Starboy Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Само едно ще кажа за албума на Ариана и ще замълча.. Gery-Nikol - Gledai Me > positions 2 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Най-ужасния албум на Ариана евър, а си мислех, че "Sweetener" е зле. Голяма грешка, че заряза в предния много от песните, които бяха мега яките. Не знам какво и става, но да се стяга. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 36 минути, BobiTo каза: Най-ужасния албум на Ариана евър, а си мислех, че "Sweetener" е зле. Голяма грешка, че заряза в предния много от песните, които бяха мега яките. Не знам какво и става, но да се стяга. Е какво му е на Sweetener? Много силни сингли, другите са пълнеж, ама пак биват. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Оставете я тая, коментирайте този крал, който днес пусна клип към третия си мегахит за тази година. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Не ми харесва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 1 час , Blueberry каза: Е какво му е на Sweetener? Много силни сингли, другите са пълнеж, ама пак биват. Като изключим мега яките три сингъла, всичко друго в този албум е боклук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 18 часа , Senhor каза: Оставете я тая, коментирайте този крал, който днес пусна клип към третия си мегахит за тази година. Абсолютно, топ песен, фаворит ми е още от излизането на албума и много се радвам, че избраха нея. Надявам се и She да получи реализация, много класна песен. Изобщо – перфектно развитие на албум, другите да се учат. А и има огромен интерес към него, сякаш всички фенове на 1D се прехвърлиха изцяло към него, другите са последна дупка на кавала. Отдавна казах, че Хари ще е най-успешния, а това ми твърдение се приемаше с надсмешка, 2020 сме, кой се смее сега? 2 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Вили, нормално да не си съгласен, ти си свикнал на къде по-качеатвени проекти на световно ниво. 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Факта, че с 5ти сингъл задмина по интерес Ариана със заглавен... какво да говорим. Ама това е топ албума на годината заедно с Дуа, нормално Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 13 минути, Starboy каза: Вили, нормално да не си съгласен, ти си свикнал на къде по-качеатвени проекти на световно ниво. Да! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 2 часа , Starboy каза: Абсолютно, топ песен, фаворит ми е още от излизането на албума и много се радвам, че избраха нея. Надявам се и She да получи реализация, много класна песен. Изобщо – перфектно развитие на албум, другите да се учат. А и има огромен интерес към него, сякаш всички фенове на 1D се прехвърлиха изцяло към него, другите са последна дупка на кавала. Отдавна казах, че Хари ще е най-успешния, а това ми твърдение се приемаше с надсмешка, 2020 сме, кой се смее сега? Кой го е приемал с насмешка, от първите дни на групата беше ясно, че Хари е звездата. Личи си, че не си запознат с най-великата група на всички времена!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 52 минути, Blueberry каза: Кой го е приемал с насмешка, от първите дни на групата беше ясно, че Хари е звездата. Личи си, че не си запознат с най-великата група на всички времена!!! Ти не си единствения човек с когото коментирам музика, приеми го! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 4 часа , Starboy каза: Ти не си единствения човек с когото коментирам музика, приеми го! Но съм най-интелигентният и с най-комерсиалният вкус, приеми го! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Хубаво е, че има такива изпълнители, които да показват, че и post-album синглите могат да са успешни, че даже и номер 1. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Абе хареса ми албумът на Ариана в крайна сметка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AleX Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 29 минути, Blueberry каза: Абе хареса ми албумът на Ариана в крайна сметка. Нали ? И аз така 2-рото, 3-тото слушане те грабва повече 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 15 часа , AleX каза: Нали ? И аз така 2-рото, 3-тото слушане те грабва повече Така е, а и си се слуша като цялостен продукт, не е сбирщайн от песнички като sweetener. Яд ме е, че няма много потенциални хитове, но това ми стана ясно още като чух първия сингъл. Няма да й се сърдя, ако пусне нов албум в следващите 6-7 месеца обаче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AleX Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 2 часа , Blueberry каза: Така е, а и си се слуша като цялостен продукт, не е сбирщайн от песнички като sweetener. Яд ме е, че няма много потенциални хитове, но това ми стана ясно още като чух първия сингъл. Няма да й се сърдя, ако пусне нов албум в следващите 6-7 месеца обаче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Много слаб албума на Grande, очаквах повече. Чакаме Miley и Lana. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Наистина ужасен албум, от началото до края незапеваеми пълнежи. Недоумявам кариерноте й решения. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Много добър и музикално издържан албум, някои от композициите са перфектни, тази с Дъ Уикенд например. 10/10 този път за Ариана. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Още не съм чул албума на Ариана. Аз не съм никакъв фен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Не го възприех в началото абсолютно никак, но откакто излезе (официално) почти не съм го спрял, супер интересен, музикантски, жесток, истински! Единствените два трака, с които все още не мога да се свържа са Насти и Очевидно. 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Приятно албумче, но нищо особено. Очаквах повече. С нейния глас трябва да се цели по-високо. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари