Willy Публикувано Септември 5 Author Report Share Публикувано Септември 5 Първи полуфинал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 5 Author Report Share Публикувано Септември 5 Втори полуфинал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 Честито на "Бурята", макар да не е моята песен. Предпочитах "Да те прежаля" или "Влез" след дисквалификацита на "Тръгвай си". Това наистина е гадно и според мен @Willy трябва да измисли нещо занапред да не отпадат тези песни - дали като в 1/2-финалите ще гласува някой друг, дали някакво ново правило... П.С. Благодарности и на тези, които гласуваха за моето предложение! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 ЗАЩО СЪМ ДИСКВАЛИФИЦИРАН КАТО СЪМ ГЛАСУВАЛ ВЧЕРА В 23:00 ????????????????? @Willy КАКВО СТАВААААА?!?!?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 5 Author Report Share Публикувано Септември 5 О М Г КРАЙ! Не знам как съм допуснал подобна грешка...... Каквото и да кажа ще е малко. Не знам как ми е измъкнало гласуването на @PHILIPP PLEIN. Жестока непрофесионална грешка от моя страна. Думи нямам!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 5 Author Report Share Публикувано Септември 5 ОФИЦИАЛНИ РЕЗУЛТАТИ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 5 Author Report Share Публикувано Септември 5 https://www.scorewiz.eu/scoreboard/view/281970/edition-3-lll Цялото гласуване! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 5 Author Report Share Публикувано Септември 5 @Mr. Greshen Честита победа! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 @Blueberry не харесва това. Честито! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 5 Author Report Share Публикувано Септември 5 Благодаря на разбирането @PHILIPP PLEIN. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 @Blueberry 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 5 Author Report Share Публикувано Септември 5 Имам го като идея вече да няма полуфинали, а един голям финал с максимум 25 участници. Какво мислите? Друго нещо. За да няма дисквалифицирани на финал, ако някой не е гласувал неговият вот ще бъде сметнат за топ 10 към момента, съответно 12т. за първото място и 1т. за десетото място, така че да не промени резултата. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Беше твърде хубаво, за да е истина... Искам вече да има наказателни точки!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Благодаря на всички гласувалииии! Очаквайте скоро част 4! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Предлагам за негласувалите вота да се състави от този на трима рандъм участници. Със същия рандомайзер можеш да ги генерираш тримата, събираш точките и това е вота на участника. Така ако не гласуват няколко човека, ще са им различни вотовете, а не повторение на топ 10. В Евровизия правят така, ако няма валиден вот за някоя страна. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Не, че и Кой не заслужаваше, но Бурята в сърцето ми си е победителя на народа! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Очаквах си едно от последните места и аз. Иначе честито на Мистър Грешен. И аз очаквах тя, Бурята в сърцето ми, Влез и Пия за тебе да са на първите места. За мен не е изненада резултата. Добре е, макар моите фаворити да са съвсем различни от Кой, която никога не ми е била особено на сърце. Все пак честито, заслужава си. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Интересно е да има полуфинали. Ако е само с финал е супер предвидимо и не се различава с нищо по обикновена анкета. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 12 минути, meleto каза: Интересно е да има полуфинали. Ако е само с финал е супер предвидимо и не се различава с нищо по обикновена анкета. На същото мнение съм. П.С. Отново да благодаря на гласувалите за "Жива рана", тъй като явно предишният ми пост е изтрит. И честито на @Mr. Greshen! Заслужава песента, макар и да не беше точно най-големият ми фаворит, попадна в личния ми ТОП 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 6 Author Report Share Публикувано Септември 6 Ами тогава само този еdition ще е без полуфинали. За разнообразие! 😁 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 6 Author Report Share Публикувано Септември 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.