Fast Публикувано Ноември 10 Author Report Share Публикувано Ноември 10 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Песента на Аврил е жестока! От години се очакваше нещо такова от нея, личи си че е нахъсана да прави музика без ограничения от лейбъла. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 11 Author Report Share Публикувано Ноември 11 И аз много я харесвам. Липсваше ми поп-рок звученето й. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 13 Author Report Share Публикувано Ноември 13 Бритни е свободна! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 57 минути, Fast каза: Бритни е свободна! Да, и аз това го четох. Най-накрая може да се омъжи пак и да прави с живота си каквото иска. По-добре късно отколкото никога. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Радвам се за Бритни, това е като да се родиш отново. Очаквам след някоя и друга година да се завърне с албума на живота си. Но преди това вероятно ще си поживее малко, ще се омъжи за Сам, и за дете им е време. Доста се раздвижи музиката напоследък, благодарение на по-старите имена. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Може би най-добрия цялостен проект за тази година. Евала! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Силата на Тейлър просто е unprecedented. Само дето някои се занимавахме да налагаме други кралици и да спорим Кейти ли, Гага ли., А лисичката си е била активна през цялото време, просто е чакала своя миг с идеална стратегия и зверска подкрепа от американците да стане много повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 @SG @stereoto_ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Втора испанска песен Somos Nada от Кристина Агилера на 18 ноември. Кристина Агилера ще пее и на Латино Грами на 18 ноември. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 18 Author Report Share Публикувано Ноември 18 30 е изтекъл. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 @Fast @SG 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 30 ме разкърти, нямах никакви очаквания, сигурно затова ме изкефи здраво. Най-музикатският ѝ и интересен албум. Най-тъпи са Easy On Me & Cry Your Heart Out, почти всичко останало - топа. My Little Love е една от най-личните и тъжни песни, които съм чувал. 3 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 преди 3 часа , Starboy каза: 30 ме разкърти, нямах никакви очаквания, сигурно затова ме изкефи здраво. Най-музикатският ѝ и интересен албум. Най-тъпи са Easy On Me & Cry Your Heart Out, почти всичко останало - топа. My Little Love е една от най-личните и тъжни песни, които съм чувал. Нямам търпение да го чуя. Утре даже смятам да се грабна и да отида да си го купя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Албума е страхотен, разчупила е звученето и стила "Адел". Това е най-добрия й албум! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Хайде да излиза вече и при нас в Англия. Утре ще е при мен албума, но няма да издържа и ще го чуя от Спорифай още в 12 часа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 преди 50 минути, GSA каза: Хайде да излиза вече и при нас в Англия. Утре ще е при мен албума, но няма да издържа и ще го чуя от Спорифай още в 12 часа. Приятно слушане, изленал е вече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 преди 12 минути, stereoto_ каза: Приятно слушане, изленал е вече. Излиза ми, че са изтрити клиповете и не ми ги отваря… Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 преди 2 минути, GSA каза: Излиза ми, че са изтрити клиповете и не ми ги отваря… Виж пак, на мен ми ги отваря. От официалния топик на Адел са. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Според мен са ги направили да са достъпни за съответната държава като стане 18/11. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Тази жена е абсолютно гениална. Песните са брутални. My little love и Oh my god засега са ми фаворити. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Адел по-скучна не е била! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Това ще е най-продавания албум за всички времена. Адел е артист, който прави музика от сърце и душа, а не да гони хит всяка година. Браво кралице, обичам те. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Ако се нуждаете от дълбок, продължителен сън, това е албум за вас! Адел е изключително скучна и монотонна. Песните са протяжни и неслушаеми. Не е моето, нито като глас, нито като звучене. Може само да мете долните етажи на чартовете, но за съжаление има хора без вкус, които я слушат и издигат във висините. 2 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари