WindWalkerMonk Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 От 6.10.2019 г. от 12:47, Slavi каза: Ако на тананикане и мънкане викаш пеене, то проблема е в критериите ти. В Маскирания са на живо. Не чуваш ли колко са фалшиви повечето. А и всеки бил на участие на Алисия, знае че пее и на живо и върху плейбека и не е никак лоша певица. Но сега в Маскирания и личи, че е минала на друг левел. Не сравнявай кифла с кроасан 🥐 Е на Галена вече не й пука за гласа. Тя затва и не се грижи за него. Всичко и е по- важно: визията, фотосесията, дрехите. Да се чуди човек дали е певица или моделка. Да си го кажем както си е. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Доста добре! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Тая Гала бива ли да е толкова загоряла? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 От 10.10.2019 г. от 19:18, THE IIconic каза: Доста добре! Костюми и шоу на ниво. Нашите са аматьори. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Само на мен ли дори маската на Алисия ми прилича на нея?😄 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 32 минути, xroflx9 каза: Само на мен ли дори маската на Алисия ми прилича на нея?😄 Няма смисъл да се правиш на оригинален! Не вървиш 😘 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 17 минути, THE IIconic каза: Няма смисъл да се правиш на оригинален! Не вървиш 😘 Хора ми казват,че доста ми завиждаш на това че постовете ми събират повече реакции,явно съм достатъчно оригинален. Хайде чиба сега!😘 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 От 10.10.2019 г. от 19:18, THE IIconic каза: Доста добре! Чудех се откъде ми е познат - това е актьорът, който играеше братът на Барни в "Как се запознах с майка ви", ако съдя по коментарите. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Алисия много си пролича с българската песен. Аз не мислех, че е тя, но след вчера съм сигурен, че е. Можеше да си преправи гласа поне малко... И много ме забавляват коментарите във Фейсбук. По принцип коментиращите в страниците на такива предавания са все мразещи поп фолка, но като чета виждам, че са доста добре запознати с гласа на Алисия, че и с творчеството и. Журито пък беше мега неадекватно. Нарочно никой не каза Алисия, а мнението на Гала, че това е Мария, беше черешката на тортата. Неадекватница! 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Октомври 18 Author Report Share Публикувано Октомври 18 Явно наистина имат договорки до колко време да бъдат в шоуто и кога да ги "познават". Или трябва да са малоумни, че да отричат толкова за Алисия. Списъкът от предишната страница май ще се окаже напълно верен. 😂 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 преди 3 часа , Beat. каза: Явно наистина имат договорки до колко време да бъдат в шоуто и кога да ги "познават". Или трябва да са малоумни, че да отричат толкова за Алисия. Списъкът от предишната страница май ще се окаже напълно верен. 😂 От списъка според мен розата е Роберта, а не Алекс Сърчаджиева. Няма как да извади такъв мощен глас. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Съвсем забравих, че ще бъде днес и като влезнах тук веднага се сетих за него. Очаквам предаването с интерес довечера! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Октомври 19 Author Report Share Публикувано Октомври 19 преди 21 часа , THE IIconic каза: От списъка според мен розата е Роберта, а не Алекс Сърчаджиева. Няма как да извади такъв мощен глас. Май не сме я чували да пее? Може и да има 1-2 грешни, но повечето ще са така. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Октомври 27 Author Report Share Публикувано Октомври 27 От последните "разкрити" няма никакви изненади. Някой гледа ли го още? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 18 часа , Beat. каза: От последните "разкрити" няма никакви изненади. Някой гледа ли го още? Аз! Фаворити са ми Розата(не съм сигурен на 100% коя е) и Принцесата(Алисия) 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Аз съм си за Алисия, иначе все си мисля, че Розата е Стефан Илчев. Някой да знае защо размениха Лъвът и Пеперудата? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 1 час, BobiTo каза: Аз съм си за Алисия, иначе все си мисля, че Розата е Стефан Илчев. Някой да знае защо размениха Лъвът и Пеперудата? За да разкарат Прея. И без това всички я познаха. Засега от всички свалили маските само димо Алексиев беше изненада. Останалите бяха ясни. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Розата 100 про е въпросната РобертА. ЧУХ и някои неща в тубата. Едно към едно. Алисия се представя доста класно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 6 часа , Slavi каза: Розата 100 про е въпросната РобертА. ЧУХ и някои неща в тубата. Едно към едно. Алисия се представя доста класно. Точно това идвах да пиша, по време на последното изпълнение си пуснах "Магьосници" и е 1:1. Но понеже е позабравена, а и реално никога не е била суперизвестна, затова си остава загадка. преди 6 часа , Slavi каза: За да разкарат Прея. И без това всички я познаха. Засега от всички свалили маските само димо Алексиев беше изненада. Останалите бяха ясни. Да, а освен това Албена Михова (Лъвът) е участвала в постановка по това време. Никой не може да ме убеди, че Ненчо (Кукерът) е имал повече вот от Прея... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 4 часа , Blueberry каза: Точно това идвах да пиша, по време на последното изпълнение си пуснах "Магьосници" и е 1:1. Но понеже е позабравена, а и реално никога не е била суперизвестна, затова си остава загадка. Да, а освен това Албена Михова (Лъвът) е участвала в постановка по това време. Никой не може да ме убеди, че Ненчо (Кукерът) е имал повече вот от Прея... Както всяко предаване и това лъха на нагласеност. Дано поне Асето да е подписала да спечели. ;Д. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Ноември 5 Author Report Share Публикувано Ноември 5 Предаването отдавна ми доскуча и имам идея да се направи подобна игра във форума, но само за певци. Някой желаещ да се заеме или да даде някакви идеи? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 преди 4 часа , Beat. каза: Предаването отдавна ми доскуча и имам идея да се направи подобна игра във форума, но само за певци. Някой желаещ да се заеме или да даде някакви идеи? И как точно ще стане според теб? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Ноември 5 Author Report Share Публикувано Ноември 5 преди 1 час, THE IIconic каза: И как точно ще стане според теб? С улики за всеки изпълнител + снимки с костюми от формата в други държави. Разбира се, всеки костюм трябва да има някаква връзка с изпълнителя, все пак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Супер ясно беше за мен вчера, пък и не само! Очевадно си беше, че Бухалът е Вальо Михов и така се и оказа. Розата и Принцесата ми харесват най-много, както и Пчелата е готина! Изобщо от всички тия 7 (мисля) които останаха си ги харесвам - Розата, Принцесата, Пчелата, Пилето, Гарванът, Кукерът, Шапката. Имам предположения естествено, за Принцесата съм почти сигурен отново, че това е Алисия, Пилето - Дивна, Пчелата - Михаела Маринова, Шапката навярно е Гъмов, по-склонен съм да вярвам на това, макар, че се колебая и за онзи с куклите - Ники какъв беше там..... Най-тъмна Индия са ми Гарванът за който имам известна доза съмнения - навярно Деси Добрева? Много нежен и красив глас! И Кукерът сигурно е фолклорен изпълнител или....... там също е голяма загадка. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Моят фаворит!!! https://play.nova.bg/video/maskiraniqt-pevec/season-1/maskiraniqt-pevec-2019-11-09-princesata Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.