63 Милко Калайджиев - 54 Илиян – 46 Фики, Джордан – 45 Ваня – 31 Денис Теофиков - 28 Мария – 25 Ивана – 23 Анелия уж никой не вълнува, а кърти с повече участия от двете лидерки. Джулия с повече от Джена. Тихо. Хитаджийката Емилия наравно с забравения от Бога Борис Дали.... мто начи голям келипир да имаш ТОП хитове...? Ваня с повече от Денис Теофиков...добре ве. Галин с близо 100, Фики 45. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 6 часа , Slavi каза: Многи ме е срам от този факт, но обожавам този трак Що пък да те е срам? Плеймейтките са с най-яки курвенски песни, все пак са плеймейтки преди 5 часа , Western каза: Мале, мале сън не е спал, за да почне рано-рано да пръска злоба и да чака някой да му отговори. Ама то снощи опита да се заяде и с други форумци, но те вече не го отразяват, защото са по-зрели и по-адекватни от него🤣 Трагично положение простоо... и това хора с “бизнеси” на 30 годишна възраст. Положението е мноого трагично, щом единствения в този форум който ти обръща внимание и ти отговаря на шегите е 16 годишен сърбин, също с не особено адекватно поведение и коментари. Давай, давай.. продължавай да се излагаш.. но на мене, бейби: Щот за да коментираш треторазрядни чалгарки трябва да си много адекватен и сериозен🤣 имам чувство, че ти наистина мислиш че тия дъна като агамтгантателос от хит микс имат бъдеще Да не мислиш и че Горкото момиче е със смислен текст без сарказъм? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Тая Тереза сега я открих благодарение на този хит долу. Всичките й песни са топ, има нюх за хитачки, най-добрата в компанията за недъгави и инвалиди на Оцко. <3 https://www.youtube.com/watch?v=DxYyI2C1zXA 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 @Western Лорена колко участия има за 2019? Давай да я слагаме в горната класация. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Кралицата Есил Дюран е с най-много участия (чак 182) тази година, но я няма в класацията защото напусна Пайнер. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Според мен зависи и от това, колко личен живот имаш. Емануела е работохолик, Анелия също. Но Емилия например си се кефи на семейството и не й е зор да препуска. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Никой: Ramania-Bg: Латино сеньорита е хита на лятото. Хита на лятото - 1.6 милиона гледания. Извън топ 50 в стрийминг услугите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 30 минути, VulkoIsTheBest каза: @Western Лорена колко участия има за 2019? Давай да я слагаме в горната класация. 81 официално обявени до края на Авгусг. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 15 минути, WindWalkerMonk каза: Според мен зависи и от това, колко личен живот имаш. Емануела е работохолик, Анелия също. Но Емилия например си се кефи на семейството и не й е зор да препуска. Да, има го този момент. Имена като Преслава, Галена и дори Емилия отказват участия, а за сметка на това Анелия, Емануела и Деса ги прилапват. Преслава покрай Паола и пластичните на 2 пъти доста почива. Галена поемала по 3 седмично. За участия говоря 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 35 минути, retr0 каза: Тая Тереза сега я открих благодарение на този хит долу. Всичките й песни са топ, има нюх за хитачки, най-добрата в компанията за недъгави и инвалиди на Оцко. ❤️ https://www.youtube.com/watch?v=DxYyI2C1zXA Всъщност тя е единствената кадърна певица там. Това дори си стана популярно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Как може да сравнявате Фики с Лорена като статут? Лоренка ми е любима от новите имена, но не може и дума да става да се сравнява с Фики. Фики е последната масово разпознаваема звезда в жанра. Няма човек,който да не е чувал за него в държавата. Да не говорим колко нашумя и в Гърция, когато направиха гръцки кавър на “Кой” и въртяха и двете версии в кръчмите им там. Дори само с “Кой” има повече успехи от повечето в жанра през това десетилетие. Малцина могат да се похвалят с хит,който звучи в клубовете, в национален ефир и оркестрите го изпълняват по кръчмите и се знае от малки и големи. А и в “Като две капки вода” са го имитирали, макар и с насмешка. Кавъри също са му правили в съседните държави. Наградите и постиженията му не са хич малко. А не знам защо пропускате “Аз измръзнах” от 2018 г. , която също му е голям хит. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Просто казах че смятам че към днешна дата В МОМЕНТА е по-актуална. Думите ми бяха извъртяни, и се дадоха за пример наградите му от преди 5 години. Океееееей. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Всъщност във Фики все още има доста хляб, но трябва да прави песни, които отиват на него и гласът му. Песни тип "Кво те бърка" и разни други, не са за него. "Аз измръзнах", дуетът с Цветелина Янева, тези песни са за него, не знам защо не залага предимно на такива, а направи редица от бози, които реално бяха нъпълно излишни и никой не слуша. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари