VulkoIsTheBest Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 "Болка моя" на Цветелина Янева доста стабилен staying power демонстрира, съотнесена към гледанията на останалите песни от лятото. 47К за вчера, а е вече на три месеца. Тя е третия летен хит с над 6 млн. гледания. Топа за вчера: 1. Пиян: 88 800 2. Паника (официално + фен): 75 750 3. Най-боли ме: 65 300 4. Малката: 56 700 5. Пирянкова и Джордан (официално + фен): 55 500 ---- Продължавам да чувам "Шампион" на Анелия из града, а вчера е регистрирала едва 10К. Странна работа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 @VulkoIsTheBest Забравил си 318 гледани от тук! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Паника 75к.(58к +фен клипчета) Добре ли си 50к+(43к + фен клипчет) Феноменален 21к. Сърце 12к. В твоите очи 11к. Нека й е зле! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 11 милиона за този мегахит! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 19 милиона. 1 4 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 @Cally-Pressyfan' Коментирай, че във ФБ ми излезе като спомен преди 3 години съм бил на участие на любимия татко мечок! На клипа пее "Искам да те чувствам"! 😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 2 минути, THE IIconic каза: @Cally-Pressyfan' Коментирай, че във ФБ ми излезе като спомен преди 3 години съм бил на участие на любимия татко мечок! На клипа пее "Искам да те чувствам"! 😂 Ужас! Коментира ли голите му снимки от онзи ден, че не помня? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 18 милиона 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 6 минути, Cally-Pressyfan' каза: Ужас! Коментира ли голите му снимки от онзи ден, че не помня? Косматата гръд? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 1 минута, THE IIconic каза: Косматата гръд? Искаш ли да го почувстваш в кревата си? 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 2 минути, THE IIconic каза: Честно казано не ми се иска да бърза, защото в "Пиян" има още много живот. Поне до октомври може да изчака с новите песни. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 6 минути, Cally-Pressyfan' каза: Искаш ли да го почувстваш в кревата си? Боже, помислих в първия момент, че говориш за мойте голи снимки... Викам от къде ги е видял па той 😂 П. С. Не ми пречи, че е обрасъл, важното е да има хубави зърна и як чеп. При него и двете липсват. Наско на Джена и Кондом са с яки зърна 😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Топ тракче на Човека глас или Теди Беар❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 10 минути, THE IIconic каза: Боже, помислих в първия момент, че говориш за мойте голи снимки... Викам от къде ги е видял па той 😂 П. С. Не ми пречи, че е обрасъл, важното е да има хубави зърна и як чеп. При него и двете липсват. Наско на Джена и Кондом са с яки зърна 😂 Каква е твоята дефиниция за "яки зърна". Аз на Стораро трудно му ги виждам, много са малки. Има някаква ареола, но в нея няма нищо изпъкнало. Ти като по-голям спец можеш да се изкажеш по-професионално. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: Каква е твоята дефиниция за "яки зърна". Аз на Стораро трудно му ги виждам, много са малки. Има някаква ареола, но в нея няма нищо изпъкнало. Ти като по-голям спец можеш да се изкажеш по-професионално. Гърдите са му тип боцки. Отпуснати са. Предвид това, че не спортува особено и не е на 20-30, може би е нормално. Хубавото е, че за всяка боцка си има цоцка. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 4 минути, VulkoIsTheBest каза: Гърдите са му тип боцки. Отпуснати са. Предвид това, че не спортува особено и не е на 20-30, може би е нормално. Хубавото е, че за всяка боцка си има цоцка. На сина му дето е между 20-30 и уж спортува са още по-отпуснати от анаболите. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 6 часа , retr0 каза: Не знам дали Преслава качва избирателно снимки от нейни участия в инстаграм сторита, но това което виждам принципно е като от концерти, а не участие в дискотеки. Винаги претъпкано, хората с вдигнати ръце и внимание насочено към нея. Какво им е дала толкова? Айде бе, не знаеш... Винаги е прибягвала до този стар тарикатлък. Даже съм сигурен, че в клипа, дето си гледал, е пяла на живо. Тя знае как да се раздава, за да взриви публиката и преценя кога да го прави. Щом е за Инстаграм/Фейса, сме винаги на живо, винаги безупречни и в еуфория. Клипче, на което бичи плейбека и хората я отрзазяват слабо, едва ли ще качи по своя воля. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 20 минути, Cally-Pressyfan' каза: Каква е твоята дефиниция за "яки зърна". Аз на Стораро трудно му ги виждам, много са малки. Има някаква ареола, но в нея няма нищо изпъкнало. Ти като по-голям спец можеш да се изкажеш по-професионално. Оффф при мисълта се възбудих... 😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 1 минута, THE IIconic каза: Оффф при мисълта се възбудих... 😂 Сподели критериите си, с нас - непросветените. Провокира ме да ти разгледам профила и ми допаднаха цицките на твоя приятел/братовчед или какъвто ти е с инициали М.К. п.с. 01.09.2009 10 години от появата на този уникален трак !!! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 2 минути, Cally-Pressyfan' каза: Сподели критериите си, с нас - непросветените. Провокира ме да ти разгледам профила и ми допаднаха цицките на твоя приятел/братовчед или какъвто ти е с инициали М.К. п.с. 01.09.2009 10 години от появата на този уникален трак !!! М. К.??? ЕДНА ОТ НАЙ ЛЮБИМИТЕ! МНОГО СПОМЕНИ, МНОГО НЕЩО 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Класация за изпълнители с най-много гледания през 2019. update 1. Азис 30.8М (2 песни) (+2.7M) = 2. Галена 28.4М (3 песни) (+5.2M) +1 3. Лидия 26.1М (3 песни) (+2.8M) -1 4. Тони Стораро 22.1М (9 песни) (+5.8М) +3 5. Галин 20.4М (2 песни) (+2М) +1 6/7. Емилия и Денис Теофиков 20.3М (2 песни) (+1.8М) -2 8. Преслава 20.2М (2 песни) (+4.2М) = 9. Десита 15.1М (3 песни) (+3М) +1 10. Анелия 14.2М (4 песни) (+1.6М) -1 Топ 10 си остава с същите имена! :)) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 @Slavi почти съм сигурен, че Емили и Денис имат повече гледания. Ти ги следиш, колко са изтритите? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 11 минути, Cally-Pressyfan' каза: Сподели критериите си, с нас - непросветените. Провокира ме да ти разгледам профила и ми допаднаха цицките на твоя приятел/братовчед или какъвто ти е с инициали М.К. п.с. 01.09.2009 10 години от появата на този уникален трак !!! Малка пача**а! Милко Калайджиев ли гледаш? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 2 часа , Willy каза: @Slavi почти съм сигурен, че Емили и Денис имат повече гледания. Ти ги следиш, колко са изтритите? Да, около 23 милиона са, но така и не успях да скрийна няколко клипа преди да ги изтрият, а последния месец не съм ги и засичал. Но освен официалните имат по 3 клипа с около или над милиом, някои от които вече изтрити. Но си стоят в попнейбъл поне. Имай впредвид, че ако не бяха изтрити, щяха да са дори повече към днешна дата, тъй като един често гледам клип се показва в автоматично последващ, от което допълнително се трупат гледания. Не е като всеки да е писал в търсачката Тръгвай си и да я е пускал. Шефката имаше също този късмет миналата година, но имаше и късмета да не се изтрие нито един от клиповете. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари