Cally-Pressyfan' Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 5 минути, Western каза: Просто казах че смятам че към днешна дата В МОМЕНТА е по-актуална. Думите ми бяха извъртяни, и се дадоха за пример наградите му от преди 5 години. Океееееей. Ами прав си, но както винаги се правят на неразбрали. Глория и Ивана също няма човек да не ги знае в държавата, но нямат голям хит от 10+ години, за разлика от Яница примерно, което не означава автоматично че тя е над тях в комплексен смисъл. 3 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Андрю на вчерашното участие със Сузанита във Илюжън Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Ако бяха негови на Максим - "Мило мое" или на Меди - "Само да те питам", щяха да бъдат също толкома големи хитове, колкото са всъщност. Представям си ги в негово изпълнение, това е неговият стил. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 59 минути, Western каза: 81 официално обявени до края на Авгусг. Лорена = Джена Лорена > Теди Ал, Яница, Емилия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 8 минути, Willy каза: Коцето я е харесал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 28 минути, Kriminal каза: Андрю на вчерашното участие със Сузанита във Илюжън Въй, тя е по-пълна от мен. 😲 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 1 час, Western каза: 81 официално обявени до края на Авгусг. И какво? Лорена с двойно повече участия от Фики. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 20 години ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 7 минути, VulkoIsTheBest каза: Лорена = Джена Лорена > Теди Ал, Яница, Емилия Джена сама е преценила да си редуцира участията, за да си гледа детето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 3 минути, THE IIconic каза: 20 години ❤️ Добре, не ти ли писна от тази песен? На мен още 2001-2002 ме избиваха уртикариите от нея. Може би, щото като излезе, никой не я спираше. Но 20 години...? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Току що, mitak_94 каза: Джена сама е преценила да си редуцира участията, за да си гледа детето. Ммм може, но... Лори сама избра да редуцира участията си, за да се грижи за гладкостта на кожата си. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 3 минути, VulkoIsTheBest каза: Ммм може, но... Лори сама избра да редуцира участията си, за да се грижи за гладкостта на кожата си. Браво, щом може да си позволи да не поема всички покани за участия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 3 минути, VulkoIsTheBest каза: Добре, не ти ли писна от тази песен? На мен още 2001-2002 ме избиваха уртикариите от нея. Може би, щото като излезе, никой не я спираше. Но 20 години...? Изобщо! Камелия е единствената, която никога не ми е писвала. Слушам и други песни, други жанрове, но винаги се връщам на нея. ❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 @mitak_94 @plambata Какво ви дава Джена? Какво виждате в нея? Гласът й ли ви пленява? Външният й вид ли? Склонни ли сте заради афинитета към си към нея да оправдаете злобното й излъчване на моменти по интервюта и факта, че изгони сестра си преди години? Джена: Преместихме се от Пловдив (Катуница) да живеем в София, за да ни е по-спокойно...... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 На Джена сина и е голям сладур. Одрало и е кожата. Цялото е на нея и е едно русичко, нищо общо с баща му❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 1 минута, VulkoIsTheBest каза: @mitak_94 @plambata Какво ви дава Джена? Какво виждате в нея? Гласът й ли ви пленява? Външният й вид ли? Склонни ли сте заради афинитета към си към нея да оправдаете злобноте й излъчване на моменти по интервюта и факта, че изгони сестра си преди години? Джена: Преместихме се от Пловдив (Катуница) да живеем в София, за да ни е по-спокойно...... Джени е страхотен човек и ми дава страхотно отношение! Ако е истина това за сестра ѝ, явно си го е заслужила. 😄 От 2011 насам ми е ТОП. Външният ѝ вид е страхотен. Обожавам как на някои участия си пердаши директно без грим. Чудесна е! ❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 1 минута, THE IIconic каза: На Джена сина и е голям сладур. Одрало и е кожата. Цялото е на нея и е едно русичко, нищо общо с баща му❤️ Може и да не е от него .. Но докато виж Паола - е копие на Павел. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 2 минути, mitak_94 каза: Джени е страхотен човек и ми дава страхотно отношение! Ако е истина това за сестра ѝ, явно си го е заслужила. 😄 От 2011 насам ми е ТОП. Външният ѝ вид е страхотен. Обожавам как на някои участия си пердаши директно без грим. Чудесна е! ❤️ 😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 2 минути, Cally-Pressyfan' каза: Може и да не е от него .. Но докато виж Паола - е копие на Павел. Тук си прав? Паола същия гибон като Павел Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 5 минути, чушка. каза: 😂 Тук дето е седнала на колата е прекрасница. 😍 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 27 минути, mitak_94 каза: Джена сама е преценила да си редуцира участията, за да си гледа детето. Не е вярно, във Варна не я канят заради ниска посещаемост Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Току що, mitak_94 каза: Тук дето е седнала на колата е прекрасница. 😍 Има магия в нея, аз си давам сметка за това. Джена има специфичен чар, обаче аз нямам химия с нея. В Джена има една надъханост на моменти, граничеща с арогантност, на голяма работа се прави, а лесно могат да й бъдат свити сърмите. Мисля, че много почна да звездее покрай серията големи хитове от преди няколко години, а се оказа, че много лесно може да изпадне зад борда. Не казвам, че нямаше покритие самочувствието й - до голяма степен имаше, тя нарави бесни хитове, обаче в един момент малко почна да се взима за по-вървежна и от Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Джена е с ужасна визия - винаги супер кичозна и мангалска. Добре поне, че разкара брокатите от лицето и перата от гушата, че мясаше на Голямото пиле от Улица Сезам. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 3 минути, Гальо каза: Не е вярно, във Варна не я канят заради ниска посещаемост Напротив, вярно е. Говоря като цяло, за Варна не знам, но е имала по едно участие там и юни, и юли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари