Fast Публикувано Октомври 13 Author Report Share Публикувано Октомври 13 Риана е регистрирла още една нова песен със заглавие "Love Looks Like Us" от авторския състав на Needed Me. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 преди 2 часа , -A. каза: Спекулира се, че на 18-ти и Адел пуска lead сингъла от албума. Очаквам пак да разбива рекорди. 18-ти октомври? 😲 Дано е вярно. Зейнал съм в очакване. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 преди 5 часа , zai4eto82 каза: Кой каза, че не може да се пее и танцува едновременно. Е Камила може Никой никога не го е казвал. Тая треторазрядница да се скрие и да спре да имитира Ариана, мерси. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 преди 6 часа , Fast каза: Риана е регистрирла още една нова песен със заглавие "Love Looks Like Us" от авторския състав на Needed Me. Къде ги гледаш тези регистрации? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 преди 3 часа , Blueberry каза: Никой никога не го е казвал. Тая треторазрядница да се скрие и да спре да имитира Ариана, мерси. Не съм съгласна. Страхотна е Камила. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 13 Author Report Share Публикувано Октомври 13 преди 1 час, stereoto_ каза: Къде ги гледаш тези регистрации? ASCAP, BMI, SECAM http://repertoire.bmi.com/DetailView.aspx?detail=titleid&keyid=39844590&ShowNbr=0&ShowSeqNbr=0&blnWriter=True&blnPublisher=True&blnArtist=True Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Почти милиард гледания за хита на 2019 В Спотифай числото пък е почти 300 милиона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Представи си Ти и аз на плажа Пясъкът, морето Звукът на вълните, тичащи по цялото ти тяло Целуни ме, докосни ме, танцувай с мен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Страхотна Катя. На мен тези дни ми стана нещо и взех отново да й се радвам. Не мисля, че някога ще я чувствам както преди, но силно се надявам да оправдае завишения ми интерес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 2 часа , SG каза: Страхотна Катя. На мен тези дни ми стана нещо и взех отново да й се радвам. Не мисля, че някога ще я чувствам както преди, но силно се надявам да оправдае завишения ми интерес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Страхотна идея,дано е вярно! На мен също ми се наложи наскоро да слушам "Pussy" на Рамщайн в порнъб. Кой да очаква,че през 2019 ще може да се слуша и музика в такива сайтове? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 1 час, Willy каза: преди 52 минути, xroflx9 каза: Страхотна идея,дано е вярно! На мен също ми се наложи наскоро да слушам "Pussy" на Рамщайн в порнъб. Кой да очаква,че през 2019 ще може да се слуша и музика в такива сайтове? Силно се надявам основното видео да е качено в YouTube. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Усилено се котира мълвата, че Адел ще пуска сингъл в петък, а албум на 8-ми ноември. Дуа Липа пуска "Don't start now" на 1-ви. Риана - уж декември. 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 преди 1 час , Starboy каза: Усилено се котира мълвата, че Адел ще пуска сингъл в петък Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 От 13.10.2019 г. от 16:36, Blueberry каза: Никой никога не го е казвал. Тая треторазрядница да се скрие и да спре да имитира Ариана, мерси. Утре съм на Арето на концерН. Едвам навих някой да дойде с мен. Масовото мнение на приятелите ми е, че тя е на ниво Бритни Спиърс и не може да пее Ама тва е ясно защо, тя припява нон стоп на плейбека, как няма да я мислят за бездарна. Anyway, за теб и за @Vancho ще кача две клипчета като поздрав. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 преди 28 минути, WindWalkerMonk каза: Утре съм на Арето на концерН. Едвам навих някой да дойде с мен. Масовото мнение на приятелите ми е, че тя е на ниво Бритни Спиърс и не може да пее Ама тва е ясно защо, тя припява нон стоп на плейбека, как няма да я мислят за бездарна. Anyway, за теб и за @Vancho ще кача две клипчета като поздрав. Глупостии, много е яко шоуто и пее, та се къса! Малко Ела Мей преди това ти убива всякакво желание, ама поне минава бързо. Сошъл Хаус също я подгряват, те са много готини. На какви места си? На makeup хвърля едно червило в публиката, опитай се да го хванеш :* 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Току що, Blueberry каза: Глупостии, много е яко шоуто и пее, та се къса! Малко Ела Мей преди това ти убива всякакво желание, ама поне минава бързо. Сошъл Хаус също я подгряват, те са много готини. На какви места си? На makeup хвърля едно червило в публиката, опитай се да го хванеш 😘 Утре ще ти кажа Местата са ок, не са баш топа нали, но ги взех на финала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 преди 11 минути, WindWalkerMonk каза: Утре ще ти кажа Местата са ок, не са баш топа нали, но ги взех на финала. Ако си зад голдън съркъл си е много оферта, защото има един подиум, на който стои доста време и я гледаш отблизо. Завиждам ти, трябваше и днес да идеш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Искам мигом на концерт на Били, просто е някаква лудница.. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Само се отбивам да кажа - Katy Perry is back bitchesss! Брутален нов трак! Евала! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 преди 23 часа , WindWalkerMonk каза: Утре съм на Арето на концерН. Едвам навих някой да дойде с мен. Масовото мнение на приятелите ми е, че тя е на ниво Бритни Спиърс и не може да пее Ама тва е ясно защо, тя припява нон стоп на плейбека, как няма да я мислят за бездарна. Anyway, за теб и за @Vancho ще кача две клипчета като поздрав. Лондон? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 преди 1 час , Brian каза: Лондон? Да Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 ТОП!!! 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Залата е полу празна.40% е пълно само. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 преди 1 час , Starboy каза: ТОП!!! Подкрепям. Не съм фен на Кейти, но песента е много добра. Личи си, че много желае да се върне в играта. Да видим дали ще успее. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари