pechenko Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 преди 6 часа , VulkoIsTheBest каза: Няма проблем. Ето, правим обявление: Паника е хитът на лятото. Готово. Преслава замина. За мен хитът на лятото е "Болка моя" след това са Емилия-Денис, Теди Александрова, Галена и Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 преди 8 минути, pechenko каза: За мен хитът на лятото е "Болка моя" след това са Емилия-Денис, Теди Александрова, Галена и Преслава. Това лични предпочитания ли са или съдиш по реакциите в дискотека? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 преди 10 минути, VulkoIsTheBest каза: Това лични предпочитания ли са или съдиш по реакциите в дискотека? Лични Ако съдя по реакциите, то Емилия и Денис нямат равни. Цура си пусна песента по течението и я пусна един път в фейсбук и това беше. Хората я направиха хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 Току що, pechenko каза: Лични Ако съдя по реакциите, то Емилия и Денис нямат равни. Цура си пусна песента по течението и я пусна един път в фейсбук и това беше. Хората я направиха хит. Твърде лично ги приемаш нещата. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 преди 1 минута, VulkoIsTheBest каза: Твърде лично ги приемаш нещата. Това си е моят топ Пускам клипчета да натривам нослетата на 3-те дежурни хейтъра на Галена, които пък си мислят, че мразя/ненавиждам Преслава, но ще ги оставя да си го мислят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 5 минути, pechenko каза: Това си е моят топ Пускам клипчета да натривам нослетата на 3-те дежурни хейтъра на Галена, които пък си мислят, че мразя/ненавиждам Преслава, но ще ги оставя да си го мислят. Пускай, добре дошли са. Аз не съм фен на Паника, но пред истината и кондомите мълчат. Така, че... Клипчета на "Пиян" някой пускал ли е? Как са нещата с хита на лятото? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Току що, VulkoIsTheBest каза: Клипчета на "Пиян" някой пускал ли е? Как са нещата с хита на лятото? Ние не се вълнуваме толкова от тези клипове, защото живеем в 21 век. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Току що, VulkoIsTheBest каза: Пускай, добре дошли са. Аз не съм фен на Паника, но пред истината и кондомите мълчат. Така, че... Клипчета на "Пиян" някой пускал ли е? Как са нещата с хита на лятото? Единственото клипче е от Бургас където пеят доста, след това никой и дума не обелва за "хита на лятото", нито пък са пускали клип от друго участие или от диско без присъствие на певицата. Само празни приказки се мелят и опити да унижат другите певици. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 1 минута, Fast каза: Ние не се вълнуваме толкова от тези клипове, защото живеем в 21 век. И критерия за хит са милионите гледания ( купени ) или натрапването на песента от феновете на дадената певица? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 3 минути, pechenko каза: И критерия за хит са милионите гледания ( купени ) или натрапването на песента от феновете на дадената певица? Аз, като гледам мизерните цифри, вече дори не са и купени. Ами наистина много тесногръди изказвания - живели били в 21 век, затворени в хралупа може би? Тази музика се потребява на 2 места - вкъщи и навън, редно е и двата фактора да се вземат предвид. Вторият няма как да бъде манипулиран. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Проста или простовата е Рени? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 2 часа , VulkoIsTheBest каза: Аз, като гледам мизерните цифри, вече дори не са и купени. Ами наистина много тесногръди изказвания - живели били в 21 век, затворени в хралупа може би? Тази музика се потребява на 2 места - вкъщи и навън, редно е и двата фактора да се вземат предвид. Вторият няма как да бъде манипулиран. Проблемът е че вашата агитка има фетиш към клипчетата от дискотеки и ги приемате по несериозно от гледанията, въпреки че обхващат по-малък таргет. Нерационално е, и го използвате като начин да дискредитирате неудобни за вас песни. Ето например "Изтрезняваш ли" за която оревахте света че гледанията са уж са купени, понеже нямало клип от дискотека в момента е най-слушаната песен на Преслава в Spotify с над 300k стриймове. Там манипулацията е на практика невъзможна. Хит в цялостен смисъл означава песен, която е постигнала значителен комерсиален успех и достигнала до максимална аудитория. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 3:53 Рена за Преслава 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 22 минути, DarkChild каза: Проста или простовата е Рени? Просто жестока или жестоко проста! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Обръщам се към топ мацките във форума: @THE IIconic @VulkoIsTheBest @Donatella @WindWalkerMonk Допада ли ви това бонбонче с инициали Р.К. ? Ще го схрускаме ли? 2 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 6 минути, Cally-Pressyfan' каза: Обръщам се към топ мацките във форума: @THE IIconic @VulkoIsTheBest @Donatella @WindWalkerMonk Допада ли ви това бонбонче с инициали Р.К. ? Ще го схрускаме ли? Чаках тризнаци от него, ама полетнах на 2 месеца и половина. Третото беше от Наско на Джена. Имах сексуални отношения и с него 😂😂 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 3 часа , Cally-Pressyfan' каза: Обръщам се към топ мацките във форума: @THE IIconic @VulkoIsTheBest @Donatella @WindWalkerMonk Допада ли ви това бонбонче с инициали Р.К. ? Ще го схрускаме ли? Дооста по-добре е от цицорестия Стораро от преди няколко дни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 @THE IIconic WTF, това тя ли е наистина? https://hotarena.net/palna-promiana-za-mis-pigi-folkpevicata-e-s-novi-gardi-nos-i-lice-izglejda-zashemetiavashto Ако това наистина е тя, това най-зашеметяващата промяна в историята на държавата. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 20 минути, VulkoIsTheBest каза: @THE IIconic WTF, това тя ли е наистина? https://hotarena.net/palna-promiana-za-mis-pigi-folkpevicata-e-s-novi-gardi-nos-i-lice-izglejda-zashemetiavashto Ако това наистина е тя, това най-зашеметяващата промяна в историята на държавата. Адриана бейби! Харесва ли ти? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 1 минута, THE IIconic каза: Адриана бейби! Харесва ли ти? В дясно едва ли има някой, на който не му харесва. Много е яка, на мен чак не ми се вярва, че е тя. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 15 минути, VulkoIsTheBest каза: В дясно едва ли има някой, на който не му харесва. Много е яка, на мен чак не ми се вярва, че е тя. Обмислям през октомври да ходя при нея в Италия. Имам покана. Гарантирам, че е тя. 2 пъти в седмицата сме на видео във вайбър. А скоро ще пуска и песен... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 9 часа , DarkChild каза: Проста или простовата е Рени? И двете са тъпи, прости и елементарни. Освен това имат болезнено чувство за self importance. На всичкото отгоре и коментаторите, как обърнаха палачинката щото леля Лара се наежи след съвсем лека критика. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 9 часа , Fast каза: Проблемът е че вашата агитка има фетиш към клипчетата от дискотеки и ги приемате по несериозно от гледанията, въпреки че обхващат по-малък таргет. Нерационално е, и го използвате като начин да дискредитирате неудобни за вас песни. Ето например "Изтрезняваш ли" за която оревахте света че гледанията са уж са купени, понеже нямало клип от дискотека в момента е най-слушаната песен на Преслава в Spotify с над 300k стриймове. Там манипулацията е на практика невъзможна. Хит в цялостен смисъл означава песен, която е постигнала значителен комерсиален успех и достигнала до максимална аудитория. Интересното е, че никой не спори, че Паника си е хит. А те въпреки това, имат нужда да го доказват. Може би не им е леко, че има 4-5 по голрми хита от Паника. Някои от галеновите винаги са били с амбицията Галена на всяка цена да е първа във всичко. Понякога и се получава, но понякога не. Освен това, има трима дразнители, които си пробват манипулациите и игрите, ако минат. Не бих ги обобщил под агитка. Сред Галеновите има много адекватни и трезвомислещи хора. И като сме на вълна Галена, ми е интересно как дерматоложката и, би коментирала снимките на лицето и в близък план, на които я оприличават с Ивана 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 От 31.08.2019 г. от 16:05, VulkoIsTheBest каза: Не искам да си мислиш, че се заяждам, но не смяташ ли, че Константин май няма интерес да си пишете? Отговаря ти с по едно дума общо взето "Супер", "Добре е". Мен ако ми отговарят така, няма да се бутам. Но не знам де, никога не ми се случвало. Намеквай да правите секс следващия път, като го видиш. Ако не иска, да си гледа Надята, ти имаш достатъчно навитаци. Виж го какъв е белобрад вече. Преди няколко дни си писахме цели 2 часа от 16;00 и нещо като си тръгвах от работа докато се прибера към нас, спряхме да си взема душ и продължихме до 18;17 и при това ми писа от тях в неделя. И довечера ще го видя като отида с новата ми коса. . Днес е празник и в Бургас заради ТРИО БИК, лудница ще е. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 11 часа , VulkoIsTheBest каза: Утре тази разбивация има рожден ден. Един от топовете ми за 2018 и една от най-добрите песни в кариерата на Алисия според мен. Илезе баш, когато си трябваше. Днес Коцето ще я изпее пак. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари