Guest Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Цели 2 часа чат с Коце- рекорд. Не е за вярване. Той писа тоя път доста, задаваше въпроси. Не очаквах, че като му напиша за Кома, че я засякох по Фен през телефона като излизах от работа и му пиша той ще продължи да ми пише и задава въпроси и да ми отговаря до 18:17. Единствено спряхме за малко да се прибера в нас и да взема душ и ми пишеше от тях, Колко е яко да си пишеш с Коце докато не е на участия- съвсем различен е. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Фен: Имате ли аудиокнигата на Глория? DJ-дя: - Не. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Страшни песни има Цуцка. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Какво мислите за крайните резултати от "ХИТ НА МЕСЕЦА" през август ? 🤩 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 И на Коце има ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 10 минути, dan!el каза: Какво мислите за крайните резултати от "ХИТ НА МЕСЕЦА" през август ? 🤩 Колко хора гласуват? Интересно ми е. Галин влиза в топ 10, а има много малко гледания. "Мамиш" не се наложи като хит, колко хора са гласували за нея? На Синан песента ми е чудно как е влязла, дори не съм я слушала.... На първо място очаквах да е "Пиян", на Теда е предимно дискотечен хит. Явно "Пиян" и "Най-боли ме" ще са хитовете на лятото. Само 2 песни.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 38 минути, dan!el каза: Какво мислите за крайните резултати от "ХИТ НА МЕСЕЦА" през август ? 🤩 Тръгвай си трябваше да е по напред. Тя печелила ли е предни месеци? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Надя как се е изцепила на сватбата си:Много съм щастлива. И съм доволна - прецаках много други за сърцето на Константин. А бабата на Коцето казала, че той е перфектният съпруг и че Надя е щастливка. Коцето ще й готви, ще се грижи за нея. В кухнята е страхотен. Дори понички умее да прави Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 18 минути, zai4eto82 каза: Надя как се е изцепила на сватбата си:Много съм щастлива. И съм доволна - прецаках много други за сърцето на Константин. А бабата на Коцето казала, че той е перфектният съпруг и че Надя е щастливка. Коцето ще й готви, ще се грижи за нея. В кухнята е страхотен. Дори понички умее да прави Тя и Преслава много ги обичаше тия понички, особено пудра захарта. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Толкова яки песни, дори тези, които не са били големи хитове.. А къде стигна сега - дъното 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 38 минути, Гальо каза: Толкова яки песни, дори тези, които не са били големи хитове.. А къде стигна сега - дъното Тя и последната й песен е яка и ако Андра изглеждаше добре, и имаше сили да я налага в голям канал с готин клип, щеше да е хит. Въобще цялостното мнение за нея вече е развалено, иначе песента си е доволно готина. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 5 минути, VulkoIsTheBest каза: Тя и последната й песен е яка и ако Андра изглеждаше добре, и имаше сили да я налага в голям канал с готин клип, щеше да е хит. Въобще цялостното мнение за нея вече е развалено, иначе песента си е доволно готина. Новата с Крум, която ще пуска, звучи много яко.. но като знам пак какви обработки ще са, никой няма да я вземе насериозно и да обърне внимание на песента Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Карма му се вика на това! Не може да си чак толкова кофти човек, и да очакваш яки неща Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Аз пък понякога си мисля, че няма карма и гаднярите си живеят прекрасно, а добрите хора просто си патят и продължават да се надяват, че има Бог и карма. Ето Преси, какви ли поразии не свърши и тя, ама от върха не е мръднала. Това ако трябва да търсим примери в поп-фолка, иначе примери в ежедневието ни - БОЛ. Гадняра си е постъпил гадно, забравя, съвест няма и продължава напред. Ти постъпвай правилно, върви по трънливия път, за да не вредиш на никого, да не пречиш на никого, и накрая резултата пак е съмнителен. Такъв е живота просто. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 35 минути, retr0 каза: Аз пък понякога си мисля, че няма карма и гаднярите си живеят прекрасно, а добрите хора просто си патят и продължават да се надяват, че има Бог и карма. Ето Преси, какви ли поразии не свърши и тя, ама от върха не е мръднала. Това ако трябва да търсим примери в поп-фолка, иначе примери в ежедневието ни - БОЛ. Гадняра си е постъпил гадно, забравя, съвест няма и продължава напред. Ти постъпвай правилно, върви по трънливия път, за да не вредиш на никого, да не пречиш на никого, и накрая резултата пак е съмнителен. Такъв е живота просто. Абе не знам дали е точно така. Ти виждаш само опаковката, а не целият резултат. Понеже даде пример Преси - малко ли лайна изяде и тя. Наркотици, побоища, освиркване, сега с операцията. Припадания, депресия беше по едно време, анорексично слаба беше. Тези неща оставят следи - физически и психически. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 1 час, VulkoIsTheBest каза: Тя и последната й песен е яка и ако Андра изглеждаше добре, и имаше сили да я налага в голям канал с готин клип, щеше да е хит. Въобще цялостното мнение за нея вече е развалено, иначе песента си е доволно готина. Докето ми рекламира зърната ти. Ще благоволиш ли да ми ги покажеш? ❤️ п.с. Преси мачкаше с физиономии и форма на устата и преди операцията. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: Докето ми рекламира зърната ти. Ще благоволиш ли да ми ги покажеш? ❤️ п.с. Преси мачкаше с физиономии и форма на устата и преди операцията. Тая песен с татко мечок ми е любима! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 3 минути, THE IIconic каза: Тая песен с татко мечок ми е любима! Не е лоша, но изветря за два месеца. Дори "Нашето любов е" беше по-голям хит. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 След като разбрах, че вярвате в любовта. Днес ще ви попитам - можете да обичате ? Позрави! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Моника Валериева сподели в лайфа си,че новата песен на Андреа от Ави Бенеди ще бъде тотален хит. (песен,която ще се помни дълго време). Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 4 минути, Cally-Pressyfan' каза: Не е лоша, но изветря за два месеца. Дори "Нашето любов е" беше по-голям хит. Неее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 1 минута, PHILIPP PLEIN каза: Моника Валериева сподели в лайфа си,че новата песен на Андреа от Ави Бенеди ще бъде тотален хит. (песен,която ще се помни дълго време). Освен ако текста не е против подигравките към дебелите и клипа да не е разтегнат не виждам как ще стане това. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 И от вайбър Коце сега е онлайн във фейса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 40 минути, -A. каза: След като разбрах, че вярвате в любовта. Днес ще ви попитам - можете да обичате ? Позрави! Поредната песен, която тая крава съсипа. Песента беше набрала скорост, но тя нито я клипира навреме, нито я промотира като хората. Въобще цялата й кариера е толкова хаотична, че няма как да се получи нещо. А като чуя, че говорят за професионализъм и организация точно при нея ми става лошо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 55 минути, WindWalkerMonk каза: Абе не знам дали е точно така. Ти виждаш само опаковката, а не целият резултат. Понеже даде пример Преси - малко ли лайна изяде и тя. Наркотици, побоища, освиркване, сега с операцията. Припадания, депресия беше по едно време, анорексично слаба беше. Тези неща оставят следи - физически и психически. Наркотиците, скандалните изцепки с побоищата и всичко което описа не са нейна карма и наказание. Това са нейните действия, избори които е направила сама. Кой я е карал да се тъпче с наркотици и да се залюбва с престъпници, които се млатят надрусани по кръчмите? Наистина в момента не се вижда съдбата да й го е "върнала". Сама си предизвика и гаврите заради операцията. Когато сам се прецакваш съдбата ли е виновна за тия "лайна"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари