Starboy Публикувано на Август 22 Report Share Публикувано на Август 22 2 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 🔝🔝 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 22 Author Report Share Публикувано Август 22 Сууупер яко, първата песен ми харесва много повече. Иначе и в двата клипа е брутално красива, филтъра ми харесва много, евала! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 23 Author Report Share Публикувано Август 23 И The Greatest ми хареса, дори повече от Fuck it Клипът е изключително красив, колкото повече го гледам, толкова повече ми харесва, както и песните. Единственото нещо, което ме притеснява е, че във втората песен пее "I'm singing off", което се надявам да не бъде буквално, че музиката ще изгуби един истински артист, ако вярно има намерението да се отказва. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.