Willy Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 1 минута, xroflx9 каза: Може и да се позасили сега покрай албума и новите песни. Има го и това да. Тя беше паднала под 8к, но след Пиян отново качи. Джени и тя държи по 13-15к. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 6 минути, Willy каза: Има го и това да. Тя беше паднала под 8к, но след Пиян отново качи. Джени и тя държи по 13-15к. Скандално,но факт. "Яко ми е" прави повече гледания от "Горкото момиче".😤 Близо 750к. До края на годината ще има милион. Страшно добър резултат,много жалко,че прееба потенциален мегахит 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 16 минути, Willy каза: ☝️ Времето за да редактираш коментар който не е на мястото си. Какво не му е на мястото? Ами питал ме е оня ден, лъжа ли, кво, да туря ли линк към няква несвързана песен? Тъй като аз нямам опция да го редактирам сега, може да сложиш линк към Не я познавам тая жена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 За само 7 месеца чак 41к гледания + изтрити, страшно добър резултат! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 1 минута, Kriminal каза: Какво не му е на мястото? Ами питал ме е оня ден, лъжа ли, кво, да туря ли линк към няква несвързана песен? Аз не знам какво е казал оня ден. Може да даваш рипортове. Сега съм тук, гледам спама и ми боде очите. + има и нови правила. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 И Кирил Атанасов вече е в клуб "милион гледания" с другите колеги. Има ги милион. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 27 минути, VulkoIsTheBest каза: Бе нека се оживява, но да прави песни, в които не звучи като изнасилен гарван. Гра-гра-гра-името тииии. "Дразни ме" беше много по-яка. Мене тая, вимето ти повече ме кефи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 1 час, Cally-Pressyfan' каза: Последното, което знаем за Полина е, че майка й я докара до психическо разстройво и я изгони от дома и в Плевен. Била е забелязана да нощува във фоайето на плевенски хотел, защото нямала пари да си наеме стая. Лелята на Полина ми е колежка. В Плевен си е, живее с майка си и 5 годишното и дете. Била е в лудница преди да роди. Не работи никъде, защото в никое заведение не я искат. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 47 минути, Willy каза: Аз не знам какво е казал оня ден. Може да даваш рипортове. Сега съм тук, гледам спама и ми боде очите. + има и нови правила. Няма аз нищо да правя, като рипортна мрънкаш, като не рипортна пак мрънкаш. Особено че не се обидих от поста, смях се🤣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 3 часа , Kriminal каза: За само 7 месеца чак 41к гледания + изтрити, страшно добър резултат! Клеа вече има жестока конкуренция ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 4 часа , Stela каза: Какво стана с лудата й майка? 😁 Още кълне Глория, Симона и Галош. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 6.7М от 3 клипчета за този хит. MALINA INVENTED TWERKING! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Помним ли това? 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 преди 10 часа , VulkoIsTheBest каза: Пффф, аман от тая. И нея решиха да я бутат с негова помощ като Джулия. Като стана въпрос за нея, какво се случва? Ще я уволняват ли? Изритана е в 9-та глуха, защото изглежда се скараха с Пашев и явно е излишна вече - сега той прави "Малката" копие на нея. Преди модата беше къдрави Барбита-клонинги, сега минаха на брюнетки. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 3 Author Report Share Публикувано Септември 3 преди 1 час, retr0 каза: Тази песен има ли си друг, стар оригинал или е крадена от нашата “Нестандартни сме” на Кати? Защото двете песни са абсолютно 1:1. Моля за инфо ако някой има представа. Да, “Горкото момиче” на Джен чрез time travel 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 @Cally-Pressyfan' Добро утро ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 преди 1 час, THE IIconic каза: @Cally-Pressyfan' Добро утро ❤️ Много яко друса цицки в този клип. Сутиенът от листа е без коментар - както винаги със смели и екстравагантни стилови решения. 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Тя тук е на към 40+ нали бабишкерата ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 преди 1 час, WindWalkerMonk каза: Тя тук е на към 40+ нали бабишкерата ? На 38-39 трябва да е. 63 набор е, а този клип е от 2002 мисля. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 преди 4 минути, Cally-Pressyfan' каза: На 38-39 трябва да е. 63 набор е, а този клип е от 2002 мисля. На 56, колкото баща ми? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Току що, THE IIconic каза: На 56, колкото баща ми? Сега е на толкова, да. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 преди 8 минути, Cally-Pressyfan' каза: Сега е на толкова, да. Че тя още тогава си изглеждаше на толкова. Същинска бабуша! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Капка по капка сълзите ме побъркват..💕 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 преди 19 минути, WindWalkerMonk каза: Че тя още тогава си изглеждаше на толкова. Същинска бабуша! Сега изглежда по-добре от тогава. Опъвала е бръчки 100 про, сигурно и друго си е правила. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 3 Author Report Share Публикувано Септември 3 Този сингъл има някаква магия, не го бях слушал отдавна и сега е на риплей от 30 минути! Нали е уникално, че твоята любов търпя? 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари