VulkoIsTheBest Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Нямам против хората да се обличат младежки, но на нея не й отива. Почва да ме дразни. Тя, като беше на 25 се обличаше като яка мадама и много по-адекватно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Ето на тази много повече й отива: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 На 7-ми септември на стадиона в Банско щяло да има някакъв Балкан Фест. Ивана е главно действащо лице. Онези баби - двете лесбийки мъкнат ли се още след нея по участия или вече си гледат старините? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 22 минути, VulkoIsTheBest каза: На 7-ми септември на стадиона в Банско щяло да има някакъв Балкан Фест. Ивана е главно действащо лице. Онези баби - двете лесбийки мъкнат ли се още след нея по участия или вече си гледат старините? Там са. Цял катун отрепки се влачат с нея. Ема е смешна - лелка, гонеща 40-те се прави на 16-годишна. Като беше по-млада се правеше да изглежда като по-възрастна, сега обратното. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: Там са. Цял катун отрепки се влачат с нея. Ема е смешна - лелка, гонеща 40-те се прави на 16-годишна. Като беше по-млада се правеше да изглежда като по-възрастна, сега обратното. Ожас. Миналия месец видях Стояна. Мургав, набит тъпишон с широки рамена, сякаш редовно гребе кану каяк. Все някакви такива се лепкат за Ивана. И тя ги търпи. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 3 минути, VulkoIsTheBest каза: Ожас. Миналия месец видях Стояна. Мургав, набит тъпишон с широки рамена, сякаш редовно гребе кану каяк. Все някакви такива се лепкат за Ивана. И тя ги търпи. От дрънчене и удряне в бузукито и барабаните ги е направила. Ванча все привлича явни и прикрити лесбийки. Истинска кралица на тази общност! Трябваше нея да поканят на гей парада. С нейния фалшив морал и "чекии" с пъшкания - идеално щеше да пасне. 2 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: От дрънчене и удряне в бузукито и барабаните ги е направила. Ванча все прилича явни и прикрити лесбийки. Истинска кралица на тази общност! Трябваше нея да поканят на гей парада. С нейния фалшив морал и "чекии" с пъшкания - идеално щеше да пасне. Хахаххах ТОП! Щеше да изнася сърцераздирателни речи за приемственост и толерантност. "Не се давайте, вие сте силни, погледнете към небето и ще видите - Бог е с вас!". А Стояна щеше да пребие зад сцената 2-3 гея. Тя е с излъчване на скинар-бабаит. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 7 минути, Cally-Pressyfan' каза: От дрънчене и удряне в бузукито и барабаните ги е направила. Ванча все привлича явни и прикрити лесбийки. Истинска кралица на тази общност! Трябваше нея да поканят на гей парада. С нейния фалшив морал и "чекии" с пъшкания - идеално щеше да пасне. Да не намекваш нещо за оная пу*ка заспала Янева? Беше ми съмнителна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 2 минути, VulkoIsTheBest каза: Хахаххах ТОП! Щеше да изнася сърцераздирателни речи за приемственост и толерантност. "Не се давайте, вие сте силни, погледнете към небето и ще видите - Бог е с вас!". А Стояна щеше да пребие зад сцената 2-3 гея. Тя е с излъчване на скинар-бабаит. Представих си как казва подобна реч и в този момент почва да пее микс от "Смукача", "Златен" и "Точка 18" (последната я изпълнява включително охканията и пъшканията в края на клипа). 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 18M.🥳 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 43 минути, VulkoIsTheBest каза: На 7-ми септември на стадиона в Банско щяло да има някакъв Балкан Фест. Ивана е главно действащо лице. Онези баби - двете лесбийки мъкнат ли се още след нея по участия или вече си гледат старините? центъра/площада Ивана ще пее и след това Цеца, а ден преди тях Преслава и Саша Матич Очакват се страшно много хора, защото Цеца ще пее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 2 минути, VulkoIsTheBest каза: Не-не, онази въртеше шпакли на боксерите на Сашо. Беше казала, че не харесва жени, само за Ивана евентуално щяла да направи изключение. Ще направи тя, Ивана да й пръдне с нейната 6-килограмова п*утка и щеше да крещи "Искам си на Сашо гащите". Та миналата година била на морето с някакъв гей, та знае ли се може да е ходила в гей бара, туко виж намерила сродна душа... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 2 минути, pechenko каза: центъра/площада Ивана ще пее и след това Цеца, а ден преди тях Преслава и Саша Матич Очакват се страшно много хора, защото Цеца ще пее Ивана във фейса обяснява, че нямало да бъде на центъра, а на стадиона. Тва Саша Матич известно ли е? Кои са му най-големите хитове? Дърто ли е, мъжко ли? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 3 минути, VulkoIsTheBest каза: Ивана във фейса обяснява, че нямало да бъде на центъра, а на стадиона. Тва Саша Матич известно ли е? Кои са му най-големите хитове? Дърто ли е, мъжко ли? Явно аз съм се объркал... И аз сега видях Явно очакват страшно много народ, защото е вход свободен Мъжко е 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 2 минути, VulkoIsTheBest каза: А, да, дето те излагаше тука с някакви приложения/чатове. Виж как я натирихме хубаво. Не ме е изложила грам тая. Аз нямам проблем с к*ра си и няма от какво да ме е срам. Ако беше казала по- рано можеше да го дам да ми лапат двама заедно. Така щях да я опръскам по лицето, че и мъжо и нямаше да я познае. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Да чуят и ВИДЯТ, представяте ли си да ги е клипирала? Аз не. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Страшно се радвам че остави дуета с Галин на заден план. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 1 минута, retr0 каза: Да чуят и ВИДЯТ, представяте ли си да ги е клипирала? Аз не. Поне една песен със сигурност е клипирала. Поне така си мисля де, все пак трябва да има водещ/пилотен трак. Малее, нещо ми трепна. Нов албум от голямо име не сме имали не помня от кога. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Току що, Fast каза: Страшно се радвам че остави дуета с Галин на заден план. Дано е така. Да не би да е “силното” след албум с пълнежи и зарязани песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 А сигурни ли сме, че дуетът с Галин няма да е вътре. Той кога го е казал това "още работим по него"? То една песен може да се завърши и за 3 дни по принцип. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 А може Преслава да го включи в Deluxe Edition-а, който ще излезе на пазара по Коледа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 15 минути, Fast каза: Много мило от Преси! И с пришито лице пак си я обичаме! Супер идея, че ще качи всички нови песни - така ще имат равен шанс и хората сами ще си изберат кои им харесват най-много. Както знаем, е кралицата на неклипираните хитове, така че... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 14 минути, retr0 каза: Да чуят и ВИДЯТ, представяте ли си да ги е клипирала? Аз не. Не. Ще ги качат с лирик видео/слайдшоу. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 24 минути, Fast каза: ОБОЖАВАМ Я! Точно така, "ДА ГОРИ В ЛЮБОВ"!!!! Сякаш ме е чела какво искам. Точно това заглавие! Няма слабо заглавие на албум от дебютния до този! Много се кефя, че е избрала любимата ми песен да даде името. Е, задължително ще се сдобия с него. Няма как! Чудесна новина! Дано само не заебе песните или по някакъв начин да стигнат до публиката и да си заслужават наистина! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари