Guest Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Луис Томилсън признава, че все още е бесен на Зейн, че е напуснал One Direction преди четири години и не знае дали може да му прости.„Имах няколко разговора с него, след като загубих майка си, и всички момчета се съгласиха да дойдат на това представление, а той не се показа, така че наистина ме озлоби… Просто видях всички там - Хари, Найл и Лиъм - това ми трябваше онази нощ, тази подкрепа. И така, на другия край на спектъра, това наистина се показа. Така че, е, надявам се да е наред, но ... ” Майката на Луис преди да почине последното й желание било Луис и Зейн да се помирят, защото казала, че животът е кратък, но това все още не се е случило. Луис още не може да прости на Зейн, че напусна One Direction. Лиам е искал да помогне на Зейн да не се чувства сам в тази сутуация, но не е знаел как. Лиам също е имал трудни моменти- имал е моменти, когато е пиел много, бил е в депресия, за да избяга от лудия свят, който е създал сам за себе си. Но за 1 година е изтрезнял. Лиам снима първата си кампания за бельо Hugo и казва, че доста текила е изпил за тези снимки. Не е знаел, че и моделът жена ще бъде гола и че той ще бъде гол. Вика майка му щяла да го убие за тези снимки и когато й казал и показал снимките за списание GQ тя не била доволна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 От 4.11.2019 г. от 19:45, FatherOfDragons каза: Селена официално #1 в САЩ. Обичам я!!! Разби ги. Също така е н1 в Канада и топ 3 в УК. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Номер 1 сензациите за 2019 (освен Били)- Селена, Ариана и Джонас. Някаква жажда за ex-act ли забелязвам? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Снощи на френските награди NRJ Камила със Сеньорита е взела за международна песен, певица е Ариана Гранде, дует- Лейди Гага и Брадли Купър, певец - Ед Шийран, Мъж изпънител- Мат Покора, специалната града е за Джонас Брадърс: https://www.youtube.com/watch?v=c5Tf-ZOjA3w Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 преди 1 минута, VulkoIsTheBest каза: Цените на билети за Шер и Ариана? Много е спорен момента дали Селин Дион или Лили Иванова е по-голяма за България. За мен Селин е по-велика, попитах и членове на семейството ми какво мислят - същия отговор. Иванова прави концерти всяка година... Дион не е била никога в България и ще предизвика по-голям фурор според мен. Не знам, явно опира до лични симпатии тоя момент, аз Лила не мога да й понасям надутата сбабичосана мутра. В крайна сметка, ако има луди да дават по 200 лв. за нейн концерт, тя няма да тръгна да им връща парите. Дай да идем в темата за световна музика. Иначе цените бяха еднакви.Но имай предвид, че Ариана имаше 5 концерта май в Лондон. Това бяха допълнителни дати, на Шер отидох, защото един приятел ме помоли да му я стриймвам и така или иначе бях там. @Lelqtian дай тук да спорим. Няма лошо, нека спорим интересно е, но в правилното място. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 преди 2 минути, Lelqtian каза: Не, гледах го в ютуб предполагам, че не е същото, ма бях с впечатлението че си промотира абба албума на това турне и го скипнах. В един блок ги изпя всичките. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Тва го видях, но не знам що бях останал с грешно впечатление за траклиста на актуалното турне. Или съм си мислел за няква друга обиколка? Все тая, мина и замина Шер от наште географски ширини и скоро надали ша се весне насам. Иначе из тубата съм гледал и нейни стари концерти, доста по-впечатляващи, но и е била доста по млада Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Току що, Lelqtian каза: Тва го видях, но не знам що бях останал с грешно впечатление за траклиста на актуалното турне. Или съм си мислел за няква друга обиколка? Все тая, мина и замина Шер от наште географски ширини и скоро надали ша се весне насам. Иначе из тубата съм гледал и нейни стари концерти, доста по-впечатляващи, но и е била доста по млада Личи си, че е на 73. Трябва да кача клипчета, ама много ме мързи. Иначе пя доста добре, и изглеждаше доста добре. Радвам се, че я видях на живо. В смисъл, не искам да изпускам такива моменти. навремето така с Павароти изпуснах и сега уй, никога няма да го видя. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Не мога да я спра. Значи Селена с якенцето, панталонките и плитката е топ. Влюбен съм. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 защо никой не ги отбелязва тук 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 преди 3 часа , Vancho каза: Не мога да я спра. Значи Селена с якенцето, панталонките и плитката е топ. Влюбен съм. И мен много ме зариби. Жалко, че остана в сянката на другата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Шаная Туейн ще пее микс от най-големите си хитове на Американските музикални награди на 24 ноември. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 6 декември албуми от Лиам и Камила. Камила ще пее и на Американските музикални награди на 24 ноември. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Час и половина до "everything i wanted" от Били Треперя! 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 От 13.11.2019 г. от 13:39, zai4eto82 каза: Шаная Туейн ще пее микс от най-големите си хитове на Американските музикални награди на 24 ноември. Много я харесвам. Ето това ми е най - любимата нейна песен: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 26 минути, asylum каза: Мда, все още обожавам тоз клип. Само Шаная може да кисне на 50 градуса в пустинята с леопардово палто и да чака Брад Пит да му каже как не я впечатлява Междудругото що си мисля, че по емтивито въртяха няква версия която беше с 2 идеи по денс и пак толкова по-малко кънтри? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 2 часа , Lelqtian каза: Мда, все още обожавам тоз клип. Само Шаная може да кисне на 50 градуса в пустинята с леопардово палто и да чака Брад Пит да му каже как не я впечатлява Междудругото що си мисля, че по емтивито въртяха няква версия която беше с 2 идеи по денс и пак толкова по-малко кънтри? Даже май имаше и друг клип. Кити дали е гледала МТв да каже? 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Обожавам! 💕 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 https://open.spotify.com/album/0mqNgHFh1NYaxmlMS5IeGc?si=UtJULgnYQI-yDUwcLqkMPg @SG, пускай албума на кралицата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари