Charlie Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 преди 1 минута, Fast каза: Изтекъл е 30 секунден snippet, както и на Free Woman. Заради тях Гага премести премиерата на албума с месец по-рано. Да благодарим на лийкърите. Вайййййй, аз разбрах, че са изтекли full версиите на дуетите с Ариана и Blackpink. Видеото към Rain on me трябвало да излезе в началото на май Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 преди 2 минути, Charlie каза: Вайййййй, аз разбрах, че са изтекли full версиите на дуетите с Ариана и Blackpink. Видеото към Rain on me трябвало да излезе в началото на май Може и по-рано да е. От тази седмица са свалили Stupid Love от американските станции. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 Rain On Me https://cdn.discordapp.com/attachments/631654324912652288/703371990597107846/VFwNZnsubETuQ5zq.mp4 Free Woman https://cdn.discordapp.com/attachments/631654324912652288/703380637326770317/free_woman.m4a.mp3 Топ са и двете песни. Нямам търпение да чуя албума. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Free woman звучи жестоко. Кога излиза албума? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Коя е с Ариана и изобщо някоя от тези двете ли е, за да не ми се налага да слушам Гага безцелно? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 преди 1 минута, Blueberry каза: Коя е с Ариана и изобщо някоя от тези двете ли е, за да не ми се налага да слушам Гага безцелно? Rain On Me 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Е не. Каква новина. Джиджи И Зейн са отново заедно за пореден път и Джиджи е бременна от Зейн, уау. Зейн ще става татко, никой не го очакваше: https://thevoice.bg/news/zayn-malik-shte-stava-tatko-gigi-hadid-e-bremenna-n17688.html Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Супер скапани песнички, звучат като отхвърлени гей химни през 1990 от Шер, примерно. Клетата Ариана, сигурно е изгубила бас, или тоя паразит Гага не я е оставил на МИРА, както преди се беше залепила за Тони Бенет и Купър и ги преследваше навсякъде, дори в съня... 1 3 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 преди 7 часа , Starboy каза: Супер скапани песнички, звучат като отхвърлени гей химни през 1990 от Шер, примерно. Клетата Ариана, сигурно е изгубила бас, или тоя паразит Гага не я е оставил на МИРА, както преди се беше залепила за Тони Бенет и Купър и ги преследваше навсякъде, дори в съня... Да, очаквах нещо по-различно Но най-вероятно ще се представят добре в класациите Първото демо, което уж било за sweetener ми допадаше повече, въпреки че е малко като opening на някой nickelodeon сериал 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Стига сте плюли моето Гагси, само чакайте да излезе Бабилон и ще бъдете в шок дълго време след това! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Ама Гага ще има песен и с Blackpink ли? 😲 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 преди 1 минута, Vancho каза: Ама Гага ще има песен и с Blackpink ли? 😲 Да, ето траклиста: https://genius.com/albums/Lady-gaga/Chromatica 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 И с Елтън Джон даже. Голяма е хитруша. Първата седмица ще й е много силна и ще остави впечатлението за успешен албум. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Тя от години преследва клетия Елтън Джон, най-сетне е решил да запише един дует с нея та да му се разкара от главата. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 От 28.04.2020 г. от 18:20, Fast каза: Rain On Me https://cdn.discordapp.com/attachments/631654324912652288/703371990597107846/VFwNZnsubETuQ5zq.mp4 Free Woman https://cdn.discordapp.com/attachments/631654324912652288/703380637326770317/free_woman.m4a.mp3 Топ са и двете песни. Нямам търпение да чуя албума. човек ти добре ли си ? УЖАСНИ СА 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Очаквам с интерес да чуя какво е подготвила Гага. Мисля, че ще има и приятни песни. ''Свободна жена'' ми хареса доста. Дуета с Ариана не. Като цяло lead трака беше голяма грешка. В началото и аз сигурно заради еуфория я одобрих, но не съм я слушал от месец. Тъпа е. Не разбирам защо не прави адекватен поп като The cure. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 дайте малко, кои са хитовете на 2020 ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 преди 2 минути, Donatella каза: дайте малко, кои са хитовете на 2020 ? Лично моят Всичко ново е просто добре забравено старо .... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 А да, забравих и особено актуалния хит 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Току що, Lelqtian каза: А да, забравих и особено актуалния хит Оо, да Актуалният хит поне също е добър Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 преди 1 минута, Charlie каза: Оо, да Актуалният хит поне също е добър Мне. Това е записано в тълковния речник с/у отврат, пълна. Мислех че тия се бяха отказали да ни тормозят повече с "творчеството" си покрай някой от предните краища на света. Но явно 2020 наистина е тотал щета и апокализъма на макс. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Тази също ми се вижда доста актуална ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 http://thenostalgiamachine.com 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари