VulkoIsTheBest Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 5 минути, -A. каза: Не. В топ 5 не е. В топ 10 мисля, че може би влиза. За кои фаворитки говорим ? Чак да фрапират. Райна Нервозна Кали - Триустата ламя Соня Куцуз Немска Рона мислех, че ти е в ТОП-а. Всъщност какъв ти е ТОП 5? Преслава, Райна и Софка ли са там? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 2 минути, -A. каза: Райна, Преслава, Яница, Емилия и Емануела. Тони Д. е категоричен топ 10. Магда за съжаление не, но преди години много и симпатизирах. Не ми е правило впечатление да си особено голям фен на Емилия и Емануела. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 3 минути, VulkoIsTheBest каза: Райна Нервозна Кали - Триустата ламя Соня Куцуз Немска Рона мислех, че ти е в ТОП-а. Всъщност какъв ти е ТОП 5? Преслава, Райна и Софка ли са там? Е Соня я харесвах заради ''Правена съм за ръцете ти''. преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: Не ми е правило впечатление да си особено голям фен на Емилия и Емануела. О, на Емануела от много време и симпатизирам. Емилия ме спечели бавно, но славно. За твоя изненада Тони Д. и Ивана ми влизат в топ 10. Петра ми е на 50 място - поделено с Роси Пейчева. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Ей, тва е топ песен на Магда. И беше хитец немалък: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Като се прибирах от работа и някой беше надул Сашо Роман с Ангеле мой и после Тони Дачева с Бедни и Богати. Как им позволяват да гърмят, не знам. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 8 минути, zai4eto82 каза: Като се прибирах от работа и някой беше надул Сашо Роман с Ангеле мой и после Тони Дачева с Бедни и Богати. Как им позволяват да гърмят, не знам. Защо, ти не надуваш ли "Кома", "Любов" и "107 дни"? 🤔 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Абе как е вашия топ 5 на чалгарки ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 5 минути, -A. каза: Абе как е вашия топ 5 на чалгарки ? Аз съм депресиран заради това тотал щета състояние това лято и в знак на протест няма да номерирам ТОП 5. Харесвам и съм харесвал много: Камелия, Деси Слава, Ивана, Емилия, Преслава, Галена - общо взето топовете за всеки период. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 1.Преслава 2.Анелия 3.Райна 4.Цветелина Янева 5.Деси Слава 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 12 минути, VulkoIsTheBest каза: Дразнеща ми е. Както на теб Галена. Няма обяснение. Липса на химия. Мнението ми за Галена се промени, след смелата и постъпка през юни. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 15 минути, Stela каза: Защо, ти не надуваш ли "Кома", "Любов" и "107 дни"? 🤔 Ами в 23:00 едва ли. А и вече не мога да надувам силно като преди понеже комшиите се карат и има и глоби. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Току що, Fast каза: Мнението ми за Галена се промени, след смелата и постъпка през юни. Брейй! Не е за вярване. За "Паника" какво мислиш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Магда и Веро имаха страхотни песни едно време. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 1 час, -A. каза: Потребителите на Рамания тире беге точка ком вярват ли в любовта ? Надявам се, че не! Разбира се, че НЕ! Любовта е храна за простулюдиету. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 31 Author Report Share Публикувано Август 31 преди 10 минути, Fast каза: Мнението ми за Галена се промени, след смелата и постъпка през юни. Представете си снимка на Преслава там, защото от телефон не зная как се слага: 5 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 39 минути, -A. каза: Абе как е вашия топ 5 на чалгарки ? 1. Лоренция / Тиана 2. Клеа 3. Анджелина 4. Юнона 5. Есил Дюран Едит: Забравих Галин, но не мога да изместя нито една кралица заради нея 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Аз нямам категоричен Топ 5. Единствено Преслава не мърда от първото място. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 15 минути, Kriminal каза: Разбира се, че НЕ! Любовта е храна за простулюдиету. Извинявай,но ти друсаш ли се? Отдавна забелязвам,че пускаш много неадекватни постове и започва да ме хваща 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 2 минути, Fast каза: Аз нямам категоричен Топ 5. Единствено Преслава не мърда от първото място. Галена някога влизала ли ти е в топ 5? Разкажи повече за това което те накара да промениш мнението си за Галена. Интересно ми е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Коментирайте,. че Галена е номер 1 с Паника във Веселина Топ 10, а Преслава с Пиян е чак на номер 6: https://www.radioveselina.bg/charts/veselina-top-10-174 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 2 минути, xroflx9 каза: Извинявай,но ти друсаш ли се? Отдавна забелязвам,че пускаш много неадекватни постове и започва да ме хваща Разбира се, че не! Какво те накара да помислиш това? Постовете ми са съвсем нормални и адекватни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 5 минути, zai4eto82 каза: Коментирайте,. че Галена е номер 1 с Паника във Веселина Топ 10, а Преслава с Пиян е чак на номер 6: https://www.radioveselina.bg/charts/veselina-top-10-174 Тя и в Сигнал е на първо място. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Как пък му писах на Коце сега, че Кома стигна 6 милиона и той веднага влезе и писа Супееер. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 1 минута, zai4eto82 каза: Как пък му писах на Коце сега, че Кома стигна 6 милиона и той веднага влезе и писа Супееер. Арабски нощи с Коце във Вайбър? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 1 минута, Kriminal каза: Арабски нощи с Коце във Вайбър? Тази песничка ме кефи още като излезе. Интересно, защо Коце не спи винаги по това време дори да няма участия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари