ANGEL Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Благодаря на всички подкрепили ме! Следващия път повече. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Старите песни рядко се класират добре. Тъкмо бях стигнал топ 2 отзад-напред и пак последен... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Общо взето съм доволен от продължаващите, особено от втория полуфинал. Само една от песните, които подкрепих, не се класира напред. В първия "Завинаги" и "Обич за двама" все пак имаха място във финала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 53 минути, meleto каза: Старите песни рядко се класират добре. Тъкмо бях стигнал топ 2 отзад-напред и пак последен... Предния път с баладите доста от старите бяха на топ позиции. Обяснявам си го с това, че старите балади са доста по качествени. Иначе наистина е нелепо това, че Завинаги не е продължила... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Завинаги е дразнеща и много прехвалена песен, нямаше място на финала, особено при наличието на толкова много по-силни песни. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 2 Author Report Share Публикувано Септември 2 Първи полуфинал: 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 2 Author Report Share Публикувано Септември 2 Втори полуфинал: 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 16 часа , Willy каза: @DevilWish Благодаря на всички, които са подкрепили песента, защото наистина е хубава и мисля, че има място на финал! На мен също ми е много любима. Колкото до прогнозите, доста от песните съм ги уцелил все пак, а за "Завинаги" и аз не очаквах, че няма да се класира. Още веднъж благодаря и успех на всички! Аз също имам своите фаворити и нямам търпение да започне гласуването. 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 2 Author Report Share Публикувано Септември 2 Гласуването за финала стартира в 19:00ч! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 2 Author Report Share Публикувано Септември 2 - Искаш да се върна - Камелия и Сакис Кукос - Да те прежаля - Джена и Андреас - Спешно - Яница и Живко Микс - Лед и огън - Анелия и Нелина - Влез - Цветелина Янева и Ionut Cercel - Бурята в сърцето ми - Софи Маринова и Устата - Кой - Галена и Фики - Употребена - Андреа и Costi - Не си ти - Алисия и Константин - Пия за тебе - Елена и Преслава - Отиваш си - Деси и Тони Стораро - Разделени - Райна и Магапаса - Жива рана - Слави Трифонов и Ку-Ку бенд - Хайде откажи ме - Преслава и Галена - Няма да ми мине - Галин и Лидия - Имам нужда от теб - Люси и Рейхан - Тръгвай си - Емилия и Денис Теофиков - Реквием за една мръсница - Слави Трифонов и Ку-Ку бенд - Черните очи - Малина и Азис Playlist: https://www.youtube.com/playlist?list=PL7AaAYKz8xzKLm2Kq_aioBnfdryzVEIHL Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 2 Author Report Share Публикувано Септември 2 ЧАЛГАВИЗИЯ EDITION 3 - ФИНАЛ ГЛАСУВАНЕ! Видео с песните: https://drive.google.com/open?id=1rAEqOTVlrvhvHoI8pI4pcOOfCJgMhwk8 Финалисти, очаквам вашият вот НА ЛИЧНО! Гласувате за 10 песни по старата точкова система.(12т, 10т, 8-1т) Не може да гласувате за себе си! Успех! Финалистите: @Senhor, @stereoto_, @mimchyyy9, @Slavi, @-A., @Gadinata, @Mr. Greshen, @NICK., @Donatella, @Willy, @.close to me., @MrKidGSA, @dan!el, @DevilWish, @Blueberry, @Амброжка., @PHILIPP PLEIN, @Vancho, @Beat. Краен срок за гласуване 05.09 - 16:00ч! Важно! На финал по нормалната точкова система гласуват само финалистите. Отпадналите участници и другите потребители ще имат право да ви подкрепят като си изберат топ 3 или топ 5 от финалистите. Техните точки за даване са общо 15, така че ако гласуват за 3 песни, всеки ще получи по 5 точки и обратно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 6 часа , Willy каза: - Искаш да се върна - Камелия и Сакис Кукос - Да те прежаля - Джена и Андреас - Спешно - Яница и Живко Микс - Лед и огън - Анелия и Нелина - Влез - Цветелина Янева и Ionut Cercel - Бурята в сърцето ми - Софи Маринова и Устата - Кой - Галена и Фики - Употребена - Андреа и Costi - Не си ти - Алисия и Константин - Пия за тебе - Елена и Преслава - Отиваш си - Деси и Тони Стораро - Разделени - Мая и Магапаса - Жива рана - Слави Трифонов и Ку-Ку бенд - Хайде откажи ме - Преслава и Галена - Няма да ми мине - Галин и Лидия - Имам нужда от теб - Люси и Рейхан - Тръгвай си - Емилия и Денис Теофиков - Реквием за една мръсница - Слави Трифонов и Ку-Ку бенд - Черните очи - Малина и Азис Playlist: https://www.youtube.com/playlist?list=PL7AaAYKz8xzKLm2Kq_aioBnfdryzVEIHL Защо е объркано на Разделени ? Така хората няма да гласуват. Мерси за последното място... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 2 Author Report Share Публикувано Септември 2 преди 3 минути, MrKidGSA каза: Защо е объркано на Разделени ? Така хората няма да гласуват. Мерси за последното място... Омг, сега гледам. Извинявам се за грешката не е нарочно направено. В клипчето е сложена точната песен с точното заглавие, както и в playilista. Объркал съм я с песента "В крачка" на Мая и Магапаса, която също участваше. Още веднъж сори!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 преди 8 часа , Willy каза: Омг, сега гледам. Извинявам се за грешката не е нарочно направено. В клипчето е сложена точната песен с точното заглавие, както и в playilista. Объркал съм я с песента "В крачка" на Мая и Магапаса, която също участваше. Още веднъж сори!! Няма проблем, шегувах се! Кога ще се обявят резултатите? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 3 Author Report Share Публикувано Септември 3 преди 4 минути, MrKidGSA каза: Няма проблем, шегувах се! Кога ще се обявят резултатите? Когато всички финалисти гласуват. Краен срок е 05.09 - 16:00ч. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 3 Author Report Share Публикувано Септември 3 преди 19 часа , Willy каза: ЧАЛГАВИЗИЯ EDITION 3 - ФИНАЛ ГЛАСУВАНЕ! Видео с песните: https://drive.google.com/open?id=1rAEqOTVlrvhvHoI8pI4pcOOfCJgMhwk8 Финалисти, очаквам вашият вот НА ЛИЧНО! Гласувате за 10 песни по старата точкова система.(12т, 10т, 8-1т) Не може да гласувате за себе си! Успех! Финалистите: @Senhor, @stereoto_, @mimchyyy9, @Slavi, @-A., @Gadinata, @Mr. Greshen, @NICK., @Donatella, @Willy, @.close to me., @MrKidGSA, @dan!el, @DevilWish, @Blueberry, @Амброжка., @PHILIPP PLEIN, @Vancho, @Beat. Краен срок за гласуване 05.09 - 16:00ч! Важно! На финал по нормалната точкова система гласуват само финалистите. Отпадналите участници и другите потребители ще имат право да ви подкрепят като си изберат топ 3 или топ 5 от финалистите. Техните точки за даване са общо 15, така че ако гласуват за 3 песни, всеки ще получи по 5 точки и обратно. Гласували: 8/19 @Senhor, @stereoto_, @Slavi, @-A., @Gadinata, @NICK., @Donatella, @MrKidGSA, @Blueberry, @PHILIPP PLEIN, @Beat. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 4 Author Report Share Публикувано Септември 4 От 2.09.2019 г. от 18:08, Willy каза: ЧАЛГАВИЗИЯ EDITION 3 - ФИНАЛ ГЛАСУВАНЕ! Видео с песните: https://drive.google.com/open?id=1rAEqOTVlrvhvHoI8pI4pcOOfCJgMhwk8 Финалисти, очаквам вашият вот НА ЛИЧНО! Гласувате за 10 песни по старата точкова система.(12т, 10т, 8-1т) Не може да гласувате за себе си! Успех! Финалистите: @Senhor, @stereoto_, @mimchyyy9, @Slavi, @-A., @Gadinata, @Mr. Greshen, @NICK., @Donatella, @Willy, @.close to me., @MrKidGSA, @dan!el, @DevilWish, @Blueberry, @Амброжка., @PHILIPP PLEIN, @Vancho, @Beat. Краен срок за гласуване 05.09 - 16:00ч! Важно! На финал по нормалната точкова система гласуват само финалистите. Отпадналите участници и другите потребители ще имат право да ви подкрепят като си изберат топ 3 или топ 5 от финалистите. Техните точки за даване са общо 15, така че ако гласуват за 3 песни, всеки ще получи по 5 точки и обратно. Гласували: 10/19 @Senhor, @stereoto_, @-A., @Gadinata, @NICK., @Donatella, @Blueberry, @PHILIPP PLEIN, @Beat. Остават още по-малко от 24ч. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 5 Author Report Share Публикувано Септември 5 Топ 5. Всичко може да се промени! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 Евентуално може да закъснея с вота 15-20 минути, плс, не ме дисквалифицирай 😂 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 5 Author Report Share Публикувано Септември 5 @Donatella, @Beat., @PHILIPP PLEIN Удължавам срока до 20:30ч. Резултати - 20:45ч. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 5 Author Report Share Публикувано Септември 5 *Donatella, Beat и PHILIPP PLEIN са дисквалифицирани. *Следващият edition директно на финал ще са само топ 2, заради по-малкото участващи. И така, започвамеее... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 Според мен срока за гласуване трябва да е по-дълъг. Системно се дисквалифицират участници, следователно сегашното време не е достатъчно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 5 Author Report Share Публикувано Септември 5 преди 2 минути, Senhor каза: Според мен срока за гласуване трябва да е по-дълъг. Системно се дисквалифицират участници, следователно сегашното време не е достатъчно. Започвайки от следващият edition ще е по 5 дни+възможност за удължаване. Беше 3 дни защото повечето гласуваха още първия ден. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 Ако спечели "Кой" ще повърна. Не, че песента не е яка, просто не е яко да е предсказуемо. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 Аре по-бързо, че трябва да лягам, бе!!!!!!!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.