Slavi Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Защо не сме обърнали внимабие на това чудо на попфолка Атанаска Тушевя (Аксиния) все още. Срамота. Няма как да не я похвалим и за страхотните текстове, които пише. Най накрая Джена има конкуренция сред поетесите! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 С този шедьовър вече ме спечели тотално. Имам си новя фаворитка❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 1 час , Роско каза: Танче , идвай в Търново. Ще те вкараме Далече ми е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Току що, zai4eto82 каза: Далече ми е. Ееее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 2 часа , Роско каза: Танче , идвай в Търново. Ще те вкараме Знаят с кой да откриват новия сезон обаче. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Ще го видим, само дано не прекали ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 11 минути, Роско каза: Ще го видим, само дано не прекали ... Поздрави му предай, ако се сетиш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Поздрав за Таня Узунова с: В момента звучи навсякъде. Очаквам Галена да скокне с нещо подобно скоро време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Азис верно че смаза всички чалгарки ама сигурно се къса от яд, че някой друг от родата му има по-голям хит. За последното денонощие има 180к и общо около 90 милиона гледания, което я прави по-гледана от всички на АзиЗ. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 16 минути, Willy каза: Азис верно че смаза всички чалгарки ама сигурно се къса от яд, че някой друг от родата му има по-голям хит. За последното денонощие има 180к и общо около 90 милиона гледания, което я прави по-гледана от всички на АзиЗ. Аз ги наброявам 80 от 2 клипа. Иначе Сен тропе също е с над 80 от 3 клипа и имаше фен клип с 8 милиона, който бе изтрит преди 2 години. Ветоятно е имало и други 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 17 минути, Willy каза: Азис верно че смаза всички чалгарки ама сигурно се къса от яд, че някой друг от родата му има по-голям хит. За последното денонощие има 180к и общо около 90 милиона гледания, което я прави по-гледана от всички на АзиЗ. което показва основния електорат на тази музика 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 18 минути, Willy каза: Азис верно че смаза всички чалгарки ама сигурно се къса от яд, че някой друг от родата му има по-голям хит. За последното денонощие има 180к и общо около 90 милиона гледания, което я прави по-гледана от всички на АзиЗ. Ако изключим тази цигания, "Пиян" стабилно остава най-гледаната БГ песен вече 45 дни след излизането си. До вечерта ще направи 7 милиона. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 42 минути, WindWalkerMonk каза: Поздрав за Таня Узунова с: В момента звучи навсякъде. Очаквам Галена да скокне с нещо подобно скоро време. Мерси, ама не я харесвам Суифт. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 30 минути, Willy каза: Азис верно че смаза всички чалгарки ама сигурно се къса от яд, че някой друг от родата му има по-голям хит. За последното денонощие има 180к и общо около 90 милиона гледания, което я прави по-гледана от всички на АзиЗ. Срамно,но факт. Най-гледаната песен от България за миналата година и като цяло. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Това за хит в България ли го водим? Предполагам, че е популярно в Турция и най-вече сред “българската” общност там. Не знам как иначе е по-голям хит от Мотел, който и от чешмата течеше. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Това дали има и 10 милиона от България не знам. Реално никой извън малцинствата не е чувал тази песен дори. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Новият албум на Преслава по всяка вероятност излиза на девети. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 12 минути, Fast каза: Новият албум на Преслава по всяка вероятност излиза на девети. Интересно ми е дали новите песни са комерски или песни, с които не е искала да рискува през годинитр като ги клипира и ги е събрала в албум. Иска ми се да е второто. Надявам се и на нова балада или нещо умерено от типа на От добрите момичета. Ясно ли е дали дуета с Галин ще е вътре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Току що, Slavi каза: Интересно ми е дали новите песни са комерски или песни, с които не е искала да рискува каъо ги клипира. Иска ми се да е второто. Надявам се и на нова балада или нещо умерено от типа на От добрите момичета. Ясно ли е дали дуета с Галин ще е вътре. Мисля, че дуета ще е извън. Галин каза, че сега работят по него 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 8 минути, Гальо каза: Мисля, че дуета ще е извън. Галин каза, че сега работят по него Което не изключва вероятността да клипира нещо от албумс след дуета ако се забележи масово. Въпреки, че тя от край време заебава албумите си след пилотния сингъл. Толкова любими неклипирани песни има. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Анелия снима нов кючек днес Десислава подготвя дуетна и самостоятелна песен Преслава ще пуска комерсите до средата на месеца @Western се снимал с Джулиано в Рафи днес, който пуска нова песен скоро. @Fast за пореден ден купува гледания на Преслава и днес преведе парите за гледанията на новите песни @Stela съветва Галена да пусне още един кючек, за да може да натрие носа на форумците @Willy скоро се отдава на заслужена почивка с други форумци на о. Бали, която е спонсорирана от Солеос Виа, които пък купиха гласовете на предния финал на Чалга Визия Това е всичко за днес! 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 28 минути, pechenko каза: Анелия снима нов кючек днес Десислава подготвя дуетна и самостоятелна песен Преслава ще пуска комерсите до средата на месеца @Western се снимал с Джулиано в Рафи днес, който пуска нова песен скоро. @Fast за пореден ден купува гледания на Преслава и днес преведе парите за гледанията на новите песни @Stela съветва Галена да пусне още един кючек, за да може да натрие носа на форумците @Willy скоро се отдава на заслужена почивка с други форумци на о. Бали, която е спонсорирана от Солеос Виа, които пък купиха гласовете на предния финал на Чалга Визия Това е всичко за днес! Ех, казах ви и на теб и на ЗАПАД, да участвате с Бурята на Софка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 45 минути, pechenko каза: Анелия снима нов кючек днес Десислава подготвя дуетна и самостоятелна песен Преслава ще пуска комерсите до средата на месеца @Western се снимал с Джулиано в Рафи днес, който пуска нова песен скоро. @Fast за пореден ден купува гледания на Преслава и днес преведе парите за гледанията на новите песни @Stela съветва Галена да пусне още един кючек, за да може да натрие носа на форумците @Willy скоро се отдава на заслужена почивка с други форумци на о. Бали, която е спонсорирана от Солеос Виа, които пък купиха гласовете на предния финал на Чалга Визия Това е всичко за днес! @Cally-Pressyfan' последва хирургическия пример на Преслава и си имплантира силикон в задните части. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Скоро този хит става на пет години. Жестока! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари