ANGEL Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 По колко от 13те песни на полуфинал ще се класират на финала? Въпреки, че съм част от втория полуфинал, признавам ще в първия е наистина по-успорвано. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 30 Author Report Share Публикувано Август 30 преди 5 минути, ANGEL каза: По колко от 13те песни на полуфинал ще се класират на финала? Въпреки, че съм част от втория полуфинал, признавам ще в първия е наистина по-успорвано. По 8. За толкова и гласувате.😀 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 30 Author Report Share Публикувано Август 30 Иначе само на мен ли и втори полуфинал ми е страшно силен. Може би защото не слушам много стари песни. В втория са топ хитовете на последното десетилетие. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Срамота е Чалгавизия Дуети без В твоите очи. Протестирам! 👻 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ceco Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 1 час , Senhor каза: Първия ще падне топ меле, няма една слаба песен, ужас. Ами май тези, които сме в него имаме доста добър вкус хаха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 6 часа , Willy каза: Иначе само на мен ли и втори полуфинал ми е страшно силен. Може би защото не слушам много стари песни. В втория са топ хитовете на последното десетилетие. Първоначално смятах, че вротия за доста по-слаб, но след като изгледах клипчетата и си направих класация и в двата полуфинала, се оказа, че във втория имам 7 песни, които харесвам много, а в първия останаха 6. Може би първоначално като разгледах списъка и видях, че в първия са повечето песни са били хитове и затова се заблудих, но пък аз голяма част именно от тези хитове не ги харесам. 😂 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 30 Author Report Share Публикувано Август 30 Ново! Нека направим играта още по-интересна! Тук, в темата, може да давате вашите прогнози за финалистите. Няма значение за кой полуфинал и дали ще включите и вашето предлошение. Който познае 8те финалисти от първи или втори полуфинал, получава 12 точки от "публиката" на финал.(В случай да не минете ги давате на друг или отпадат) Също така, ако не познаете само за една песен, получавате 5 точки. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Прогнозата ми за победител в първи полифинал е Бурята, а за втори Кой. Иначе е трудно да позная и 8те песни. Още повече, че често вотът във форума ме изненадва. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 1ви полуфинал Бурята / Завинаги 2ри полуфинал Жива рана / Кой / Пия за тебе Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Хммм.... нека опитаме. 1-ви полуфинал - Бурята в сърцето ми, Завинаги, Да те прежаля, Искаш да се върна. Мисля, че те отиват на финал. 2-ри полуфинал - Пия за тебе, Кой, Влез, Лед и огън. Големи шансове и за Употребена, Купих ти сърце, според мен, но мисля, че и дуета на Люси с Рейхан също има шансове да се нареди сред финалистите..... Да видиме! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 31 Author Report Share Публикувано Август 31 Ами щом ви е трудно. за познати: 1-3 финалисти - 0 точки. 4 финалисти - 1 точка. 5 финалисти - 3 точки. 6 финалисти - 5 точки. 7 финалисти - 8 точки. 8 (всички) финалисти - 12 точки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 31 Author Report Share Публикувано Август 31 На Senhor му върви хД. Къде е да се пробва Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 - Тръгвай си - Емилия и Денис Теофиков - Завинаги - Анелия и Миро - Хайде откажи ме - Преслава и Галена - Бурята в сърцето ми - Софи Маринова и Устата - Черните очи - Малина и Азис - Да те прежаля - Джена и Андреас - Не си ти - Алисия и Константин - Искаш да се върна - Камелия и Сакис Кукос Залагам на тези 8 в първи полуфинал. - Няма да ми мине - Галин и Лидия - Жива рана - Слави Трифонов и Ку-Ку бенд - Употребена - Андреа и Costi - Кой - Галена и Фики - Лед и огън - Анелия и Нелина - Пия за тебе - Елена и Преслава - Купих ти сърце - Емануела и Джордан - Влез - Цветелина Янева и Ionut Cercel И на тези 8 за втория. Поне по 6 очаквам да позная! 😜 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 ПЪРВИ ПОЛУФИНАЛ: - Тръгвай си - Емилия и Денис Теофиков - Завинаги - Анелия и Миро - Хайде откажи ме - Преслава и Галена - Бурята в сърцето ми - Софи Маринова и Устата - Черните очи - Малина и Азис - Да те прежаля - Джена и Андреас - Не си ти - Алисия и Константин - Искаш да се върна - Камелия и Сакис Кукос ВТОРИ ПОЛУФИНАЛ: - Няма да ми мине - Галин и Лидия - Жива рана - Слави Трифонов и Ку-Ку бенд - Употребена - Андреа и Costi - Кой - Галена и Фики - Пия за тебе - Елена и Преслава - Имам нужда от тебе - Люси и Рейхан - Купих ти сърце - Емануела и Джордан - Влез - Цветелина Янева и Ionut Cercel Може би ще са тези финалистите.. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Аз няма да се пробвам. Според мен не е честно да се дават точки за някакви прогнози и това да е част от резултата. В крайна сметка се гласува за песни. Да си имаме състезание за прогнози отделно. Аз нямам намерение да участвам в такива работи. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 ПЪРВИ ПОЛУФИНАЛ: 1. "Искаш да се върна" - Камелия § Сакис Кукос; 2. "Жените са цветя" - Глория и Тони Дачева 3. "Не се променяй" - Валя и Жоро Любимеца 4. "Черните очи" - Азис и Малина 5. "Обич за двама" - Лия и Кондьо 6. "Бурята в сърцето ми" - Софи М. и Устата 7. "Отиваш си" - Деси и Тони Стораро 8. "И за теб ли е така" - Рени и Орлин Горанов ВТОРИ ПОЛУФИНАЛ: 1. "Лед и огън" - Нелина и Анелия 2. "Кой" - Галена и Фики 3. "Влез" - Цветелина Янева и Йонут 4. "Имам нужда от теб" - Глория и Симонка 5. "Жива рана" - Слави и Годжи 6. "Купих ти сърце" - Емануела и Джордан 7. "Пия за тебе" - Елена и Преслава 8. "Употребена" - Андреа и Кости Форца Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 1 Author Report Share Публикувано Септември 1 От 30.08.2019 г. от 14:34, Willy каза: Първи полуфинал ВИДЕО: https://drive.google.com/open?id=1isP9PttzVkQi2qsYU6vxBkHG1JXJKsK_ НЕКА ГЛАСУВАНЕТО ЗАПОЧНЕ СЕГА!! Важнo!! Този път гласувате за 8 песни, по точкова система: 12т, 10т, 8-3т.(без 1 и 2 точки). Не може да гласувате за себе си и гласувате единствено и само в вашият полуфинал! 8 песни отиват на финал! ОЧАКВАМ ВАШИЯТ ВОТ НА ЛИЧНО! В този полуфинал участват и гласуват: @PHILIPP PLEIN, @gogo, @DevilWish, @Gadinata, @xroflx9, @Beat., @pechenko, @.close to me., @stereoto_, @Donatella, @ceco, @Senhor, @meleto както и топ 3 от предишният edition: @mimchyyy9, @MrKidGSA, @Vancho. Краен срок за гласуване: 01.09 - 20:00ч! Гласували: 9/13 (+3/3 от топ 3) @pechenko, @Donatella, @Senhor, @gogo Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 1 Author Report Share Публикувано Септември 1 От 30.08.2019 г. от 14:41, Willy каза: Втори полуфинал ВИДЕО: https://drive.google.com/open?id=1renxw5PHgxitgVbpGD44Bm6ybvnJYfUJ НЕКА ГЛАСУВАНЕТО ЗАПОЧНЕ СЕГА!! Важнo!! Този път гласувате за 8 песни, по точкова система: 12т, 10т, 8-3т.(без 1 и 2 точки). Не може да гласувате за себе си и гласувате единствено и само в вашият полуфинал! 8 песни отиват на финал! ОЧАКВАМ ВАШИЯТ ВОТ НА ЛИЧНО! В този полуфинал участват и гласуват: @Blueberry, @dan!el, @NICK., @Mr. Greshen, @payner_tv, @Slavi, @Willy, @Амброжка., @asylum, @djmuri, @THE IIconic, @ANGEL, @-A. както и топ 3 от предишният edition: @mimchyyy9, @MrKidGSA, @Vancho. Краен срок за гласуване: 01.09 - 20:00ч! Гласували: 11/13 (+3/3 от топ 3) @Blueberry, @asylum Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Ето ги и моите прогнози за двата полуфинала: ПЪРВИ ПОЛУФИНАЛ: - Тръгвай си - Емилия и Денис Теофиков - Хайде откажи ме - Преслава и Галена - Бурята в сърцето ми - Софи Маринова и Устата - Не се променяй - Валя и Жоро любимеца - Черните очи - Малина и Азис - Да те прежаля - Джена и Андреас - Не си ти - Алисия и Константин - Искаш да се върна - Камелия и Сакис Кукос ВТОРИ ПОЛУФИНАЛ: - Няма да ми мине - Галин и Лидия - Жива рана - Слави Трифонов и Ку-Ку бенд - Кой - Галена и Фики - Дърво без корен - Ивана и Коста Марков - Лед и огън - Анелия и Нелина - Пия за тебе - Елена и Преслава - Имам нужда от тебе - Люси и Рейхан - Влез - Цветелина Янева и Ionut Cercel 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 1 Author Report Share Публикувано Септември 1 Удължавам срока за гласуване! @Donatella първи полуфинал. @Blueberry и @asylum втори полуфинал. Имате време до утре - 16:00ч! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 1 Author Report Share Публикувано Септември 1 Може ли някои от различни полуфинали да гласуват за Donatella и Asylum, за да обявя финалистите сега. Излезе ми работа за утре след 13:00, а по-рано едва ли ще са онлайн за да гласуват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 1 час, Willy каза: Може ли някои от различни полуфинали да гласуват за Donatella и Asylum, за да обявя финалистите сега. Излезе ми работа за утре след 13:00, а по-рано едва ли ще са онлайн за да гласуват. Аз като съм във втория полуфинал, да заместя Donatella може ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 1 Author Report Share Публикувано Септември 1 Току що, dan!el каза: Аз като съм във втория полуфинал, да заместя Donatella може ли? Може, да. Ще ми трябва някой и от първи полуфинал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Току що, Willy каза: Може, да. Ще ми трябва някой и от първи полуфинал. До 10 минути ти пускам глас Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Аз мога вместо asylum. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.