Fast Публикувано Октомври 14 Author Report Share Публикувано Октомври 14 Активна е и подготвя неща, но докато се накани Адел дойде, и сега ще има да чакаме. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 2 минути, Fast каза: Активна е и подготвя неща, но докато се накани Адел дойде, и сега ще има да чакаме. Адел явно ще кара същата линия и според мен няма да има задържане...абе нещо като последните 2(не само) на Тейлър. Докато Рири изяви че подготвя нещо неочаквано и различно за нея. Там страхувам от първоначален флоп хд Трябваше да забие един pure slutty pop като Loud и да им сложи края с комерси. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Ще повярвам, че Риана е активна чак когато обяви нещо, както беше и с Адел. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 14 Author Report Share Публикувано Октомври 14 преди 27 минути, Willy каза: Адел явно ще кара същата линия и според мен няма да има задържане...абе нещо като последните 2(не само) на Тейлър. Докато Рири изяви че подготвя нещо неочаквано и различно за нея. Там страхувам от първоначален флоп хд Трябваше да забие един pure slutty pop като Loud и да им сложи края с комерси. Четох много отдавна не помня къде точно че тя не си харесва песните от Loud. И честно казано подобни парчета, колкото и да ги обичам не й подхождат на настоящия имидж на бизнес дама милиардерка, и все още е рано да се възраждат ранните 10s. Не знам дали ще бъде цялостен флоп, но представите ли си ако постигне по-добри първоначални продажби от 30? Мисля че това е най-очакваният албум в момента, пък и тя може да си позволи реклама кампания до небесата. Има повече пари от Beyonce и Jay-Z (менторът й) взети заедно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 5 часа , SG каза: Да, и Риана, нея по навик я забравям, защото не е активна певица. Не са 16 години обаче, тъй като последния й хит е от 2017. А и в първия албум още не е името, който й предстои да бъде, въпреки хита. Не е голяма загуба хехехех. Шегувам се. Иначе нея ли я бяха потрошили като взе певица? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 14 Author Report Share Публикувано Октомври 14 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 1 минута, Fast каза: Нямам търпение. Цяла седмица се подготвям психически, слушайки нейни песни. Тази ми е абсолютен фаворит: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Флоп, едно и също... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 На мен много ми харесва Easy on Me. Още на първото слушане ми се заби. Имам очакване, че плануват втория сингъл да е по-нестандартен за нея, за да привлече вниманието отново някъде около излизането на албума. Стратегия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 преди 11 часа , Fast каза: Много е яка. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 В "Hello" влезе в тази къща, изтъпа натрупала се прах и даде шанс, тук в "Easy on me" e стегнала куфарите и повече от всякога е затворила тази страница от живота си. Очаквам следващите песни да са "новата" Адел. Добра стратегия и страхотна линия на творческа посока. Толкова музика, толкова душевност, толкова Адел. Нямам търпение за албума! @Fast ще има ли как да го лийкнем преди излизането? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Хубава е песента, според мен - с Hello също мина някакво време - седмица или две, докато хората я възприеха доста масово. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Песента е хубава, но за разлика от другите балади на Адел текста, хич не ме докосна. Според моя вкус, който разбира се не е критерий за нищо е по слаба от Hello. Може би и факта, че очакванията към Адел са направо извънземни не е в нейна полза. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Изтече вторият сингъл, който е доста по-денс и ъпбийт: ЛИНК 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 преди 43 минути, Andrew Cunanan. каза: Изтече вторият сингъл, който е доста по-денс и ъпбийт: ЛИНК Много новаторско и приятно. Гласът й никога не е звучал по-добре! Трябваше дори това да е първи. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 преди 3 часа , Blueberry каза: Много новаторско и приятно. Гласът й никога не е звучал по-добре! Трябваше дори това да е първи. Подочух даже, че Адел е била в Сливен да позапише някоя песен от Ганев. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 преди 8 минути, penakavalli каза: Подочух даже, че Адел е била в Сливен да позапише някоя песен от Ганев. Била е при Пашев, но й е казал, че може само в дует с Робов и тя е отказала. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 преди 3 минути, Blueberry каза: Била е при Пашев, но й е казал, че може само в дует с Робов и тя е отказала. На мен пък ми разказаха, че е била при Пашев и е поискала дует с Джулия, а той побеснял и я изгонил, като чул. Иначе новата песен много ми харесва. Не знам колко ще е relatable новият албум, защото основната тема ще е разводът, но въпреки това очаквам брутални мелодии и изпяване. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 преди 1 минута, penakavalli каза: На мен пък ми разказаха, че е била при Пашев и е поискала дует с Джулия, а той побеснял и я изгонил, като чул. Но защо ще иска дует с изпълнителка, която ще я засенчи с гласови данни?! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Много ми хареса новият сингъл. Не изпитвам "страст" към Адел, т.е. не съм й фенка, но определено няма песен, която да не й харесвам. Откакто отслабна я сравняват със Сара Поулсън, но аз виждам само Зара Ларсон (което и винаги съм виждала де). 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Би ми било интересно да чуя дует между Марая и Адел. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 От 15.10.2021 г. от 18:20, Andrew Cunanan. каза: Но защо ще иска дует с изпълнителка, която ще я засенчи с гласови данни?! Аз само едно не разбрах, хубаво искала дует от Пашев, но с коя? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Селена и тя напълня: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Яшааа бейби 🔥 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 преди 2 часа , Wild_Style каза: Яшааа бейби 🔥 Сега я гледах. Най-накрая се завърна към испанския и има много хубаво послание- да бъдеш силен, да бъдеш себе си, да отстояваш себе си, за силните момичета е. И май ще има още песни. Ще има продължение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари