Guest Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Деми изтърва Уилмър, сгодил се е: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Деми е щастлива за бившия си Уилмър, че е предложил брак на приятелката си. Тя винаги е искала най-доброто за него и се радва, че е намерил любовта. Но някои фенове казват, че прекалено рано е предложил Уилмър на Аманда, с която се срещат по-малко от година и е обидно за Деми. Как Деми и Уилмър бяха заедно цели 6 години и никога не й предложи брак, а сега предлага брак на приятелката си, с която се срещат едва по- малко от година- това са коментари на феновете. Уилмър си е загубил акъла. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Поздравче за якичко прекарване на уикенда милички! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 преди 10 минути, WindWalkerMonk каза: Поздравче за якичко прекарване на уикенда милички! Ще работим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 преди 4 минути, zai4eto82 каза: Ще работим. То и на работа може готинки неща с пицарчето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 преди 11 минути, WindWalkerMonk каза: То и на работа може готинки неща с пицарчето. На работа се чудят как да ни разделят шефа и шефката, защото като сме в една смяна с него и си приказваме много вместо да работим и много пъти шефът ме гледа на камерата, че съм при пицарчето и си говорим и ме вика долу в кухнята. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 преди 11 минути, zai4eto82 каза: На работа се чудят как да ни разделят шефа и шефката, защото като сме в една смяна с него и си приказваме много вместо да работим и много пъти шефът ме гледа на камерата, че съм при пицарчето и си говорим и ме вика долу в кухнята. Бай Брадър вижда всичко! старо, но хубаво 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 4 Author Report Share Публикувано Януари 4 Yummy се очертава като флоп. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 преди 2 часа , Fast каза: Yummy се очертава като флоп. Нищо изненадващо. Парчето звучи като десетки други. Модата на това звучене като цяло ми се струва, че започна да отминава още началото на миналата година с ерата на Ариана. Или с други думи- с началото на доминацията на Били. Да се насладим на класациите за албум и сингли на десетилетието: http://www.mediatraffic.de/2010-2019-album-chart.htm http://www.mediatraffic.de/2010-2019-track-chart.htm Колко е хубаво да се види, че някои бясно натрапвани имена не са могли да се докопат до челните места, за сметка на истинските мъжки и женски лидер за десетилетието, които безскрупулно мачкат всички останали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Според Mediatraffic, това е топ 50 на 2019: 1 Old Town Road - Lil Nas X (feat. Billy Ray Cyrus) 12577 2 Bad Guy - Billie Eilish 10311 3 Señorita - Shawn Mendes & Camila Cabello 9690 4 I Don't Care - Ed Sheeran & Justin Bieber 9028 5 Someone You Loved - Lewis Capaldi 7907 6 Sunflower - Post Malone & Swae Lee 6768 7 Shallow - Lady GaGa & Bradley Cooper 6430 8 7 Rings - Ariana Grande 6386 9 Dance Monkey - Tones And I 6028 10 Sweet But Psycho - Ava Max 6024 11 Sucker - Jonas Brothers 5789 12 Dancing With A Stranger - Sam Smith & Normani 5455 13 Con Calma - Daddy Yankee feat. Snow 5211 14 Beautiful People - Ed Sheeran feat. Khalid 5087 15 Wow. - Post Malone 4341 16 Without Me - Halsey 4243 17 High Hopes - Panic! At The Disco 4148 18 Circles - Post Malone 4119 19 Talk - Khalid 3997 20 Happier - Marshmello & Bastille 3891 21 Calma - Pedro Capó feat. Farruko 3283 22 Goodbyes - Post Malone feat. Young Thug 3232 23 If I Can't Have You - Shawn Mendes 3231 24 Memories - Maroon 5 3201 25 Don't Call Me Up - Mabel 3088 26 How Do You Sleep? - Sam Smith 3025 27 Giant - Calvin Harris & Rag'n'Bone Man 2987 28 Truth Hurts - Lizzo 2973 29 Thank U, Next - Ariana Grande 2933 30 Piece Of Your Heart - Meduza feat. Goodboys 2830 31 Girls Like You - Maroon 5 feat. Cardi B 2717 32 No Guidance - Chris Brown feat. Drake 2639 33 Ran$om - Lil Tecca 2621 34 Me! - Taylor Swift feat. Brendon Urie 2613 35 Nothing Breaks Like A Heart - Mark Ronson feat. Miley Cyrus 2539 36 You Need To Calm Down - Taylor Swift 2483 37 S.O.S. - Avicii feat. Aloe Blacc 2477 38 Break Up With Your Girlfriend, I'm Bored - Ariana Grande 2264 39 China - Anuel AA | Daddy Yankee | Karol G | Ozuna | J Balvin 2258 40 Higher Love - Kygo & Whitney Houston 2208 41 Otro Trago (Remix) - Sech feat. Darell 2084 42 Loco Contigo - DJ Snake & J Balvin feat. Tyga 2056 43 Walk Me Home - Pink 2021 44 Panini - Lil Nas X 2017 45 Bury A Friend - Billie Eilish 2013 46 Eastside - Benny Blanco | Halsey | Khalid 1972 47 Lose You To Love Me - Selena Gomez 1950 48 Be Alright - Dean Lewis 1936 49 Ride It - Regard 1876 50 Never Really Over - Katy Perry 1843 Вижда се, че трап-хипхоп ерата вече си отива много сериозно. Освен Old Town Road, която си беше феномен, далеч независещ от жанра на песента, в топ 10 има едва още една рап песен, и то на Post Malone, който е много pop-leaning изпълнител. В топ 20 има още 2 негови песни, едната от която си е чист поп (Circles). Друго интересно, че има цели 5 песни на испански, като реално в топ стриймваните песни за 2019 бройката е още по-голяма. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 кралицата мачка и без нова песен.. Цитат Female artists with the most songs with +500M streams on Spotify #1. @ArianaGrande : 12 #2. @rihanna : 11 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 преди 43 минути, Donatella каза: кралицата мачка и без нова песен.. Да си представим за какъв траен интерес към нея става въпрос щом само с един албум в ерата на Spotify има постижения сходни на една от Spotify лидерките във върха на нейната кариера. Само дано и Рири да не се изложи като Бийбър. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 СЕЛЕНА РАЗБИ С АЛБУМ!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 4 часа , -A. каза: СЕЛЕНА РАЗБИ С АЛБУМ!!!! Не е зле, но май “Revival” ми харесва повече. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 И аз мисля, че Revival беше по-силен, но и в този има попадения. На първо слушане ми се откроиха Rare, Let Me Get Me, Kinda Crazy, Cut You Off. Но Lose You To Love Me си е Топа, сърцето на албума. Искаше ми се да има повече песни като нея. Като цяло приятен албум. И тъй като Спотифая ми още си е американския, мисля, май я подпомогнах с някой и друг стрийм за BB200. -А ще черпи хихи. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 1 час , norton737 каза: Не е зле, но май “Revival” ми харесва повече. преди 25 минути, SG каза: И аз мисля, че Revival беше по-силен, но и в този има попадения. На първо слушане ми се откроиха Rare, Let Me Get Me, Kinda Crazy, Cut You Off. Но Lose You To Love Me си е Топа, сърцето на албума. Искаше ми се да има повече песни като нея. Като цяло приятен албум. И тъй като Спотифая ми още си е американския, мисля, май я подпомогнах с някой и друг стрийм за BB200. -А ще черпи хихи. Revival е много по-комерсиален албум. Този е малко по-различен. Повечето песни нямат нищо общо. Според критиката албума е най-силния и досега. Виж като хитове не знам дали ще и се получи. Лично на мен фаворити са ми: Sweeter place, Rare, Dance Again, Cut you off, Kinda Crazy & Vulnerable. Според феновете скритите лимонки на албума са Ring & Vulnerable. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 3 минути, -A. каза: Revival е много по-комерсиален албум. Този е малко по-различен. Повечето песни нямат нищо общо. Според критиката албума е най-силния и досега. Виж като хитове не знам дали ще и се получи. Лично на мен фаворити са ми: Sweeter place, Rare, Dance Again, Cut you off, Kinda Crazy & Vulnerable. Според феновете скритите лимонки на албума са Ring & Vulnerable. Трудно ми е да преценя кой е по-комерсиален, но и двата са си добри. Предния като че ли ми е по-любим, повече изявени фаворити имах. За хитове и аз не знам. От тук нататък трябва доста да се постараят за клиповете и промотирането ако искат да се получи нещо, поне доближаващо се до успеха на LYTLW. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 1 минута, SG каза: Трудно ми е да преценя кой е по-комерсиален, но и двата са си добри. Предния като че ли ми е по-любим, повече изявени фаворити имах. За хитове и аз не знам. От тук нататък трябва доста да се постараят за клиповете и промотирането ако искат да се получи нещо, поне доближаващо се до успеха на LYTLW. Днес излиза клипа на Rare и от кадрите категорично мога да заявя, че ще е от най-добрите и клипове евър. Следващия сингъл предполагам, че ще бъде Dance Again и лятото ще завърши със Sweeter place. Засега върви много добре с продажбите. Интересно ми е утре какви цифри ще има в спотифай. Не очаквам нищо общо с Ариана Гранде, но ми е интересно дали ще е над Тейлър, Били и тн. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 8 минути, -A. каза: Днес излиза клипа на Rare и от кадрите категорично мога да заявя, че ще е от най-добрите и клипове евър. Следващия сингъл предполагам, че ще бъде Dance Again и лятото ще завърши със Sweeter place. Засега върви много добре с продажбите. Интересно ми е утре какви цифри ще има в спотифай. Не очаквам нищо общо с Ариана Гранде, но ми е интересно дали ще е над Тейлър, Били и тн. Добър ще е този подбор на песни, ако наистина е такъв. Съмнява ме да разбие Били, която само за година и нещо стана втората най-слушана жена в Spotify и със сигурност щеше да е дори над Ариана ако имаше нейните няколко години преднина. А Селена и цялостно е мноооого пред Тейлър, на която най-силните й периоди са по-скоро в YouTube. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Селена смаза пак! Vulnerable ми е най-любимата от новите засега. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Над Били? –А. нека не прекаляавме, това няма как да стане. Били е буквално новата кралица на този етап, най-актулна и силна е по всички параметри над останалите. Излязоха цифри за не знам колко часа засечени и Rare (песента), очаквано има най-много стрийм - около 85к. М/д, днес ТРИ пъти съм изслушал Fine Line, просто перфектен албум е това, Хари им скри шапката на всичките. И още нещо – какво по дяволите стана с Холзи? Все едно гледам Joanne 2.0, а беше набрала такава скорост.. 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Мощна агитация за "Yummy"да стане №1. Постът е вече изтрит, естествено 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 10 Author Report Share Публикувано Януари 10 преди 3 минути, Beat. каза: Мощна агитация за "Yummy"да стане №1. Постът е вече изтрит, естествено Колко е жалък. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Сериозно ли ви харесва албума на Селена? Двете клипирани са брутални и Ring и People you know, от новите. До първата минута са страхотни, но многа са еднакви и се повтарят. Better luck next time! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 20 минути, Starboy каза: Над Били? –А. нека не прекаляавме, това няма как да стане. Били е буквално новата кралица на този етап, най-актулна и силна е по всички параметри над останалите. Излязоха цифри за не знам колко часа засечени и Rare (песента), очаквано има най-много стрийм - около 85к. М/д, днес ТРИ пъти съм изслушал Fine Line, просто перфектен албум е това, Хари им скри шапката на всичките. И още нещо – какво по дяволите стана с Холзи? Все едно гледам Joanne 2.0, а беше набрала такава скорост.. Казах го защото Били първия ден е имала малко под 50 милиона. Biggest first day for an album by a female artist on Spotify: #1 thank u, next - 70m #2 lover - 55m #3 when we all fall asleep, where do we go? - 47m #4 sweetener - 35m Надявам с да дебютира с около 50 милиона. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари