borisslav1 Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 4 минути, Willy каза: Сериозно ли ви харесва албума на Селена? Двете клипирани са брутални и Ring и People you know, от новите. До първата минута са страхотни, но многа са еднакви и се повтарят. Better luck next time! Подкрепям напълно! Revival беше мега якия албум, нямаше слаба песен, това е боза. От новите само "Ring", "A Sweeter Place" и "Crowded Room" стават и то далеч от нивото на предния албум. Разочаровах се като видях на коя песен пуска клип. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Според мен не са толкова от значение началните стриймове, те често заблуждават кой има по-големите хитове и албуми. А като мине известно време реалността е такава: 1.Ariana Grande - 8.6B 2.Billie Eilish - 5.5B (само 1 албум и още няколко песни!) 3.Cardi B - 5.5B (също забележително, но бързо отминало) 4.Selena Gomez - 5.4B 5.Camila Cabello - 5.2B 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Ама какво разправяте? Revival в никакъв случай не е по-добър, че чак нямало слаба песен, че то 50% дори повече са такива. Сигурно с удоволствие си надувате Loco, Body Heat, Rise и другите, дори не ги помня. Rare е много по-интересен албум, интересни звуци и текстове. Но малко омръзна на всички ни да пее само за Джъстин, това е било преди 100 години, MOVEEE. Спукват Джъстин от подигравки, тоя е тоталното дъно, буквално се моли да му стриймват песента, че чак и методи постнал, тотален плъх. Плащат лудо на радиа, за да бъде въртяна, обаче в Спотифай няма как да изманипулират нещата и в Сащ не е на завидно място, просто песента е БОЗА, thank u, next! Това е само един от малкото постове, които забелязах днес как му се гаврят, малко му е! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Целият пост: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 А можеше с лекота да дебютира на номер 1 ако си беше освежил звученето. Сега колко подигравки го чакат и задето Селена има такъв хит, а той- не, въпреки че всички знаем кой е по-големия цялостно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 -A. ще ме извиняваш, но това ли е един от най-добрите и клипове? Тотален mess, включени са илюминатски символи иначе, белким се е включила към тях. Заболя ме главата и през цялото време ми напомняше на Party Monster, а то директора е един и същ. 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Много е як клипът на "Rare". Обаче и екипът й не очаква голям интерес, явно. Живея в Англия, където всички албуми ги има по магазините в деня на премиерата, днес отидох да видя на Селена албума и го нямаше. 🤣 Иначе май "Let Me Get Me" и "Rare" са ми любимите от албума. На "Look At Her Now" също се радвах като излезе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Свеж е клипа. Идва ми като продължение на Come and Get It с привкус на Living Proof. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 1 час , -A. каза: Казах го защото Били първия ден е имала малко под 50 милиона. Biggest first day for an album by a female artist on Spotify: #1 thank u, next - 70m #2 lover - 55m #3 when we all fall asleep, where do we go? - 47m #4 sweetener - 35m Надявам с да дебютира с около 50 милиона. Тиии... сериозно ли? sweetener беше супер хайпван албум от новата надежда на музиката, на Били албумът също, че и съпроводен с хитове. Вярно, че има номер 1 хит Селчето, ама чак да е над Били и Ариана - абсурд! Камо ли пък Тейлър или Ариана-с-два-мегахита... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 отдавна не ми беше харесвало нещо нейно но това е яко 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Лелее какво оживление е предизвикал албума на Селена в тази тема😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 22 минути, xroflx9 каза: Лелее какво оживление е предизвикал албума на Селена в тази тема😁 Евтината стока има много потребители. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 На Селена харесвам точно 3 песни в цялата й кариера. За мен винаги е била скучна. А силата на Ариана беше много голяма, но Били гръмна малко след това и за това сега не виждате огромни рекорди. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 1 минута, Denis каза: На Селена харесвам точно 3 песни в цялата й кариера. За мен винаги е била скучна. А силата на Ариана беше много голяма, но Били гръмна малко след това и за това сега не виждате огромни рекорди. Били не е попречила на Ариана. Макар и поп, имат доста различна аудитория. И двете имат много рекорди, просто не са Адел. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Колко е мила към момчето,което й върна обувката. Жестока. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 След унизителното буквално молете от страна на Джъстин се очаква да дебютира под номер 3, голям срам и излагация. 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 42 минути, Starboy каза: След унизителното буквално молете от страна на Джъстин се очаква да дебютира под номер 3, голям срам и излагация. Много й е на тая боза. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Поне ще е Топ 3. С по-добър втори сингъл може и да направи номер 1. Дайте да раздвижим този раздел, както някога... Най-топлата статистика- албума на Селена, очаквано, ще е номер 1. Поздравления, не всеки има сингъл и албум-лидери след толкова дълга пауза. Selena Gomez (Interscope) 105-120k total activity, 50-55k albums Moneybagg Yo (Interscope) 50-55k, 1-2k Не знам как да коментирам, че номер 2 албумът се очертава да продаде 1-2k. Трябва да взема да намеря начин да уредя няколко десетки милиона стрийма на След 1000 жени в Spotify. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 В момента съм много зарибен по The Box, Life Is Good, Falling & Blinding Lights, жестоки хитове. Попа нещо не ме грабва дълотрайно, затова се насладете на това.. И Абел да не се бави, а да пуска вече клипа на BL, песента се развива отлично и без такъв, но никога не е излишен и малко да се мръдне и да промотира, мерси. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Уикенда да пуска албума вече. Успешни са му синглите, и EP-то задържа интереса към него, но не знам докога ще е така. Като цяло не ми харесва, че Топ изпълнителите взеха да се мотаят по 4-5 години за албум. Бийбър, Риана, Селена, Кейти, Уикенд, Адел... Айде, последната явно винаги ще си е така, но другите като по-комерсиални трябва да си защитават нишите. Някои заради много мотане и други грешни ходове вече си и западнаха, де. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 7 минути, SG каза: Уикенда да пуска албума вече. Успешни са му синглите, и EP-то задържа интереса към него, но не знам докога ще е така. Като цяло не ми харесва, че Топ изпълнителите взеха да се мотаят по 4-5 години за албум. Бийбър, Риана, Селена, Кейти, Уикенд, Адел... Айде, последната явно винаги ще си е така, но другите като по-комерсиални трябва да си защитават нишите. Някои заради много мотане и други грешни ходове вече си и западнаха, де. Абел се мотае супер много, а и той никога не ходи по никакви предавания, нито дава интервюта, явно жестоко пази това да не омръзне, обаче това може да му изиграе много лоша шега. И аз съм абсолютно против това бавене, 1-2 години както и да е, но 4, че и нагоре е прекалено. Риана и Абел не са пускали албум от 2016, айде той пусна ЕП, ама тя... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 За мен допустимата пауза е година и половина макс след успешна ера и по-малко след неуспешна. Винаги бих давал примера с върха на кариерата на Кейти- година и половина развиване на Teenage Dream, после още няколко месеца преиздаване с нови песни, а накрая малко повече от година почивка преди титаничното завръщане. За Адел вече не се притеснявам особено, защото според мен тя най-малкото заради отслабването ще привлече интерес към първия сингъл. А после спокойно може да спре изобщо да пуска песни и албуми за десетилетия напред. Другите, които не са на нейното ниво (тоест всички останали) да му мислят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 И Гага нищо не пусна вместо да се възползва от интереса покрай СБ и филма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари