Beat. Публикувано на Август 24 Report Share Публикувано на Август 24 Един съвсем нов, хитов музикален формат е вече в България. Тази есен зрителите на NOVA ще станат част от забавлението, наречено „Маскираният певец“. Известни българи ще приемат предизвикателството да живеят скрити зад маски в продължение на три месеца. Уникални, създадени специално за шоуто, костюми на животни и митични същества ще скриват самоличността на певците при всяка тяхна изява на сцената. Нито екипът на шоуто, нито дори приятелите и семействата на участниците ще знаят тяхната самоличност. Зад проекта стои доказаният екип от професионалисти, отговорен за успеха на супер хита „Като две капки вода“. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 NOVA този сезон ще сгазят много мощно BTV. Намерих клипове на формата в световен мащаб и изглежда много ама много интересно. Определено ще раздвижи мозъците на аудиторията. Нямам търпение да започне! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Днес обявиха журито : Ники Кънчев, Гала, Мария Илиева и Геро Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cool_boy_ Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Някой гледа ли го? До сега мисля, че чух Алисия, Ненчо Балабанов и Иван Звезвдев. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 преди 11 минути, cool_boy_ каза: Някой гледа ли го? До сега мисля, че чух Алисия, Ненчо Балабанов и Иван Звезвдев. Гледах го, но не знам дали ще го гледам пак. Беше ми малко тъпо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Обзалагам се, че принцесата е Алисия❤️ 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cool_boy_ Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 преди 5 минути, THE IIconic каза: Обзалагам се, че принцесата е Алисия❤️ И аз съм почти на 100% сигурен за нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 преди 1 минута, cool_boy_ каза: И аз съм почти на 100% сигурен за нея. Като запя и и първото нещо, което ми дойде на акъла беше това е Алисия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 :Мисля, че Принцесата е Вероника. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 15 минути, meleto каза: :Мисля, че Принцесата е Вероника. Не! По-скоро Розата! Принцесата и според мен може да е Алисия. Другото нещо, което я издава..... въпросът "занимавала ли си се професионално с музика?" - "опитвала съм и това" или нещо от сорта беше, това, че в момента е дизайнер на дрехи и така.. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 16 минути, DevilWish каза: Не! По-скоро Розата! Принцесата и според мен може да е Алисия. Другото нещо, което я издава..... въпросът "занимавала ли си се професионално с музика?" - "опитвала съм и това" или нещо от сорта беше, това, че в момента е дизайнер на дрехи и така.. Бургас, морето, отделно гласът. Но може да е и Алисия. Много сложно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 38 минути, DevilWish каза: Не! По-скоро Розата! Принцесата и според мен може да е Алисия. Другото нещо, което я издава..... въпросът "занимавала ли си се професионално с музика?" - "опитвала съм и това" или нещо от сорта беше, това, че в момента е дизайнер на дрехи и така.. Принцесата каза, че около нея всичко гори. Алисия има песен Палиш 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 22 минути, THE IIconic каза: Принцесата каза, че около нея всичко гори. Алисия има песен Палиш Точно, че и Принцесата според мен е Алисия, а пък Розата - Вероника! Има такава възможност.... Отделно сега гледах една снимка на Преслава с Ивелина Колева и си мисля, дали Пилето не е тя, ама не знам.... Сложно, наистина и интересно предаване. Хареса ми! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 на мен Розата ми прозвуча като Мария Игнатова Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 45 минути, meleto каза: Бургас, морето, отделно гласът. Но може да е и Алисия. Много сложно. Алисия. 100% съм сигурен, че не е Вероника. Виждал съм я, няма как да е 1,63 см., по-висока беше от мен, а аз нямам 1,70, така, че Розата е напълно възможно да е Вероника, пък е била и певица, сега е дизайнер. Това я издава според мен Розата! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 12 минути, DevilWish каза: Точно, че и Принцесата според мен е Алисия, а пък Розата - Вероника! Има такава възможност.... Отделно сега гледах една снимка на Преслава с Ивелина Колева и си мисля, дали Пилето не е тя, ама не знам.... Сложно, наистина и интересно предаване. Хареса ми! Изключено! Преслава и Ивелина снощи бяха на РД на Паола 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Току що, THE IIconic каза: Изключено! Преслава и Ивелина снощи бяха на РД на Паола Не знам точно коя е, но наистина много добър контакт с публиката! Розата, Принцесата, както и последната двойка също много ме впечатлиха. Въобще, всички без въпросния И. Звездев , обаче наистина е трудно да улучиш в това предаване! Мисля, че и Азис участва! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Току що, DevilWish каза: Не знам точно коя е, но наистина много добър контакт с публиката! Розата, Принцесата, както и последната двойка също много ме впечатлиха. Въобще, всички без въпросния И. Звездев , обаче наистина е трудно да улучиш в това предаване! Мисля, че и Азис участва! Направо цялата поп- фолк гилдия! 😂😂 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Много тъпо и скучно предаване. Не знам как откачат по света, супер тъпня. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Каква е идеята въобще на предаването? То повечето вече се разбра кои са. Алисия си беше 1:1 със себе си, всичко е много нагласено Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Идеята на предаването не е лоша, ама до гуша ми дойде от това изтъркано жури и водещи. Аман да ги сменят вече... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 преди 3 часа , lucellent каза: Идеята на предаването не е лоша, ама до гуша ми дойде от това изтъркано жури и водещи. Аман да ги сменят вече... Вечните връзкари имат нужда от работни места. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 преди 8 часа , lucellent каза: Идеята на предаването не е лоша, ама до гуша ми дойде от това изтъркано жури и водещи. Аман да ги сменят вече... Хмм.... защо ли съм съгласен. Колкото добри актьори да са, забавни и т.н. наистина е по-добра идея да има други водещи. А за журито и аз мисля така. Единствено се радвам, че Мария Илиева, която обожавам е там и Геро. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Щом света е откачил по това предаване, значи съвсем е изперкал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Септември 16 Author Report Share Публикувано Септември 16 Предполагаеми участници, които се срещат в доста от сайтовете: Джулиана Гани, Папи Ханс, Мария Игнатова, Владимир Карамазов, София Джамджиева 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.