Stela Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Упссс... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Току що, zai4eto82 каза: Тази песничка ме кефи още като излезе. Е то се знае кой има вкус в този форум 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 3 минути, Kriminal каза: Е то се знае кой има вкус в този форум Интересен е текста как са го направили с арабски шрифт. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 2 минути, Stela каза: Упссс... Хубава е, да спре да се обработва заради някви араби дето коментират на развален английски с 10 емоджита и да обърне внимание към истинските й фенове, но имам чувство, че не може да се погледне в огледалото и че има дисморфия от комплексите й 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 1 минута, zai4eto82 каза: Интересен е текста как са го направили с арабски шрифт. Харесваше ли ти клипа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Току що, Kriminal каза: Харесваше ли ти клипа? Можеше и повече да се постараят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Току що, Kriminal каза: Хубава е, да спре да се обработва заради някви араби дето коментират на развален английски с 10 емоджита и да обърне внимание към истинските й фенове, но имам чувство, че не може да се погледне в огледалото и че има дисморфия от комплексите й Проблема е точно в това, че е комплексирана, депресирана и лъже хората брутално. Не може всеки ден на качваш снимки на които си като фиданка, а после да ходиш на участия и всички да виждат как действително изглеждаш. Не е грозна тя, лъжите са грозни. Точно заради това е обект на подигравки. Да вземе пример от Деса и да бъде себе си. След това да помисли как да си върне формата. Млада е, може да се справи. Килограмите не я правят грозна, но постъпва адски неадекватно. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 4 часа , чушка. каза: Как може да отидеш на Камелия, при положение, че Галена имаше участие в БИАД? Аз съм шокиран Нямаше такова на Галена, за съжаление. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Оу. оууууууууу Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 1 час, VulkoIsTheBest каза: Брейй! Не е за вярване. За "Паника" какво мислиш? Има някои неща, което не одобрявам в проекта, но не е лоша. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Честита ви Есен, female dogs. September 2018 throwback what comes around, goes around, said grandma Vanga and killed a fly on the wall 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 1 час, Stela каза: Галена някога влизала ли ти е в топ 5? Разкажи повече за това което те накара да промениш мнението си за Галена. Интересно ми е. Направи ми много добро впечатление с участието си в Прайда. Прави и чест, че използва голямата си платформа да подкрепи ЛГБТ хората в нарастващата хомофобска обстановка в България. Малко известни личности биха го направили. Обикновено там всяка година се въртят едни и същи като Рут Колева и Мила Роберт, защото останалите отказват да пеят. Аз самият не съм гей, но съм по-отворена личност, и съм завързвал немалко приятелства и познанства с такива хора покрай световната поп общност, така че имат моята подкрепа. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 https://streamable.com/x4g8m 10-то клипче от Паника и Добре ли си и само едно за пияния хит на Преслава - пЕян п.с Не е от участие на Галена 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Не знам дали Преслава качва избирателно снимки от нейни участия в инстаграм сторита, но това което виждам принципно е като от концерти, а не участие в дискотеки. Винаги претъпкано, хората с вдигнати ръце и внимание насочено към нея. Какво им е дала толкова? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 11 часа , Stela каза: Защо толкова мразиш жената на Стораро? Да не го харесваш? 😁😁 Не, добре ме сети да кажем малко за този дънер, този мозъчен инвалид, тази умствено и морално изостанала крастава жаба. Та в спора с Фики/Лорена попаднах на интервюта и въпросната се изказа. Искала засължително девствена невеста. Т.е. ако Фики ходи с момиче и го наебе преди това е неприемливо. Значи сина й може да ги оножда, и да си прави кефа, но не бива нищо сериозно да има. Това е скандално! Срам за жените е тази уродка, даже мисля да й пиша. Как може човек да е не само лимитиран, но й толкова егоистичен. Нищо чудно, че Стораро кръшка на това човекоподобно. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 3 минути, WindWalkerMonk каза: Не, добре ме сети да кажем малко за този дънер, този мозъчен инвалид, тази умствено и морално изостанала крастава жаба. Та в спора с Фики/Лорена попаднах на интервюта и въпросната се изказа. Искала засължително девствена невеста. Т.е. ако Фики ходи с момиче и го наебе преди това е неприемливо. Значи сина й може да ги оножда, и да си прави кефа, но не бива нищо сериозно да има. Това е скандално! Срам за жените е тази уродка, даже мисля да й пиша. Как може човек да е не само лимитиран, но й толкова егоистичен. Нищо чудно, че Стораро кръшка на това човекоподобно. Не бе, това при турците/циганите е като закон. Да взимат девствени булки, те и за това се женят на по 13-14 години. Нея също така я е взел дъртия Стораро. Но в днешните времена е почти невъзможно да стане, още повече че Фикича се ожени на 20+. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Току що, Cally-Pressyfan' каза: Не бе, това при турците/циганите е като закон. Да взимат девствени булки, те и за това се женят на по 13-14 години. Нея също така я е взел дъртия Стораро. Но в днешните времена е почти невъзможно да стане, още повече че Фикича се ожени на 20+. Да, ама не е сложила девствен колан на сина си, нали ? Той има право да ги оножда нали ? И изобщо не е закон, познавам много семейства, които не се впечатляват. Много ме издразни, особено като каза: момчета са, да им се радват, но аз си искам девствена. Ако беше пред мен, щях да й ударя шамар. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 И каза ми Стара жена, че прдсказвали те любовта! ❤️ @Cally-Pressyfan' Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 33 минути, WindWalkerMonk каза: Да, ама не е сложила девствен колан на сина си, нали ? Той има право да ги оножда нали ? И изобщо не е закон, познавам много семейства, които не се впечатляват. Много ме издразни, особено като каза: момчета са, да им се радват, но аз си искам девствена. Ако беше пред мен, щях да й ударя шамар. При тях е очевидно половото дискриминиране - на мъжете е позволено всичко. Според мен жената на Фики не е девствена (коя нормална жена ще бъде такава на 22-23) или на колкото бяха като се ожениха? @THE IIconic С наближаване на есента, ще заменим букета маргарити с букет есенни минзухари и хризантеми. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 8 минути, Cally-Pressyfan' каза: При тях е очевидно половото дискриминиране - на мъжете е позволено всичко. Според мен жената на Фики не е девствена (коя нормална жена ще бъде такава на 22-23) или на колкото бяха като се ожениха? @THE IIconic С наближаване на есента, ще заменим букета маргарити с букет есенни минзухари и хризантеми. Минзухарите цъфтят само на пролет, глупаче 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Търсете вашият Зоро и да не търсите девствени, че в тези среди няма да намерите такива... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Търсете вашият Зоро и да не търсите девствени, че в тези среди няма да намерите такива... Прощавай може ли едно "фламенко" с вас, ми шептеше Бандерас с нежен глас! ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Току що, THE IIconic каза: Прощавай може ли едно "фламенко" с вас, ми шептеше Бандерас с нежен глас! ❤️ Само забележи, "прощавай" и "вас". Хем на ти, хем на Вие й говори. Но може да му липсва още практика на Бандерас. Иначе още едно клипче на Десис/Ема: И вече гони милион, после да ми се говори, че тва не са най - големите хитове в кариерата на Емилия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 36 минути, THE IIconic каза: Минзухарите цъфтят само на пролет, глупаче Не е вярно, има и есенни. https://www.google.com/search?q=есенни+минзухари&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwi10szKma_kAhXqAWMBHUOzDoYQ_AUIDCgA&biw=1422&bih=765&dpr=0.9 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 49 минути, Cally-Pressyfan' каза: При тях е очевидно половото дискриминиране - на мъжете е позволено всичко. Според мен жената на Фики не е девствена (коя нормална жена ще бъде такава на 22-23) или на колкото бяха като се ожениха? @THE IIconic С наближаване на есента, ще заменим букета маргарити с букет есенни минзухари и хризантеми. Всъщност в моя край има много от този вид циганки/кадъни. Това, че са честни отпред, далеч не значи, че не мърсуват орално и анално. Един познат 3 години пукаше дупарата на годеницата си, докато не се ожениха. 🤭 преди 33 минути, WindWalkerMonk каза: Само забележи, "прощавай" и "вас". Хем на ти, хем на Вие й говори. Но може да му липсва още практика на Бандерас. Иначе още едно клипче на Десис/Ема: И вече гони милион, после да ми се говори, че тва не са най - големите хитове в кариерата на Емилия. Похвалното е, че песни със умерено звучене и без чалгия в тях днес не се котират, а въпреки това Тръгвай си е със сериозна заявка за Хит на годината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари