Vancho Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 1 час, -A. каза: Така ли ? Не знаех. И все пак , отново са си три десетилетия защото между 2010 и 2020 няма номер едно. Наистина няма #1 през 2010-2019. Освен ако Коледната й песничка не е била #1 две седмици - предпоследната на 2019 и последната, която се брои към новото десетилетие? 🤔 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Да, беше 2-3 седмици номер 1, което влизаше и в двете десетилетие. Страшна късметлийка е 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 1 минута, Senhor каза: Да, беше 2-3 седмици номер 1, което влизаше и в двете десетилетие. Страшна късметлийка е Мхм... три седмици е била #1. Две през 2019 и първата на 2020. https://www.billboard.com/amp/articles/news/8547428/mariah-carey-celebrates-hot-100-record-worth-it Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 27 Author Report Share Публикувано Май 27 Не мога да повярвам, че остават по-малко от 24 ч. до първия истински поп албум на Lady Gaga от близо 10 години, без досадни джаз и рок расейки. Вълнуващо е. Сякаш е 2011 или 2013 отново. Иска ми се и Риана да се завърне тази година. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FatherOfDragons Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 (редактирано) преди 3 часа , -A. каза: Защо Кроматика излиза утре а не в петък сутринта? Какви са тези глупости от страна на Гага и лейбъла? Албума официално излиза в 00:00 ч в Българския iTunes и streaming платформи, но и в Нова Зеландия и в други държави ще излиза в 12 ч тяхно време и заради това след 15:00 ч Българско време песните ще започнат да се разпространяват в нета. Редактирано Май 27 от FatherOfDragons Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Mood Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 1 час, Fast каза: Не мога да повярвам, че остават по-малко от 24 ч. до първия истински поп албум на Lady Gaga от близо 10 години, без досадни джаз и рок расейки. Вълнуващо е. Сякаш е 2011 или 2013 отново. Иска ми се и Риана да се завърне тази година. 2011-та Born This Way с Farm Ville на facebook играех само да слушам албума 2013-та очаквах ArtPop-а много, особено когато изтече Aura и се пишеше че това е края на Paparazzi-Telephone-Aura. 2016-та хмм да слушнем новата Гага. 2020-та вече ми е все едно дали пуска албум или не. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 27 Author Report Share Публикувано Май 27 Sour Candy с BLACKPINK е промо сингъл и излиза утре в 7 сутринта нашенско време. Gaga за песента: “When I called them out and asked if they wanted to sing a song with me, they were very happy and motivated. It was a really exciting collaboration. I wanted to celebrate them because they love powerful women like us, and they also wanted to celebrate me, and we had a great time together with this song. I was excited to hear them interpret the song in Korean and told them that the part was so creative and fun. I’m a woman, really talented and proud to be the 5th member of BLACKPINK (in this song). ” @Vancho 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 27 Author Report Share Публикувано Май 27 преди 1 час , Alter Ego каза: 2011-та Born This Way с Farm Ville на facebook играех само да слушам албума 2013-та очаквах ArtPop-а много, особено когато изтече Aura и се пишеше че това е края на Paparazzi-Telephone-Aura. 2016-та хмм да слушнем новата Гага. 2020-та вече ми е все едно дали пуска албум или не. Ако не беше тя, сигурно нямаше да се интересувам толкова от поп култура и винаги ще има място в сърцето ми, макар и да съм я пренебрегвал в периода CTC - Joanne. Рядко зачерквам напълно. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 27 Author Report Share Публикувано Май 27 Първо Dua Lipa снима в България, а сега нашенец е облякъл Lady Gaga. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 28 Author Report Share Публикувано Май 28 Chromatica изтече Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 1 час , Fast каза: Chromatica изтече Линк? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 28 Author Report Share Публикувано Май 28 преди 1 минута, Vancho каза: Линк? Имаш поща. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 2 часа , Fast каза: Chromatica изтече Sour candy много ми хареса. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 21 минути, Fast каза: Имаш поща. Благославям те! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 19 минути, Willy каза: Sour candy много ми хареса. И на мен! @Fast нали ще има видео? Трябва да има видео!!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Гага защо толкова няма доверие в себе си? Първо колаборациите пуска. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 34 минути, Vancho каза: И на мен! @Fast нали ще има видео? Трябва да има видео!!! Мисля че няма да има видео. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 12 минути, Denis каза: Гага защо толкова няма доверие в себе си? Първо колаборациите пуска. За да бъде дебютната седмица на албума заблуждаващо силна. Sour Candy ми покри очакванията като цяло, може би ще я слушам най-много от трите. За жалост очакванията ми напоследък са занижени, защото ерата трябваше да е нещо повече от преследване на комерсиален успех. За Chromatica ще дам мнението си утре като го чуя в Spotify. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Боже мой! Ужасен саунд!!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FatherOfDragons Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Още една брутална песен. Дано скоро да успеят да и снимат и клип. Гага с всяка следваща песен надминава очакванията ми, и най-вероятно в албума ще има още по-добри песни. Албума изглежда че ще бъде от най-добрите албуми на 2020 с Future Nostalgia и After Hours. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 57 минути, SG каза: За да бъде дебютната седмица на албума заблуждаващо силна. Sour Candy ми покри очакванията като цяло, може би ще я слушам най-много от трите. За жалост очакванията ми напоследък са занижени, защото ерата трябваше да е нещо повече от преследване на комерсиален успех. За Chromatica ще дам мнението си утре като го чуя в Spotify. По скоро за да вдигне интереса към албума. BLACKPINK не са сила в САЩ за да помогнат за ''заблуждаващо силна'' първа седмица. Уви в момента доминира туитър и ако все още имаше някой който да не знае какво е Кроматика вече е разбрал. Много умно решение. Пък и е хубаво да си отвори врати в Китай. Превръща се в един от най-важните пазари. Албума на Тейлър там е продал над 3 милиона копия вече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 1 час , Denis каза: Гага защо толкова няма доверие в себе си? Първо колаборациите пуска. Колаборациите са най-доброто от албума. :d Alice също ми харесва. И това е... нищо друго не ми се открои на първо слушане. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 32 минути, -A. каза: По скоро за да вдигне интереса към албума. BLACKPINK не са сила в САЩ за да помогнат за ''заблуждаващо силна'' първа седмица. Уви в момента доминира туитър и ако все още имаше някой който да не знае какво е Кроматика вече е разбрал. Много умно решение. Пък и е хубаво да си отвори врати в Китай. Превръща се в един от най-важните пазари. Албума на Тейлър там е продал над 3 милиона копия вече. Не отричам че тази ера има добър мениджмънт, със сигурност по-добър от онзи на Artpop. Но то точно след Artpop започна тази нужда Гага да бъде лансирана по всевъзможни начини. Картинката към 2020- дуети с една от най-актуалните певици, една от най-актуалните групи и един от най-големите мъже в музиката изобщо. Съжалявам, но успеха на тази ера ще е напълно заблуждаващ за това какви позиции всъщност има Лейди Гага към днешна дата. Поне музиката можеше да е по-иновативна. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 4 часа , -A. каза: По скоро за да вдигне интереса към албума. BLACKPINK не са сила в САЩ за да помогнат за ''заблуждаващо силна'' първа седмица. Уви в момента доминира туитър и ако все още имаше някой който да не знае какво е Кроматика вече е разбрал. Много умно решение. Пък и е хубаво да си отвори врати в Китай. Превръща се в един от най-важните пазари. Албума на Тейлър там е продал над 3 милиона копия вече. BLACKPINK са от Южна Корея. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари