Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Според мен ще ги качат на 05.09., за да събират гледания в предстоящите 3 почивни дни, а в понеделник ще излезе и самия албум. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Преслава ако имаше акъл щеше да изтрие абсолютно всичко от официалния youtube канал и да започне от 0-та. Сега с новите песни може да го развие добре и да си печели пари и от него. Да вземе пример от каналите на Брена и Цеца. А песните ще е най-интересно да пуска на ден по една от 4-ти до 9-ти. Така на всяка ще се обърне някакво внимание. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 2 Author Report Share Публикувано Септември 2 И за къде се е разбързала толкова? Тотално ще убие “Пиян”, пореден грешен ход, ама тя си знае! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 1 минута, Starboy каза: И за къде се е разбързала толкова? Тотално ще убие “Пиян”, пореден грешен ход, ама тя си знае! Важното е, че до края на годината вниманието ще е на 100% приковано в нея. Тя за това мисли, не за клетата "Пиян". 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 2 Author Report Share Публикувано Септември 2 Току що, Cally-Pressyfan' каза: Важното е, че до края на годината вниманието ще е на 100% приковано в нея. Тя за това мисли, не за клетата "Пиян". Клетата “Пиян”, наистина, тая песен глътка въздух не може да си поеме! 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Радвам се,че Преса е избрала "Да гори в любов" за заглавие.."Обратно в играта" също беше подходящо,впредвид ренесанса,който преживява. Щях да бъда много разочарован ако беше избрала нещо смотано като "Преслава 2019"😀 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 3 минути, Starboy каза: И за къде се е разбързала толкова? Тотално ще убие “Пиян”, пореден грешен ход, ама тя си знае! Ясно, явно и очевидно е, че тези пет песни са много по-слаби от ''Пиян'' и съответно изобщо не залага на тях. В началото ще има бум по тях, но ''Пиян'' ще се задържи. Виж колко песни излезнаха след нея, но още е н1. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 3 минути, Starboy каза: Клетата “Пиян”, наистина, тая песен глътка въздух не може да си поеме! Стана хита на лято 2019 - според мен добре се разви. А и това че ще пусне нови песни, не означава че автоматично ще отиде в забвение "Пиян". Виж например "Като за финал" колко дълго се задържа, а и нея така я запуши след 2 месеца с албума "Как ти стои". 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Дано има нещо като Добрини и От мен питието. Брутални песни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 2 Author Report Share Публикувано Септември 2 преди 3 минути, Cally-Pressyfan' каза: Стана хита на лято 2019 - според мен добре се разви. А и това че ще пусне нови песни, не означава че автоматично ще отиде в забвение "Пиян". Виж например "Като за финал" колко дълго се задържа, а и нея така я запуши след 2 месеца с албума "Как ти стои". Дано си права, прекрасна! 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 5 минути, -A. каза: Ясно, явно и очевидно е, че тези пет песни са много по-слаби от ''Пиян'' и съответно изобщо не залага на тях. В началото ще има бум по тях, но ''Пиян'' ще се задържи. Виж колко песни излезнаха след нея, но още е н1. Молитвите ни са чути. Ще качи всички песни в своя си канал, така че песента на Терзийска ще има шанс да влезне в трендинг! Дай Боже 200к/24ч. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Прес ще мачка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 1 минута, MrKidGSA каза: Молитвите ни са чути. Ще качи всички песни в своя си канал, така че песента на Терзийска ще има шанс да влезне в трендинг! Дай Боже 200к/24ч. Ще те разочаровам, но нямам никакви очаквания от Терзийска. 11 месец без клип а по интервюта разправяше колко е мотивирана и как искала тази година да представи поне три проекта бла бла. Дано ми хареса проекта, но очаквах друго от нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Преслава да качи поне една и в канала на планета. И без това нямат нови хитове. Има шанс да е с две песни в топа на тренда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 6 минути, Starboy каза: Дано си права, прекрасна! Прекрасна моя, моли се хит да видим с поне един от новите тракове! 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Току що, Willy каза: Преслава да качи поне една и в канала на планета. И без това нямат нови хитове. Има шанс да е с две песни в топа на тренда. Нали ще ги пусне първо във своя канал, а на 9-ти в офишъла? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 @THE IIconic и @VulkoIsTheBest не забравяйте че сте в тема поп-фолк скандали. Офф-топик на воля в Чат мания, а сексуалните ви вълнения в 18+ раздел. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 26 минути, Cally-Pressyfan' каза: Прекрасна моя, моли се хит да видим с поне един от новите тракове! За съжаление, Пресли вече лети по пързалката. Прави го точно като Глория.... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 41 минути, -A. каза: Ясно, явно и очевидно е, че тези пет песни са много по-слаби от ''Пиян'' и съответно изобщо не залага на тях. В началото ще има бум по тях, но ''Пиян'' ще се задържи. Виж колко песни излезнаха след нея, но още е н1. Как точно стана ясно и очевидно? "Пиян" е опит за повторение на успеха на "Да гори", средно успешен опит. Задържа се, защото има нулева конкуренция през лятото. Ако Преса има по-силни песни, което очаквам, клетата "Пиян" директно заминава в небитието. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 1 час, VulkoIsTheBest каза: А сигурни ли сме, че дуетът с Галин няма да е вътре. Той кога го е казал това "още работим по него"? То една песен може да се завърши и за 3 дни по принцип. Вчера в стори каза, че дуета е следващия проект който подготвя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 1 минута, Stela каза: Вчера в стори каза, че дуета е следващия проект който подготвя. Сигурно ще го пуснат ноември-декември, а новите песни от албума ще ги зареже без клипове. Сефте! 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Според мен не й трябваше този дует, не и сега. Трябваше цялото внимание да насочи върху новите песни. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 31 минути, Willy каза: @THE IIconic и @VulkoIsTheBest не забравяйте че сте в тема поп-фолк скандали. Офф-топик на воля в Чат мания, а сексуалните ви вълнения в 18+ раздел. Жалко, че не си така инциативен и към други потребители. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 1 минута, Willy каза: Според мен не й трябваше този дует, не и сега. Трябваше цялото внимание да насочи върху новите песни. И аз така мисля, защото да зарежеш пет нови песни ей, така ще бъде тъпо..... Навярно ще се харесат поне 2! Дуета е чудесна идея и се връзва, но след това трябваше. Изобщо ако ще тръгне да зарязва песни, да пусне 2 нови песни в албума вместо 5, другото да е познато - по-добре.... Нека има нови песни в албумите, но и да се реализират ако публиката ги хареса и оцени. Макар, че този път може и да е помислила над това! Защо пък до края на годината да не пусне 1-2 клипа? Не пречи, ако песните са хубави и хората очакват от нея! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 4 минути, Cally-Pressyfan' каза: Сигурно ще го пуснат ноември-декември, а новите песни от албума ще ги зареже без клипове. Сефте! Е стига де, радвай се, че ще има нови песни и какво да слушаме есента. Дано да си заслужават. А може и да е клипирала някоя. Ако са яки може да се наложат и без клип. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари