WindWalkerMonk Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Току що, Fast каза: Каквито продажби, награди и чарт позиции да е имал, в момента е напълно дискредитиран. Бил е антисемит, който е изнасилвал деца. Тъкмо си мислех кога ще се включиш с това. Бтв, той е по въртян от любимките ти, та не знам да е дискредитиран. За Кели си прав, никъде не се пуска след скандала, ама Джако си го бичат яко и хората му се кефят, явно е е толкова. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 преди 5 минути, WindWalkerMonk каза: Тъкмо си мислех кога ще се включиш с това. Бтв, той е по въртян от любимките ти, та не знам да е дискредитиран. За Кели си прав, никъде не се пуска след скандала, ама Джако си го бичат яко и хората му се кефят, явно е е толкова. За Джако е сложничко. Не е черно и бяло. Но за мъртвите, нали, или добро, или нищо, пък и Задушница уж било неска ... Вкрайна сметка хубава песни има човека вкрайна сметка, нека го запомним с тях. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Току що, Lelqtian каза: За Джако е сложничко. Не е черно и бяло. Но за мъртвите, нали, или добро, или нищо, пък и Задушница уж било неска ... Вкрайна сметка хубава песни има човека вкрайна сметка, нека го запомним с тях. Това за задушница ме разби, смея се със сълзи. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Оплюхте и Майкъл... Ред е на Мадона... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Има само една певица която е мачкала през 90-те и го прави сега е Шакира! Да се учат от нея, истински хамалеон. пс @SG, гледа ли My mind and me? Прекрасен документален филм дето доказва колко fucked up е клетата Селена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 преди 27 минути, -A. каза: Има само една певица която е мачкала през 90-те и го прави сега е Шакира! Да се учат от нея, истински хамалеон. Шакира е в друга ниша. Тя е латина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 С какво е мачкала Шакира през 90те, на глобално ниво? Истинският й пробив на световна звезда идва началото на 00s с "Whenever, Wherever". 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 На Марая не й се помнят всичките 19 номер 1, а в държави като България не мисля, че всичките са били хитове дори и по времето си на излизане. НО съвсем не е толкова забравена, че да й се помни едва ли не само Коледната. Разни като Without You, Hero, My all и We Belong Together са си световни класики и са популярни и до ден днешен. Просто е важно да отчетем, че ситуацията днес е доста особена за всички легенди. Gen Z, Алфа и нататъшните правят и ще правят нещата доста по-различни. Това са поколения, които не е необходимо да чакат нещо по телевизията и радиото или да се редят да си го купуват. Те на мига сами избират какво да слушат (нали, като отбележим, че и в този вид може да има налагане с плейлисти като TTH). Затова и е по-вероятно да си слушат това, което си излиза по тяхното си време, въпреки което по един или друг начин разбират и за доста стари песни, защото и те звучат насам-натам около тях. преди 1 час , -A. каза: пс @SG, гледа ли My mind and me? Прекрасен документален филм дето доказва колко fucked up е клетата Селена. Не съм гледал филма, но песента ми харесва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 преди 4 часа , i810 каза: Шакира е в друга ниша. Тя е латина. И какво от това ? Има и други латино изпълнители като Талия и Рики дето през 90-те са били топ а към днешна дата ги слуша предимно родата. Просто Шакира знае как и се адаптира докато изпълнителите дето коментирате тук отдавна спряха да са конкурентно способни и живеят на стари лаври. преди 3 часа , Willy каза: С какво е мачкала Шакира през 90те, на глобално ниво? Истинският й пробив на световна звезда идва началото на 00s с "Whenever, Wherever". През 90-те Шакира изкарва два албума (ориентирани към латино пазара) с които разбива. Говорим за албуми с продажби за над 4 милиона. Да не говорим, че повечето песни от тези албуми (пак повтарям на испански!!!) в днешно време имат повече стрийминг и гледания от топ хитове на Марая, Мадона, Майкъл, Уитни, Селин и т.