Jump to content

Pop, Dance, Disco, R&B, Rap & Hip-Hop скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 3,7k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Джиджи и Зейн ще имат момиченце:

https://www.dnes.bg/zvezdi/2020/04/30/djidji-i-zein-shte-stanat-roditeli-na-momiche.448001

Джиджи Хадид потвърди новината за бременността си по време на изява в шоуто The Tonight с Джими Фалън и каза, че тя и Зейн са „много развълнувани и щастливи и благодарни за добрите пожелания и подкрепа на всички .

Сподели в други сайтове

10 години от началото на една от най-емблематичните поп ери. И до ден днешен никой не може да им стигне рекорда с Майкъл, дори и с надмощието на стрийминга, а усилено се твърдеше, че с някой и друг трик не било толкова трудно. Кралица!

• Like 1
  • Love 3
Сподели в други сайтове

И тази ера става на 10 този период. И след десет години Bionic звучи все едно е вчера пуснат. Жалко че флопна, а жалко че и кариерата на Кристина угасна с него. #JusticeForBionic

Сподели в други сайтове

Спекулира се, че дуета на Гага и Ариана също ще излезе на тази дата защото на 29-ти ще има клип-изненада към една от песните за Apple Music. Не разбирам защо пак ще се опитат да ги съпоставят. Не сме 2013.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Сравнението неистина ще е ненужно. Особено при факта, че Кейти с ерата си отбелязва 10 години от Teenage Dream и дори идейно я обявява на датата на CG. А на Гага просто й е време за втори сингъл.

Не знам, но ще ми е много смешно ако успеха на дуета се обяви като някаква победа на Гага над Кейти (както ще стане). При положение, че се видя, че нейния соло първи сингъл имаше успех на нивото на рандъм сингъла на Катя от миналата година по това време.

ПП: Ще издържа да не си пускам снипета, това парче ми се струва, че трябва да се чуе цяло, със Spotify качество. :D

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, SG каза:

Сравнението неистина ще е ненужно. Особено при факта, че Кейти с ерата си отбелязва 10 години от Teenage Dream и дори идейно я обявява на датата на CG. А на Гага просто й е време за втори сингъл.

Не знам, но ще ми е много смешно ако успеха на дуета се обяви като някаква победа на Гага над Кейти (както ще стане). При положение, че се видя, че нейния соло първи сингъл имаше успех на нивото на рандъм сингъла на Катя от миналата година по това време.

ПП: Ще издържа да не си пускам снипета, това парче ми се струва, че трябва да се чуе цяло, със Spotify качество. :D

Най-сладката Гага от години има проблеми с лийд синглите си.  Почти винаги избира грешно. ''Свободна жена'' звучи жестоко. Бъди готов - Кроматика ще те изпрати в друг свят! Свят където равенство, доброта и провокация са задължителни.

• Haha 2
2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, -A. каза:

Има ли някакво ново и интересно инфо за Гага от insiders? :) 

Да, че е никаквица и изветряла.

• Like 1
  • Haha 2
Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

преди 50 минути, -A. каза:

Най-сладката Гага от години има проблеми с лийд синглите си.  Почти винаги избира грешно. ''Свободна жена'' звучи жестоко. Бъди готов - Кроматика ще те изпрати в друг свят! Свят където равенство, доброта и провокация са задължителни.

Надявам се. Идеята на ерата ми харесва и въпреки всичко имам високи очаквания за качеството.

Сподели в други сайтове

преди 12 часа , Vancho каза:

Всичко беше добре, докато частта на Бийбър започна. Втори път едва ли ще си я пусна, докато не излезе някаква сносна соло версия само с Ариана.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Fast каза:

Всичко беше добре, докато частта на Бийбър започна. Втори път едва ли ще си я пусна, докато не излезе някаква сносна соло версия само с Ариана.

На същото мнение съм, много е яка докато пее Ариана, нататък е за спиране.

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...