-A. Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Селена има записани 24 песни за албума. Само с 2 дни tracking се очаква да дебютира на 28 място. Абсолютна лудост. Евала!! Вчера LYTLM е направила повече гледания от първия ден, което е показателно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Най-новата на Селена е яка, но все нещо ми недостига при нея последните години, и като цяло в световната музика. Помним ли когато поп музиката беше №1? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 14 часа , Kriminal каза: Най-новата на Селена е яка, но все нещо ми недостига при нея последните години Талант? Глас? Уникалност? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Новата песен на Лиъм ми харесва много, нищо че той вече прави по-малко гледания и от чалга звезда. Само да беше с по-различно заглавие, не мисля че номера с това ще се получи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Някой знае ли с новините около Адел нещо? Видях на предната страница, че ще гостува тук-там, но гостуванията минаха и нищо никъде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Току що, stereoto_ каза: Някой знае ли с новините около Адел нещо? Видях на предната страница, че ще гостува тук-там, но гостуванията минаха и нищо никъде. Била е фейк новина, нищо конкретно не се знае, освен, че уж щяла да пуска до края на годината.. което ме съмнява малко, както и за Риана. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 14 минути, Starboy каза: Била е фейк новина, нищо конкретно не се знае, освен, че уж щяла да пуска до края на годината.. което ме съмнява малко, както и за Риана. Заебете я тая дебела свиня. Последния й албум е пълен шит. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Заебете я тая дебела свиня. Последния й албум е пълен шит. И аз не я харесвам изобщо, не разбирам защо толкова хората припадат по нея. Нищо особено не е и музиката и е скучна. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Току що, Starboy каза: И аз не я харесвам изобщо, не разбирам защо толкова хората припадат по нея. Нищо особено не е и музиката и е скучна. Ми защото албума "21" беше наистина уникален и всичко почти беше хит до хит. Предходния "19" пък беше много музикантски, но като цяло не е нищо особено. "Хелоу" стана гига хит заради предходните песни, не заради самата нея. И от там насетне нищо друго не се дори прочу. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Току що, WindWalkerMonk каза: Ми защото албума "21" беше наистина уникален и всичко почти беше хит до хит. Предходния "19" пък беше много музикантски, но като цяло не е нищо особено. "Хелоу" стана гига хит заради предходните песни, не заради самата нея. И от там насетне нищо друго не се дори прочу. Просто явно в текстовете й се припознават малки и големи, едва ли не прави “сериозна” музика, затова има и такъв успех. Но факт “25” е много слаб албум, нищо не се откроява и запомня при слушане, поне си изкара силната песен първа и я превърна в голям хит. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 1 час, Blueberry каза: Талант? Глас? Уникалност? Ее недей така, харесвам я, но след Same Old Love имам чувство че не е пускала нищо. Мразя рнб и рап. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 8 минути, Starboy каза: Просто явно в текстовете й се припознават малки и големи, едва ли не прави “сериозна” музика, затова има и такъв успех. Но факт “25” е много слаб албум, нищо не се откроява и запомня при слушане, поне си изкара силната песен първа и я превърна в голям хит. По - скоро Rolling, Someone, Set fire and tables я превърнаха. Иначе да, може и да се припознават. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 25 е брутален албум, няма слаба песен. Адел отново ще смачка цялата индустрия, убеден съм. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Риана вече на няколко пъти е отговаряла публично на фенове,че албумът излиза до края на годината. А според някои от авторите на песните и френски издания, албумът излиза декември. Дано и Адел ни зарадва с албум. Тя е абсолютен феномен в световната музика. Много е трудно да изградиш образ на изпълнител, който прави качествена и сериозна музика, но не е лимитиран и го слушат малки и големи. Рядко има такива звезди. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 25 не беше слаб албум, но Адел не го реализира съвсем добре. Million Years Ago можеше да е по-голям титан и от Hello. Но тя и в 21 остави доста нереализирани смашове, де... Дано да пуснат с Риана албуми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 1 час , Senhor каза: 25 е брутален албум, няма слаба песен. Адел отново ще смачка цялата индустрия, убеден съм. Абсолютно. Потенциал имаше и в любимите ми Remedy, Love in the dark и River Lea, но ги заеба. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 2 часа , Vancho каза: Абсолютно. Потенциал имаше и в любимите ми Remedy, Love in the dark и River Lea, но ги заеба. Все добри песни. Може би се страхуваше от флоп и затова не пробва с повече от 3. Но това не обяснява защо и в 21 направи същото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 1 час , SG каза: Все добри песни. Може би се страхуваше от флоп и затова не пробва с повече от 3. Но това не обяснява защо и в 21 направи същото. Разликата е гигантска. Все добри песни, но нито 1 масово позната не стана освен пилотната. В 21 си реализира доволно много песни. Три номер 1 сингъла и два от тях номер 1 в годишните чартове. Отделно от 21 още два добиха популярност каквато по - известните от 25. Дори въпросната Хело май отстъпи в годишната класация на някоя друга песен, трябва да погледна. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 1 час, WindWalkerMonk каза: Разликата е гигантска. Все добри песни, но нито 1 масово позната не стана освен пилотната. В 21 си реализира доволно много песни. Три номер 1 сингъла и два от тях номер 1 в годишните чартове. Отделно от 21 още два добиха популярност каквато по - известните от 25. Дори въпросната Хело май отстъпи в годишната класация на някоя друга песен, трябва да погледна. Sorry на Бийбър беше по-големия хит 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 8 минути, Starboy каза: Sorry на Бийбър беше по-големия хит Ed as well 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 26 Author Report Share Публикувано Октомври 26 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 26 Author Report Share Публикувано Октомври 26 Lizzo е пуснала ремикс на Good As Hell с Ariana Grande. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 23 часа , Fast каза: Lizzo е пуснала ремикс на Good As Hell с Ariana Grande. Защо сега терпъва налага песен излязла преди 3 години? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 48 минути, BobiTo каза: Защо сега терпъва налага песен излязла преди 3 години? Защото сега стана хит. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Луис Томилсън от бившата One Direction вече ще има и дебютен албум и Световно турне през 2020. Задмина Зейн. Дано има успех след това, което е преживял със загубата на майка си и сестра си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари