Jump to content

Pop, Dance, Disco, R&B, Rap & Hip-Hop скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 3,7k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Деми е щастлива за бившия си Уилмър, че е предложил брак на приятелката си. Тя винаги е искала най-доброто за него и се радва, че е намерил любовта. Но някои фенове казват, че прекалено рано е предложил Уилмър на Аманда, с която се срещат по-малко от година и е обидно за Деми.

Как Деми и Уилмър  бяха заедно цели 6 години и никога не й предложи брак, а сега предлага брак на приятелката си, с която се срещат едва по- малко от година- това са коментари на феновете. Уилмър си е загубил акъла.

Сподели в други сайтове

От 3.01.2020 г. от 10:39, WindWalkerMonk каза:

То и на работа може готинки неща с пицарчето. 

Expand  

На работа се чудят как да ни разделят шефа и шефката, защото като сме в една смяна с него и си приказваме много вместо да работим и много пъти шефът ме гледа на камерата, че съм при пицарчето и си говорим и ме вика долу в кухнята. 

Сподели в други сайтове

От 3.01.2020 г. от 10:52, zai4eto82 каза:

На работа се чудят как да ни разделят шефа и шефката, защото като сме в една смяна с него и си приказваме много вместо да работим и много пъти шефът ме гледа на камерата, че съм при пицарчето и си говорим и ме вика долу в кухнята. 

Expand  

Бай Брадър вижда всичко!

старо, но хубаво

• Like 1
1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

Сподели в други сайтове

От 4.01.2020 г. от 17:03, Fast каза:

Yummy се очертава като флоп.

Expand  

Нищо изненадващо. Парчето звучи като десетки други. Модата на това звучене като цяло ми се струва, че започна да отминава още началото на миналата година с ерата на Ариана. Или с други думи- с началото на доминацията на Били.

Да се насладим на класациите за албум и сингли на десетилетието:

http://www.mediatraffic.de/2010-2019-album-chart.htm

http://www.mediatraffic.de/2010-2019-track-chart.htm

Колко е хубаво да се види, че някои бясно натрапвани имена не са могли да се докопат до челните места, за сметка на истинските мъжки и женски лидер за десетилетието, които безскрупулно мачкат всички останали.

Сподели в други сайтове

Според Mediatraffic, това е топ 50 на 2019:

1    Old Town Road - Lil Nas X (feat. Billy Ray Cyrus)    12577
2    Bad Guy - Billie Eilish    10311
3    Señorita - Shawn Mendes & Camila Cabello    9690
4    I Don't Care - Ed Sheeran & Justin Bieber    9028
5    Someone You Loved - Lewis Capaldi    7907
6    Sunflower - Post Malone & Swae Lee    6768
7    Shallow - Lady GaGa & Bradley Cooper    6430
8    7 Rings - Ariana Grande    6386
9    Dance Monkey - Tones And I    6028
10    Sweet But Psycho - Ava Max    6024

11    Sucker - Jonas Brothers    5789
12    Dancing With A Stranger - Sam Smith & Normani    5455
13    Con Calma - Daddy Yankee feat. Snow    5211
14    Beautiful People - Ed Sheeran feat. Khalid    5087
15    Wow. - Post Malone    4341
16    Without Me - Halsey    4243
17    High Hopes - Panic! At The Disco    4148
18    Circles - Post Malone    4119
19    Talk - Khalid    3997
20    Happier - Marshmello & Bastille     3891

21    Calma - Pedro Capó feat. Farruko    3283
22    Goodbyes - Post Malone feat. Young Thug    3232
23    If I Can't Have You - Shawn Mendes    3231
24    Memories - Maroon 5    3201
25    Don't Call Me Up - Mabel    3088
26    How Do You Sleep? - Sam Smith    3025
27    Giant - Calvin Harris & Rag'n'Bone Man    2987
28    Truth Hurts - Lizzo    2973
29    Thank U, Next - Ariana Grande    2933
30    Piece Of Your Heart - Meduza feat. Goodboys    2830
31    Girls Like You - Maroon 5 feat. Cardi B    2717
32    No Guidance - Chris Brown feat. Drake    2639
33    Ran$om - Lil Tecca    2621
34    Me! - Taylor Swift feat. Brendon Urie    2613
35    Nothing Breaks Like A Heart - Mark Ronson feat. Miley Cyrus    2539
36    You Need To Calm Down - Taylor Swift    2483
37    S.O.S. - Avicii feat. Aloe Blacc    2477
38    Break Up With Your Girlfriend, I'm Bored - Ariana Grande    2264
39    China - Anuel AA | Daddy Yankee | Karol G | Ozuna | J Balvin    2258
40    Higher Love - Kygo & Whitney Houston    2208
41    Otro Trago (Remix) - Sech feat. Darell    2084
42    Loco Contigo - DJ Snake & J Balvin feat. Tyga    2056
43    Walk Me Home - Pink    2021
44    Panini - Lil Nas X    2017
45    Bury A Friend - Billie Eilish    2013
46    Eastside - Benny Blanco | Halsey | Khalid    1972
47    Lose You To Love Me - Selena Gomez    1950
48    Be Alright - Dean Lewis    1936
49    Ride It - Regard    1876
50    Never Really Over - Katy Perry    1843

Вижда се, че трап-хипхоп ерата вече си отива много сериозно. Освен Old Town Road, която си беше феномен, далеч независещ от жанра на песента, в топ 10 има едва още една рап песен, и то на Post Malone, който е много pop-leaning изпълнител. В топ 20 има още 2 негови песни, едната от която си е чист поп (Circles). Друго интересно, че има цели 5 песни на испански, като реално в топ стриймваните песни за 2019 бройката е още по-голяма.

• Thanks 1
Сподели в други сайтове

От 5.01.2020 г. от 18:05, Donatella каза:

кралицата мачка и без нова песен..

Expand  

Да си представим за какъв траен интерес към нея става въпрос щом само с един албум в ерата на Spotify има постижения сходни на една от Spotify лидерките във върха на нейната кариера. Само дано и Рири да не се изложи като Бийбър.

Сподели в други сайтове

И аз мисля, че Revival беше по-силен, но и в този има попадения. На първо слушане ми се откроиха Rare, Let Me Get Me, Kinda Crazy, Cut You Off. Но Lose You To Love Me си е Топа, сърцето на албума. Искаше ми се да има повече песни като нея.

Като цяло приятен албум. И тъй като Спотифая ми още си е американския, мисля, май я подпомогнах с някой и друг стрийм за BB200. -А ще черпи хихи. :D

• Angry 1
Сподели в други сайтове

От 10.01.2020 г. от 13:06, norton737 каза:

Не е зле, но май “Revival” ми харесва повече.

Expand  

От 10.01.2020 г. от 14:23, SG каза:

И аз мисля, че Revival беше по-силен, но и в този има попадения. На първо слушане ми се откроиха Rare, Let Me Get Me, Kinda Crazy, Cut You Off. Но Lose You To Love Me си е Топа, сърцето на албума. Искаше ми се да има повече песни като нея.

Като цяло приятен албум. И тъй като Спотифая ми още си е американския, мисля, май я подпомогнах с някой и друг стрийм за BB200. -А ще черпи хихи. :D

Expand  

Revival е много по-комерсиален албум. Този е малко по-различен. Повечето песни нямат нищо общо. Според критиката албума е най-силния и досега. Виж като хитове не знам дали ще и се получи. Лично на мен фаворити са ми: Sweeter place, Rare, Dance Again, Cut you off, Kinda Crazy & Vulnerable. 

Според феновете скритите лимонки на албума са Ring & Vulnerable.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

От 10.01.2020 г. от 14:51, -A. каза:

Revival е много по-комерсиален албум. Този е малко по-различен. Повечето песни нямат нищо общо. Според критиката албума е най-силния и досега. Виж като хитове не знам дали ще и се получи. Лично на мен фаворити са ми: Sweeter place, Rare, Dance Again, Cut you off, Kinda Crazy & Vulnerable. 

Според феновете скритите лимонки на албума са Ring & Vulnerable.

Expand  

Трудно ми е да преценя кой е по-комерсиален, но и двата са си добри. Предния като че ли ми е по-любим, повече изявени фаворити имах.

За хитове и аз не знам. От тук нататък трябва доста да се постараят за клиповете и промотирането ако искат да се получи нещо, поне доближаващо се до успеха на LYTLW.

Сподели в други сайтове

От 10.01.2020 г. от 14:59, SG каза:

Трудно ми е да преценя кой е по-комерсиален, но и двата са си добри. Предния като че ли ми е по-любим, повече изявени фаворити имах.

За хитове и аз не знам. От тук нататък трябва доста да се постараят за клиповете и промотирането ако искат да се получи нещо, поне доближаващо се до успеха на LYTLW.

Expand  

Днес излиза клипа на Rare и от кадрите категорично мога да заявя, че ще е от най-добрите и клипове евър. Следващия сингъл предполагам, че ще бъде Dance Again и лятото ще завърши със Sweeter place. Засега върви много добре с продажбите. Интересно ми е утре какви цифри ще има в спотифай. Не очаквам нищо общо с Ариана Гранде, но ми е интересно дали ще е над Тейлър, Били и тн.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

От 10.01.2020 г. от 15:02, -A. каза:

Днес излиза клипа на Rare и от кадрите категорично мога да заявя, че ще е от най-добрите и клипове евър. Следващия сингъл предполагам, че ще бъде Dance Again и лятото ще завърши със Sweeter place. Засега върви много добре с продажбите. Интересно ми е утре какви цифри ще има в спотифай. Не очаквам нищо общо с Ариана Гранде, но ми е интересно дали ще е над Тейлър, Били и тн.

Expand  

Добър ще е този подбор на песни, ако наистина е такъв.

Съмнява ме да разбие Били, която само за година и нещо стана втората най-слушана жена в Spotify и със сигурност щеше да е дори над Ариана ако имаше нейните няколко години преднина. А Селена и цялостно е мноооого пред Тейлър, на която най-силните й периоди са по-скоро в YouTube.

• Confused 2
Сподели в други сайтове

Над Били? –А. нека не прекаляавме, това няма как да стане. Били е буквално новата кралица на този етап, най-актулна и силна е по всички параметри над останалите. Излязоха цифри за не знам колко часа засечени и Rare (песента), очаквано има най-много стрийм - около 85к.

М/д, днес ТРИ пъти съм изслушал Fine Line, просто перфектен албум е това, Хари им скри шапката на всичките.

И още нещо – какво по дяволите стана с Холзи? Все едно гледам Joanne 2.0, а беше набрала такава скорост..

• Like 1
  Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Expand  

Сподели в други сайтове

Сериозно ли ви харесва албума на Селена? Двете клипирани са брутални и Ring и People you know, от новите. До първата минута са страхотни, но многа са еднакви и се повтарят. 

Better luck next time!

• Like 1

Сподели в други сайтове

От 10.01.2020 г. от 15:55, Starboy каза:

Над Били? –А. нека не прекаляавме, това няма как да стане. Били е буквално новата кралица на този етап, най-актулна и силна е по всички параметри над останалите. Излязоха цифри за не знам колко часа засечени и Rare (песента), очаквано има най-много стрийм - около 85к.

М/д, днес ТРИ пъти съм изслушал Fine Line, просто перфектен албум е това, Хари им скри шапката на всичките.

И още нещо – какво по дяволите стана с Холзи? Все едно гледам Joanne 2.0, а беше набрала такава скорост..

Expand  

Казах го защото Били първия ден е имала малко под 50 милиона.

Biggest first day for an album by a female artist on Spotify:

#1 thank u, next - 70m

#2 lover - 55m

#3 when we all fall asleep, where do we go? - 47m

#4 sweetener - 35m

Надявам с да дебютира с около 50 милиона.

• Haha 1
2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...