cool_boy_ Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 От 25.11.2019 г. от 12:38, THE IIconic каза: Мойте фаворити са Близначките, Пламен или Юлиян. Представи си Анка, че спечели. Шок и ужас Никакъв шанс. Не знам как ще се игра другата седмица, дали след всяка игра ще отпада някой, но най-вероятно тя ще е следващата. Като цяло Анка имаше доста късмет, а и беше в коалиция още от времето на трите племена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Току що, cool_boy_ каза: Никакъв шанс. Не знам как ще се игра другата седмица, дали след всяка игра ще отпада някой, но най-вероятно тя ще е следващата. Като цяло Анка имаше доста късмет, а и беше в коалиция още от времето на трите племена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cool_boy_ Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Туко-що гледах епизода от вчера и се потресох от поведението на г-н Панчев. Каквато и да е Анна Мария, на въпросния господин не му прави чест да я унижава по този начин. За пореден път се убедих, че жените в това предаване са повече мъже от мъжете( не говоря в частност за Анна Мария). 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Изгледах епизода в петък и останах ужасно разочарован! Близначките са страхотни и бяха едни от моите фаворити, но няма проблем.... всеки си получава заслуженото! Тая Анна - Мария няма как да спечели просто! Това поведение и да минаваш по капките не е за "Игри на Волята"! Веско е силен играч, но показа точно шофьорското си поведение в този епизод. "Да ми изгладиш ризата?" Моля! Ако си достоен човек, трябва да имаш позиция и да се аргументираш и защитиш! Тая не го направи. Така, тя беше унизена и жалко за нахалството, защото точно с него при това поведение няма прогрес, а спад! А пък тоя, който живее в Америка, работи там, голям родолюбец и му липсва България - ок ама плю на всичко с това поведение или доказа шофьорската си титла. Жалко! Беше един от фаворитите ми и той, но вече не знам..... Харесвам всички, който и да спечели без Анна-Мария ще е заслужено! Но Веселин МНОГО ме разочарова! А тая показа какъв човек и една истинска жена не трябва да бъде. Не трябва да се нагажда и да си мълчи. НЕ на такива хора! Твърдо НЕ!!!!! Възмутен съм! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 @DevilWish Тръпнем ли Анка да не вземе 200к утре вечер? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 преди 48 минути, THE IIconic каза: @DevilWish Тръпнем ли Анка да не вземе 200к утре вечер? Аз още съм в шок как тя е в топ 5. Какво нещо е късмета! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 преди 17 минути, DevilWish каза: Аз още съм в шок как тя е в топ 5. Какво нещо е късмета! Не е баш късмет. Била гадже на Живко от survivor. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Да летят всички и да печели оперната прима! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Вече съм за Добата! 😂❤️ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Доволен съм. Юлиян е трагичен като човек. А и Добрин го победи и във финалната игра. 100% заслужи. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 преди 20 минути, meleto каза: Доволен съм. Юлиян е трагичен като човек. А и Добрин го победи и във финалната игра. 100% заслужи. След като Юлиян прецака Пламен ми стана противен. Честито на Добата Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 преди 5 минути, THE IIconic каза: След като Юлиян прецака Пламен ми стана противен. Честито на Добата Юлиян не става за нищо. Добрин ги би във финалните битки. А и като човек е свестен. Просто Юлиян не разбра, че хората не гласуват само за игрите и физическите умения, но и за личностни качества. Не мога да повярвам, че толкова хора подкрепяха Юлиян в Интернет. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 преди 8 минути, meleto каза: Юлиян не става за нищо. Добрин ги би във финалните битки. А и като човек е свестен. Просто Юлиян не разбра, че хората не гласуват само за игрите и физическите умения, но и за личностни качества. Не мога да повярвам, че толкова хора подкрепяха Юлиян в Интернет. Видя ли му мусората като само 4ма бивши играчи станаха за него? Умрях 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 преди 1 минута, THE IIconic каза: Видя ли му мусората като само 4ма бивши играчи станаха за него? Умрях Да, идеално беше. Само, че не мисля, че той разбра защо се случи така. И нещо възкликна "Пламене, и ти ли?" Ами и той, при все че Пламен игра супер честно, а той му заби нож. А после не е доволен като другите така правят с него. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Това си говорехме вчера с майка ми докато го гледахме и тя както каза "Хората гледат и характерът, Юлиян може да е най-добрия стратег и играч, но характерът му изигра лоша шега.... Е, учи се от него сега и ти с твоя ужасен характер" Ами.... всъщност той имаше огромен хъс за победа, което ми хареса на мен.... за него други неща бяха важни, обаче с постъпката му с Пламен...... ужасно беше, сетих се как заби нож и на Георги, пък после за Венцислава говореше. Ако не бяха тези неща, може би щеше да е той, но и Добрин може да не е най-добрия плувец, да е като някаква горила, но изнесе доста от последните игри на гърбът си и момчето изглежда свястно и не е като да не е заслужил. Доволен съм. Честита победа! А оперката...... ха ха.... победила на майка си.... Ако трябва да кажа какво мисля, на финал трябваше да бъдат - Юлиян, Пламен, Добрин, Веселин и Близначките, бяха най-силни играчи според мен! Та, честито на победителя. Доволен съм и честно казано и за Веселин не бях, защото ме разочарова с тираджийското си поведение! За Юлиян малко ме е яд и за раното отпадане от играта на Пламен и Близначките. Това е. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 2 минути, DevilWish каза: Това си говорехме вчера с майка ми докато го гледахме и тя както каза "Хората гледат и характерът, Юлиян може да е най-добрия стратег и играч, но характерът му изигра лоша шега.... Е, учи се от него сега и ти с твоя ужасен характер" Ами.... всъщност той имаше огромен хъс за победа, което ми хареса на мен.... за него други неща бяха важни, обаче с постъпката му с Пламен...... ужасно беше, сетих се как заби нож и на Георги, пък после за Венцислава говореше. Ако не бяха тези неща, може би щеше да е той, но и Добрин може да не е най-добрия плувец, да е като някаква горила, но изнесе доста от последните игри на гърбът си и момчето изглежда свястно и не е като да не е заслужил. Доволен съм. Честита победа! А оперката...... ха ха.... победила на майка си.... Ако трябва да кажа какво мисля, на финал трябваше да бъдат - Юлиян, Пламен, Добрин, Веселин и Близначките, бяха най-силни играчи според мен! Та, честито на победителя. Доволен съм и честно казано и за Веселин не бях, защото ме разочарова с тираджийското си поведение! За Юлиян малко ме е яд и за раното отпадане от играта на Пламен и Близначките. Това е. Сори, но Веско изобщо не е силен играч. Не знам по какво съдиш? Често го чета навсякъде. Първо, на последните битки отпадаше след Анна-Мария. Второ е доста тъпичък. Не можа да сметне задача за втори клас. Сори, но и докато бяха в племе - само приказки... как щели да къртят, какво щели да правят... и Веско не веднъж ги препъна. Сега се сещам, когато трябваше да дърпат с Роберта и той през цялото време рева колко бил наранен и си остана на земята. Да не говорим колко е зле като мъж. Уж голям джентълмен, а като някой унижава и обижда жени и се подхилква като петокласник. А самият той унижи Анна-Мария по такъв начин, че нямам думи. И накрая, когато Радостина го направи на две стотинки и почна да пляска и да вика за Анна-Мария. Пълен селяндур. Интелектуално е спрял да се развива около пети клас. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 4 часа , meleto каза: Сори, но Веско изобщо не е силен играч. Не знам по какво съдиш? Често го чета навсякъде. Първо, на последните битки отпадаше след Анна-Мария. Второ е доста тъпичък. Не можа да сметне задача за втори клас. Сори, но и докато бяха в племе - само приказки... как щели да къртят, какво щели да правят... и Веско не веднъж ги препъна. Сега се сещам, когато трябваше да дърпат с Роберта и той през цялото време рева колко бил наранен и си остана на земята. Да не говорим колко е зле като мъж. Уж голям джентълмен, а като някой унижава и обижда жени и се подхилква като петокласник. А самият той унижи Анна-Мария по такъв начин, че нямам думи. И накрая, когато Радостина го направи на две стотинки и почна да пляска и да вика за Анна-Мария. Пълен селяндур. Интелектуално е спрял да се развива около пети клас. Той точно с това много загуби. Силен играч беше, но и математиката и пъзели и други неща има на които това му беше "слабо място". Като цяло беше за финал, но в никакъв случай, не и за победител. Реално, Пламен е по-силен, но така се случи, че онова не беше неговата игра. Всеки е добър в различни неща. Късмет! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 1 минута, DevilWish каза: Той точно с това много загуби. Силен играч беше, но и математиката и пъзели и други неща има на които това му беше "слабо място". Като цяло беше за финал, но в никакъв случай, не и за победител. Реално, Пламен е по-силен, но така се случи, че онова не беше неговата игра. Всеки е добър в различни неща. Късмет! Искам да кажа, че Веско НЕ Е комплексен играч и никога не е бил. Комплексни са Пламен, Юлиян и Добрин (както видяхме от последните 2 битки). Някъде четох, че е трябвало Веско да е срещу Юлиян на финал и затова са презаснели последната битка, обаче Веско не е успял да бие в нито веднъж и затова Добрин се изправи срещу Юлиян. Иначе, не е учудващо, че физкултурникът загуби. Гласуват предимно жени. Освен това, Добрин захапа няколко актуални теми - опазване на околната среда и лошо детство. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 1 минута, meleto каза: Искам да кажа, че Веско НЕ Е комплексен играч и никога не е бил. Комплексни са Пламен, Юлиян и Добрин (както видяхме от последните 2 битки). Някъде четох, че е трябвало Веско да е срещу Юлиян на финал и затова са презаснели последната битка, обаче Веско не е успял да бие в нито веднъж и затова Добрин се изправи срещу Юлиян. Иначе, не е учудващо, че физкултурникът загуби. Гласуват предимно жени. Освен това, Добрин захапа няколко актуални теми - опазване на околната среда и лошо детство. Точно такива наблюдения имам и аз за Добрин и си мислех същото, предимно жени! Веско лично на мен не ми е бил от фаворитите, вкъщи майка ми беше по-скоро за него, но и тя се разочарова от държанието му дори към Анна - Мария. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
z_o_ Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Доволна съм от победата на Добрин, напълно заслужена. Колкото до Веско, беше ми един от любимците, въпреки че последната седмица си навлече доста хейт, заради тона който държа на Ана-Мария след като победи близначките. И аз не я харесвам, но ми е странно че успя да се класира във финалната четворка, а имаше по-силни жени които заслужаваха (като Амелия, Роберта, Венцислава). 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Имам въпрос! Ако имаше жена на финала как щеше да мъкне тея синджири в последната игра? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 9 минути, THE IIconic каза: Имам въпрос! Ако имаше жена на финала как щеше да мъкне тея синджири в последната игра? Струва ми се, че игрите са съобразени и с играчите, всъщност е и напълно логично. Това говорим и вкъщи, че всичко си е напълно изчислено. А иначе Алекс като водеща е уникална, много я харесвам, адски харизматична и забавна личност ми е. Така, че тук няма значение - мъж или жена..... или е по силите ти това или не..... но човек трябва да преценя и реалните си възможности. Оперката не беше за там, пък това топ 4 ще се въздържа от коментар, защото е най-голямото безумие в цялото предаване !!!!!!!! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 2 минути, DevilWish каза: Струва ми се, че игрите нарочно съобразени и с играчите, всъщност е и напълно логично. Това говорим и вкъщи, че всичко си е напълно изчислено. А иначе Алекс като водеща е уникална, много я харесвам, адски харизматична и забавна личност ми е. Ако Алекс(ОБОЖАВАМ Я) е Розата искам тя да спечели довечера иначе съм за пчелата( Маги Джанаварова) 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 3 минути, THE IIconic каза: Ако Алекс(ОБОЖАВАМ Я) е Розата искам тя да спечели довечера иначе съм за пчелата( Маги Джанаварова) Това вече ще ме шокира! Перфектна е, ако е тя..... Лично на мен Розата ми е голям фаворит от самото начало. Не знам какво да мисля, но ако това е Алекс..... WOW за пореден път! Обожавам я също! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 2 минути, DevilWish каза: Това вече ще ме шокира! Перфектна е, ако е тя..... Лично на мен Розата ми е голям фаворит от самото начало. Не знам какво да мисля, но ако това е Алекс..... WOW за пореден път! Обожавам я също! Офф айде още 45 мин. Нямам търпение 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.