penakavalli Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Единствената Марая, която присъства в живота ми, е Марая на Мария. Стига с тия вкиснати тетки! Това е истинският коледен хит! 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 20 минути, -A. каза: Понякога в този форум наистина си пишете колкото да не заспите без дори да помислите малко преди това. Риана - 8 албума. Адел - 3 албума. (Тези класации все пак са преди 30). Риана - 52 сингъла като lead artist + 18 като featured Адел - 16 сингъла. Как няма да е по-продавана като буквално има 5 пъти повече сингли от нея и двойно повече албуми ? Класациите са повече от ясни - 21 и 25 са едни от най-успешните албуми за 21 век, с продажби каквито нито една друга певица не е имала и няма да има а 'Rolling in the deep', 'Someone like you' и 'Hello' са едни от най-успешните сингли. В момента слушам албума и е нещо страшно. My little love е от най-добрите неща дето съм слушал някога. Личи си, че всяка песен е лична и преживявана! Причините не ме интересуват?! По-успешна ли е цялостно? ДА! Само ще кажа, че никой не гарантира, че Адел ще има цифрите и успеха на Рири с 8 албума. Тя още с този не вярвам да има голям успех като предишните, какво остава за още +4. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Адел е идеалната алтернатива на комерса и затова е толкова успешна. Хората просто й се кефят на самата нея, независимо дали музиката й звучи еднакво или не- вложената душа се усеща дори в най-изтърканата балада. Винаги е имало и такива изпълнители, винаги ще има. Новият албум се е получил доста добре. Запазила е своя стил, но е успяла донякъде да внесе и нещо ново (като за нея). Все пак си мисля, че нещо му липсва на този албум, за да остане във времето като 21 и 25. По-скоро ще е с успех на ниво 19. При всяко положение е достатъчно мощна финална ера като за основния етап от една велика кариера. Бях обсъждал защо за мен ще е последна за мноого дълго време, като гледам и тя самата вече прави намеци, тъй че нека си поживее живота, евентуално да си роди още едно дете, и след много години да се завърне вече в статута на легенда. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Ревю на "30" от Великобританската Глория: 1. Strangers by Nature - напомня ми на филмова музика към романтично-меланхоличен филм от 50-60-те години на миналия век, продукцията е приятна за ухото, харесва ми театралното изпяване и наслагването на гласовете. 2.Easy on Me - приятна балада, но липсва сърцераздирателния и драматичния ефект било то в изпяването или в аранжимента, за да те хване за гушата и да я почувстваш близка до сърцето си. Постна и равна ми е. Леко стерилна и безлична. Изглежда като пльосната от нищото между предната и следващата песен. 3.My Little Love - отново ми напомня за музика от Европейското кино, интересни са диалозите между нея и сина й. Протяжна и отегчителна е, без ясно изразена кулминация. Без проблем можеше да бъде само интро в албума, с продукцията и диалозите. Харесва ми атмосферата, която създава, пренася те на едно различно място, в друга действителност. 4.Cry Your Heart Out - началото е като връзка между тази и предната песен. Очаквах нещо да се случи след първия припев, уви, върнахме се в началото. Малко по-бърза е от останалите 3. Пълнежестта е, звучи като неуспешен опит за изтупване на праха и акарите от класика на Нанси Синатра. Репетитивна ми е с поватарянето на този мотив. Очаквах да се случи нещо до края, уви... 5. Oh My God - АБСОЛЮТЕН STANDOUT, в началото все едно високите ноти са изпяти от Марая, цялото изпяване е повлияно от нея, добро миксиране между неиния стил и този на Адел. Припевът се набива в главата от първо слушане. Най-силната, разпознаваема и запомняща се песен от първата част на албума. Хем е малко по-бърза, хем е драматична, включването на хора е голям плюс. 6. Can I Get It - интересна песен, малко позиционирането й в албума е неподходящо, тя трябваше да е преди Oh My God, на места се усеща вдъхновението от Rolling in the deep в ритъма. Преминаването от pre chorus в chorus е неочаквано. Експериментирала е и тук се е получило доста успешно. Дано я реализира като сингъл. 7. I Drink Wine - изразително пеене и фразиране, минималистичен и опростен инструментал от акомпаниращо пиано. Джазова обстановка. Харесва ми наслагването в инструментала и изпяването, има драматургия и очаквам да чуя в припева кулминация, но не - продължава в същото темпо. Песента перфектно репрезентира стила на Адел и разбирам защо я е избрала за втори сингъл, но очаквах повече изразителност и емоция и по-малко монотонност и летаргия. 6 минути и 16 секунди са прекалено много за песен, в която почти липсва развитие. 8. All Night Parking (with Erroll Garner) Interlude - standout, пресъздава джазова атмосфера като от филм от 20-те години на миналия век. Малко е равна и свършва в нищото буквално, но можеше спокойно да я развие в цяла песен. Напомня на песните на Нанси Синатра като изпяване и атмосфера. 9. Woman Like Me - напомня на песен от филм на Джеймс Бонд като изпяване, но с много опростен, почти липсващ инструментал, доста е повтаряща се и не виждам смисъл от дължината, след като буквално не се случва нищо след около 3-тата минута. Доброто начало се слива с монотонност и повтаряемост. 10. Hold On - интересни джазови импровизации под звуците на пиано, отново изразително изпяване, наблюдава се вдъхновение в изпяването от 70-те години на миналия век. Красива, но репететивна песен и изведнъж Адел удря височини и има кулминация. Харесва ми употребата на хор и интересната драматична продукция. Standout но поне минута и половина от средата можеше да ни спести. 11.To Be Loved - емоционално изпяване, напомнящо на нейния стил, но инструменталът е поредния еднакъв, изсвирен от пиано, с нещо по-добро щеше да се получи далеч по-добре. Страхотни височини. Стендаут от гледна точка на емоция и изпяване. Има шанс за масов хит, ако я реализира като сингъл. СТРАХОТНО ИЗПЯВАНЕ! Финалът е бомба! Буквално баладичен лийд сингъл матириъл е. 12. Love Is A Game - отново филмова музика от 60-те години на миналия век. В началото малко напомня на друга песен от албума като изпяване, като събирателна е за целия албум, като обобщение. Напомня по някакъв начин на песен на Арета Франклин като настроение. ОБОБЩЕНИЕ; Като цяло доста добър албум, но песните са подредени странно и не вървят последователно в музикалната линия, някои са прекалено протяжни и отегчителни в своята репетитивност, липсва разнообразие и добра продукция, както и някое изключително открояващо се парче в баладичния стил. Очаквах повече след 6 години пауза и оттегляне от музикалната сцена, но си го изтеглих и ще го слушам, някои от песните имат потенциала да гроунат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 За тази песен заслужава специално Грами в категорията Best Pop Vocal Performance: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 @Andrew Cunanan.: с една дума 30 е един репетитивен албум. 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Слушайте само качествени музиканти! Благодаря! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 3 часа , penakavalli каза: Единствената Марая, която присъства в живота ми, е Марая на Мария. Стига с тия вкиснати тетки! Това е истинският коледен хит! Всички деца имат детска стая, само Марая - детски тристаен. 😶 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Камила и Шон Мендес се разделили. Явно любов няма щом и тези се разделиха. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 47 минути, zai4eto82 каза: Камила и Шон Мендес се разделили. Явно любов няма щом и тези се разделиха. Е добро утро! назад си с новините Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 26 минути, FikLena каза: Е добро утро! назад си с новините Вчера е обявено. Не вися тука по цял ден, че да знам. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 ''30'' е най-добрия и разнообразен албум на Адел. Определено трябват няколко слушания и да се замислиш над текстовете за да го оцениш. Мисля, че категорично това е най-бутиковия и цялостен проект досега. В началото малко ме потресе факта, че половин албум е с песни над 6 минути, но определено са направени толкова добре, че не усещаш кога почват и кога свършват. Лично за мен, Easy on me е една от най-слабите песни в албума, но може би най-добрия избор за lead защото е от най-комерсиалните а малко или много точно това се търси винаги с lead. За разлика от предния албум, тук бързите песни са право в десятката. С Oh My God показва, че я бива и в това. Засега топ 5 ми е: Woman Like Me My Little Love Oh My God To be Loved Can I Get It / I Drink Wine Предния албум го реализира катастрофално зле. Дано този, дето е толкова изживян, да му отдаде нужното внимание и го реализира както трябва. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Adele's "I Drink Wine" was originally 15 minutes long. “[The label] was like, ‘Listen, everyone loves you, but no one’s playing a 15-minute song on radio.'” 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Можете да чуете и трите допълнителни трака от Deluxe версията:: 13 Wild Wild West 14 Can't Be Together 15 Easy On Me (with Chris Stapleton) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 2 часа , -A. каза: ''30'' е най-добрия и разнообразен албум на Адел. Определено трябват няколко слушания и да се замислиш над текстовете за да го оцениш. Мисля, че категорично това е най-бутиковия и цялостен проект досега. В началото малко ме потресе факта, че половин албум е с песни над 6 минути, но определено са направени толкова добре, че не усещаш кога почват и кога свършват. Лично за мен, Easy on me е една от най-слабите песни в албума, но може би най-добрия избор за lead защото е от най-комерсиалните а малко или много точно това се търси винаги с lead. За разлика от предния албум, тук бързите песни са право в десятката. С Oh My God показва, че я бива и в това. Засега топ 5 ми е: Woman Like Me My Little Love Oh My God To be Loved Can I Get It / I Drink Wine Предния албум го реализира катастрофално зле. Дано този, дето е толкова изживян, да му отдаде нужното внимание и го реализира както трябва. Ох наистина 25 го заряза брутално, а “I miss you” от бързите тогава можеше да бъде мега хит. Да не говорим за уникалните “All I ask”, “Million years ago”, “Remedy”… Албумът вече е при мен - трябват ми още няколко дни да ми улегне в съзнанието, за да дам обзор. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 '30' от Adele дебютира с 60,7 милиона слушания за първите 24 часа в Global Spotify . 😖 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 За справка първи ден на албуми на други А листъри в Спотифай: Drake – Scorpion (132M Streams) Post Malone – beerbongs & bentleys (79M Streams) Post Malone – Hollywood’s Bleeding (74M Streams) Ariana Grande – thank u, next (70M Streams) Taylor Swift - red(talor's version)(90,8 M Streams) Taylor Swift - folklore (78,8M Streams) Drake - certified lover boy (154.9 M streams) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Албума й е доста скучен. Нищо не ми хареса. Сигурно няма да го чуя отново. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 През първите си 24 часа "30" от Adele продаде над 86 000 физически копия и 24 000 дигитални копия във Великобритания. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 13 часа , zai4eto82 каза: Камила и Шон Мендес се разделили. Явно любов няма щом и тези се разделиха. Чакаме Reputation ерата на Шон! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Понеже виждам, че отново броите, мили мои, хайде нещо малко и от мен: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Taylor Swift has now the biggest female week in Spotify history with over 500 MILLION Streams, surpassing Ariana Grande's 457 MILLION! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 И двете са уникални и си заслужават успехите. Не съм чул още на Тейлър албума, но ще го направя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Стинг стана на 70 години и пусна нов албум: https://open.spotify.com/album/4oaMXmsIVvSa6EMFry9cjz Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари