Balkandji1 Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Изглеждаме ли перфектно и регистрираме ли ТОП 20 хитове 23 години след старта на кариерата си? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 @-A. искаш ли да ходим на тоя изрод на концерт: по цици се метнала на баща си. И другите трансподобни уроди около нея, една няма нещо женско. Сички са некви долни твари, ама да го чуем тоя транс. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 С известно закъснение да добавим, че 90те са успешна ера за музиката най-вече заради падането на режимите по всевъзможни страни. Хората естествено се повличат по 'забраняваната' американска музика, което само по себе си се отразява и в позициите на същите изпълнители в САЩ. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Марая е ТОП тОпалка. Аз сефте я видях и чух с Honey, мега видео и парче. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Марайчето е яка, не знам защо отнася чак такъв хейт. И мен някак ме дразни, че и тя като Гло не си запази почти никакви хитове във времето, но поне няколко й се знаят и до днес. Встрани от Коледната. На кеф съм предпразнично да си купя евентуално някоя и друга плоча на световни фолк диви от старите ленти. Феновете й може да препоръчат някоя нейна. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 3 часа , pacho каза: Марая е ТОП тОпалка. Аз сефте я видях и чух с Honey, мега видео и парче. Култово. 1997. Пресладване с джетове и скок от терасата в басейна на фона на мега зарибяващото парче. Третият й сингъл, дебютирал директно на номер 1 в Америка, което по това време беше почти непостижимо от никого. Песен, прекарала 3 седмици на върха. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 2 часа , SG каза: Марайчето е яка, не знам защо отнася чак такъв хейт. И мен някак ме дразни, че и тя като Гло не си запази почти никакви хитове във времето, но поне няколко й се знаят и до днес. Встрани от Коледната. На кеф съм предпразнично да си купя евентуално някоя и друга плоча на световни фолк диви от старите ленти. Феновете й може да препоръчат някоя нейна. Препоръчвам: 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 35 минути, Balkandji1 каза: Препоръчвам: Това попринцип е много добра компилацийка като за колекцията, но нещо нямам наблюдения да е много разпространена у нас, камо ли на винил. Лейбълите, с които е била Мари трябва да се погрижат повече за разпространението на класическите й албуми. Същата работа и с тези на Шер и Селин, примерно, на които почти нищо старо не може да им се намери на ново издание в държава като нашата. На Мадона примерно постоянно й гледам целия каталог на винил, и то на някакви супер ниски цени от 30-40 лева. На Марая днес като гледах мернах само този дето си говорихте колко ви е любим. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Като човек който никога не е слушал Мария Кюри, до мен от нейната дискография са стигали и знам как звучат само Without u, We belong together и AIWFCIY. Сравненията с Гло в Бг според мен са си точно на място, дори и по също време изпадат от играта и след това ги държи една единствена песен по независима от тях причина. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 6 часа , SG каза: Марайчето е яка, не знам защо отнася чак такъв хейт. И мен някак ме дразни, че и тя като Гло не си запази почти никакви хитове във времето, но поне няколко й се знаят и до днес. Встрани от Коледната. На кеф съм предпразнично да си купя евентуално някоя и друга плоча на световни фолк диви от старите ленти. Феновете й може да препоръчат някоя нейна. Ако още един път сравниш марчето с иконата на дм сат ще ти дърпам къдриците 😀 Марая е овен все пак и е малка проклетийка😀 Иначе нямаше да е това, което е. А това чувал ли си го 😏 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 6 часа , SG каза: Марайчето е яка, не знам защо отнася чак такъв хейт. И мен някак ме дразни, че и тя като Гло не си запази почти никакви хитове във времето, но поне няколко й се знаят и до днес. Встрани от Коледната. На кеф съм предпразнично да си купя евентуално някоя и друга плоча на световни фолк диви от старите ленти. Феновете й може да препоръчат някоя нейна. Ако още един път сравниш марчето с иконата на дм сат ще ти дърпам къдриците 😀 Марая е овен все пак и е малка проклетийка😀 Иначе нямаше да е това, което е. А това чувал ли си го 😏 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 4 часа , Willy каза: Като човек който никога не е слушал Мария Кюри, до мен от нейната дискография са стигали и знам как звучат само Without u, We belong together и AIWFCIY. Сравненията с Гло в Бг според мен са си точно на място, дори и по също време изпадат от играта и след това ги държи една единствена песен по независима от тях причина. Мара има Крисмаса поне, и дори да продължи нищо да не прави още няколко петилетки, децата и внуците и няколко поколения правнуци гладни няма да останат. Гюрга такива екстри няма. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 47 минути, NazzkO каза: Ако още един път сравниш марчето с иконата на дм сат ще ти дърпам къдриците 😀 Марая е овен все пак и е малка проклетийка😀 Иначе нямаше да е това, което е. А това чувал ли си го 😏 Изтървали сме. Не знаех че Валентина Хасан е продължила певческата си кариера след мега хита Кен ли. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 преди 3 минути, Lelqtian каза: Изтървали сме. Не знаех че Валентина Хасан е продължила певческата си кариера след мега хита Кен ли. Ах ти, шегоубиецо 😌😙 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 преди 9 часа , NazzkO каза: Ако още един път сравниш марчето с иконата на дм сат ще ти дърпам къдриците 😀 Марая е овен все пак и е малка проклетийка😀 Иначе нямаше да е това, което е. А това чувал ли си го 😏 Е, то е ясно, че мис Кери винаги ще си е по-добре от бъдещата ни сръбска звезда. А тя Дес нали даже щеше да я пее именно тази песен ако беше останала на финала на Маскирания. Липсват ми времената, в които би завършила първата част от програмата си с песен на Марая, а не на Сашо Жокера. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Хора, вие ме разбихте направо с тези коментари за Марчето. Има страхотна дискография и неоспорим талант, тя е медицински феномен и е изпяла най-високия тон, който човек може да изпее! Вярно, че си позагуби вокала и изтрещя като Луна, ама предвид всичко, което е преживяла, си е много добре даже. Митеш, ти пък с тая Бренда Лий…. аз слушам много артисти от 60-те като The Doors, The Turtles, Jefferson Airplane, Елвис, Ролинг Стоунс, Нанси Синатра и други, но на тая точно нищо не ѝ знам освен 1-2 коледни песни. Хайде малко по-сериозно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 От 30.11.2022 г. от 14:54, WindWalkerMonk каза: @-A. искаш ли да ходим на тоя изрод на концерт: по цици се метнала на баща си. И другите трансподобни уроди около нея, една няма нещо женско. Сички са некви долни твари, ама да го чуем тоя транс. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 преди 15 часа , Lelqtian каза: Изтървали сме. Не знаех че Валентина Хасан е продължила певческата си кариера след мега хита Кен ли. Ама не е лъжа, Кен ли е доста по лесно запеваема от другата. До ден днешен си я спомням: Кен Ли, тулибудибудау чу 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Аз пък незнам даже коя е Маряа Кери 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 "All I Want For Christmas Is You” на Марая Кери е #1 в Billboard’s Global 200 chart. Това е 9-та седмица под #1. Песента вече е най-дълготрайната песен #1 на жена изпълнител в историята на класациите. “All I Want For Christmas Is You” е #2 тази седмица в Billboard Hot 100. Песента беше на ръба за място No1. “All I Want For Christmas Is You” достигна #1 в Spotify Global с 6.1M streams. All I Want for Christmas Is You’ на Марая Кери e под # 1 в Billboard Holiday 100, тъй като графиката се завръща за празничен сезон 2022. Mariah Carey и "All I Want For Christmas Is You" продаде 3,9 млн бройки във Великобритания, съобщава Official UK Charts. Това е най-продаваната и най-дълготрайна песен на жена изпълнител в историята на музиката. #КралицатанаКоледа. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 преди 5 часа , i810 каза: "All I Want For Christmas Is You” на Марая Кери е #1 в Billboard’s Global 200 chart. Това е 9-та седмица под #1. Песента вече е най-дълготрайната песен #1 на жена изпълнител в историята на класациите. “All I Want For Christmas Is You” е #2 тази седмица в Billboard Hot 100. Песента беше на ръба за място No1. “All I Want For Christmas Is You” достигна #1 в Spotify Global с 6.1M streams. All I Want for Christmas Is You’ на Марая Кери e под # 1 в Billboard Holiday 100, тъй като графиката се завръща за празничен сезон 2022. Mariah Carey и "All I Want For Christmas Is You" продаде 3,9 млн бройки във Великобритания, съобщава Official UK Charts. Това е най-продаваната и най-дълготрайна песен на жена изпълнител в историята на музиката. #КралицатанаКоледа. Благодаря ти за информацията! Чудесни новини. Значи Бренда е под нашата, Тейлър e взела приза. Ами то в такъв случай имаме достатъчно време до Нова година отново да станем номер 1 в Хот 100. Не знаех, че Билборд имат и глобален чарт. И не знаех, че сме с най-продаваната песен във Великобритания, това през цялата й кариера е бил най-трудния пазар за покоряване от големите. САЩ и Япония винаги бяха наши, Австралия и Канада до голяма степен също, но в Англия все я неглижираха и директно подтискаха. Та... е изненада за мен. ❤️ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 преди 13 минути, Balkandji1 каза: Благодаря ти за информацията! Чудесни новини. Значи Бренда е под нашата, Тейлър e взела приза. Ами то в такъв случай имаме достатъчно време до Нова година отново да станем номер 1 в Хот 100. Не знаех, че Билборд имат и глобален чарт. И не знаех, че сме с най-продаваната песен във Великобритания, това през цялата й кариера е бил най-трудния пазар за покоряване от големите. САЩ и Япония винаги бяха наши, Австралия и Канада до голяма степен също, но в Англия все я неглижираха и директно подтискаха. Та... е изненада за мен. ❤️ В UK също сме под номер 1. И в YouTube сме в доста държави под номер 1. Шансовете за другата седмица да покори официално Billboard Hot 100 са напълно реални и възможни. Малко не и е достигнало.... Ще видим.... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 преди 14 минути, i810 каза: В UK също сме под номер 1. И в YouTube сме в доста държави под номер 1. Шансовете за другата седмица да покори официално Billboard Hot 100 са напълно реални и възможни. Малко не и е достигнало.... Ще видим.... Помниш ли хитрия ход да запише "Against All Odds" в дует с момчешката група Westlife през 2000? Директно си осигури втория номер 1 хит във Великобритания, а времената за нея тръгваха да бъдат слаби. Песента стана номер 1 в Ирландия, №2 в Норвегия и Полша и №3 в Европейската класация за сингли. Така, че коледният шедьовър е третият й номер 1 сингъл във Великобритания. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 преди 6 минути, Balkandji1 каза: Помниш ли хитрия ход да запише "Against All Odds" в дует с момчешката група Westlife през 2000? Директно си осигури втория номер 1 хит във Великобритания, а времената за нея тръгваха да бъдат слаби. Песента стана номер 1 в Ирландия, №2 в Норвегия и Полша и №3 в Европейската класация за сингли. Така, че коледният шедьовър е третият й номер 1 сингъл във Великобритания. Разбира се, че помня... Да не говорим, че във всеки нейн албум задължително има песни, които не са клипирани, не се залага на тях, а са били готови номер 1 хитове. Досега да е още по-напред, ама... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 преди 7 минути, i810 каза: Разбира се, че помня... Да не говорим, че във всеки нейн албум задължително има песни, които не са клипирани, не се залага на тях, а са били готови номер 1 хитове. Досега да е още по-напред, ама... Гледа ли неиздадения клип на "Underneath The Stars" от 1996? Аз за първи път го гледах преди дни. Допускам, че Томи Мотола не е разрешил да го издаде тогава, защото в клипа е малко разголена, а нали му знаеш ревностната обсесия да се облича с дълги дрехи, да не я заглеждат в сексуален аспект и дрън-дрън чи пляз. Знам, че е нейната любима песен от "Daydream". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари