ANGEL Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Запис. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Запис Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 преди 5 минути, payner_tv каза: Запис Ако не се лъжа тази песен вече участваше? Ако е така.... май няма как с нея ? 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 26 Author Report Share Публикувано Август 26 преди 34 минути, payner_tv каза: Запис Вече участваха с тази песен. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 26 Author Report Share Публикувано Август 26 От 24.08.2019 г. от 14:38, Willy каза: Позволявам участието и на feat-ове. Стига изпълнителят да пее повече от две думички и най-важно да участва в видеото! в този пост може да видите и кои изпълнители са заети т.е вече участват с две песни. - Преслава - Азис - Галена - Алисия - Слави Трифонов - Тони Стораро - Магапаса Каня отново и предишните участници: @ceco, @petya1, @Danger., @xroflx9, @payner_tv, @Fast, @Dominatora, @Амброжка., @Putin, @Starboy, @gogo, @NazzkO Може и да пропускам някой от предишните участници, но всички потребители са поканени да участват! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Благодаря за поканата, @Willy. Записвам се с това любимо парче: 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ceco Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Айде и аз с ей тази класика 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Запис! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Запис! ❤️ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 27 Author Report Share Публикувано Август 27 преди 2 минути, gogo каза: Запис! ❤️ Вече участваха с нея в втори edition. Песента спечели 11-то място. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 преди 2 минути, Willy каза: Вече участваха с нея в втори edition. Песента спечели 11-то място. Ако и тази не става се отказвам! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 27 Author Report Share Публикувано Август 27 преди 14 минути, gogo каза: Ако и тази не става се отказвам! Съжалявам.😕 Цитат *По две песни на даден изпълнител* *Забранено е запис с вече участвали песни* *Песни на изпълнителят победител са забранени(ДЕСИ СЛАВА)* Цитат Позволявам участието и на feat-ове. Стига изпълнителят да пее повече от две думички и най-важно да участва в видеото! в този пост може да видите и кои изпълнители са заети т.е вече участват с две песни. - Преслава - Азис - Галена - Алисия - Слави Трифонов - Тони Стораро - Магапаса Топ 5 беше миналия edition, не се давай толкова лесно! хД Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Междудругото поздравления за идеята и организацията на темата и играта като цяло! Доста е интересно и правилата са добре и стратегически премислени. 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Втори опит Няма да е лошо да има списък с песните, които вече са участвали. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 28 Author Report Share Публикувано Август 28 От 24.08.2019 г. от 19:34, Willy каза: Ехее 19 участници за 4ч. Уникални сте! 29!! Остават още около 24ч. за записи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 29 Author Report Share Публикувано Август 29 Първи полуфинал: Втори полуфинал: Гласуването стартира утре и на финал ще минат по 8 песни! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Вротият полуфинал, където съм и аз между другото, изглежда доста по-слаб от първия. Но и като цяло изданието с баладите едва ли скоро ще бъде минато като качество на песните. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 На мен ще ми бъде трудно, но щом гласувам само в моят полуфинал ми беше лесно да посоча своите фаворити. Успех на всички. Май имам надежди, че този път може и да минем, но ще видим! Хайде, да видим дали песента ми все пак ще е на финал поне. Ха, ха. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 30 Author Report Share Публикувано Август 30 Първи полуфинал ВИДЕО: https://drive.google.com/open?id=1isP9PttzVkQi2qsYU6vxBkHG1JXJKsK_ НЕКА ГЛАСУВАНЕТО ЗАПОЧНЕ СЕГА!! Важнo!! Този път гласувате за 8 песни, по точкова система: 12т, 10т, 8-3т.(без 1 и 2 точки). Не може да гласувате за себе си и гласувате единствено и само в вашият полуфинал! 8 песни отиват на финал! ОЧАКВАМ ВАШИЯТ ВОТ НА ЛИЧНО! В този полуфинал участват и гласуват: @PHILIPP PLEIN, @gogo, @DevilWish, @Gadinata, @xroflx9, @Beat., @pechenko, @.close to me., @stereoto_, @Donatella, @ceco, @Senhor, @meleto както и топ 3 от предишният edition: @mimchyyy9, @MrKidGSA, @Vancho. Краен срок за гласуване: 01.09 - 20:00ч! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 30 Author Report Share Публикувано Август 30 Втори полуфинал ВИДЕО: https://drive.google.com/open?id=1renxw5PHgxitgVbpGD44Bm6ybvnJYfUJ НЕКА ГЛАСУВАНЕТО ЗАПОЧНЕ СЕГА!! Важнo!! Този път гласувате за 8 песни, по точкова система: 12т, 10т, 8-3т.(без 1 и 2 точки). Не може да гласувате за себе си и гласувате единствено и само в вашият полуфинал! 8 песни отиват на финал! ОЧАКВАМ ВАШИЯТ ВОТ НА ЛИЧНО! В този полуфинал участват и гласуват: @Blueberry, @dan!el, @NICK., @Mr. Greshen, @payner_tv, @Slavi, @Willy, @Амброжка., @asylum, @djmuri, @THE IIconic, @ANGEL, @-A. както и топ 3 от предишният edition: @mimchyyy9, @MrKidGSA, @Vancho. Краен срок за гласуване: 01.09 - 20:00ч! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 30 Author Report Share Публикувано Август 30 ПЪРВИ ПОЛУФИНАЛ: - Тръгвай си - Емилия и Денис Теофиков - Завинаги - Анелия и Миро - Хайде откажи ме - Преслава и Галена - Бурята в сърцето ми - Софи Маринова и Устата - Не се променяй - Валя и Жоро любимеца - Черните очи - Малина и Азис - Обич за двама - Лия и Кондьо - Отиваш си - Тони Стораро и Деси - Да те прежаля - Джена и Андреас - Не си ти - Алисия и Константин - Жените са цветя - Глория и Тони Дачева - Искаш да се върна - Камелия и Сакис Кукос - И за теб ли е така - Рени и Орлин Горанов Playlist: https://www.youtube.com/playlist?list=PLswqQPn6ZbRO-86aFn0OxFTSrJs6uRzKX Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 30 Author Report Share Публикувано Август 30 ВТОРИ ПОЛУФИНАЛ: - Няма да ми мине - Галин и Лидия - Жива рана - Слави Трифонов и Ку-Ку бенд - Употребена - Андреа и Costi - Кой - Галена и Фики - Дърво без корен - Ивана и Коста Марков - Лед и огън - Анелия и Нелина - Пия за тебе - Елена и Преслава - Имам нужда от тебе - Люси и Рейхан - В крачка - Мая и Магапаса - Златото на тати - Алисия и Тони Стораро - Чуй ме - Мария и Азис - Купих ти сърце - Емануела и Джордан - Влез - Цветелина Янева и Ionut Cercel Playlist: https://www.youtube.com/playlist?list=PLswqQPn6ZbRPJN7lC1z-psuKbAlT3sord Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 15 часа , dan!el каза: Вротият полуфинал, където съм и аз между другото, изглежда доста по-слаб от първия. Но и като цяло изданието с баладите едва ли скоро ще бъде минато като качество на песните. Някои от песните във втория дори не ги знам. Трудно ми бе да гласувам за 8 песни. След 5тата се изнасилих😁 Искам да гласувам и за пърия😳 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Първия ще падне топ меле, няма една слаба песен, ужас. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.