н. А пък Марая мачкала ли е глобално ? Като провериш чартовете се вижда, че 17-те номер едно хита на Марая са били в САЩ, но в други важни държави не са достигали дори топ 5. (Дадох Марая за пример защото е коментирана през последните дни). За мен ГЛОБАЛЕН хит е коледната и песничка или както преди беше казал @WindWalkerMonk песните от Титаник и Бодигард. преди 2 часа , SG каза: На Марая не й се помнят всичките 19 номер 1, а в държави като България не мисля, че всичките са били хитове дори и по времето си на излизане. НО съвсем не е толкова забравена, че да й се помни едва ли не само Коледната. Разни като Without You, Hero, My all и We Belong Together са си световни класики и са популярни и до ден днешен. Просто е важно да отчетем, че ситуацията днес е доста особена за всички легенди. Gen Z, Алфа и нататъшните правят и ще правят нещата доста по-различни. Това са поколения, които не е необходимо да чакат нещо по телевизията и радиото или да се редят да си го купуват. Те на мига сами избират какво да слушат (нали, като отбележим, че и в този вид може да има налагане с плейлисти като TTH). Затова и е по-вероятно да си слушат това, което си излиза по тяхното си време, въпреки което по един или друг начин разбират и за доста стари песни, защото и те звучат насам-натам около тях. Не съм гледал филма, но песента ми харесва. Да, много хубава песен. Не мисля, че ще се забележи сега покрай албума на Тейлър и Дрейк, но определено баладите и се получават. Дуета с Рема също върви доста добре. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Да кажа и аз за Шакира, дори два хита да е имала 90те, имаше ултра хитове и до 2010, и преди няколко години пак държеше топ хита с уака уака. Сега чакам пример за друга от тия в 90те с подобен успех. Жената е супер актуална до ден днешен. И тук говоря за гигахитове, тя има и немалко просто хитове. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 преди 3 минути, WindWalkerMonk каза: Да кажа и аз за Шакира, дори два хита да е имала 90те, имаше ултра хитове и до 2010, и преди няколко години пак държеше топ хита с уака уака. Сега чакам пример за друга от тия в 90те с подобен успех. Жената е супер актуална до ден днешен. И тук говоря за гигахитове, тя има и немалко просто хитове. Дори и след това има адски успешни проекти. Другите от 90-те кога с подобни успехи ? За проектите от тази година дори няма да говоря. Тотални хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 6 Author Report Share Публикувано Ноември 6 Иска ми се Шаки да прави повече музика на английски. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 преди 47 минути, -A. каза: Дори и след това има адски успешни проекти. Другите от 90-те кога с подобни успехи ? За проектите от тази година дори няма да говоря. Тотални хитове. От тези всичките песни, само втората е била с по-голям успех в световен мащаб. Останалото са просто песни, които са слушани и помнени от феновете й. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Съгласен съм за Марая, тя е конкурентка на Тейлър за най-голяма локал стар. От друга страна обожавам Шакира, просто не съм запознат с успеха й през 90те. Втората най-голяма женска звезда на 21ви век на глобално ниво, след Рири, според мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 преди 17 минути, i810 каза: От тези всичките песни, само втората е била с по-голям успех в световен мащаб. Останалото са просто песни, които са слушани и помнени от феновете й. Това са песни с милиарди гледания, мисли си че я слушат само феновете й. Особено CRTFY дето още се върти. Това е топ хит от тази година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Току що, Willy каза: Съгласен съм за Марая, тя е конкурентка на Тейлър за най-голяма локал стар. От друга страна обожавам Шакира, просто не съм запознат с успеха й през 90те. Втората най-голяма женска звезда на 21ви век на глобално ниво, след Рири, според мен. Абе Риана играела в оушън 8? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 преди 21 минути, i810 каза: От тези всичките песни, само втората е била с по-голям успех в световен мащаб. Останалото са просто песни, които са слушани и помнени от феновете й. Демек като твойта Мара. С малката разлика как тя успхи в световен мащаб няма извън Крисмаса и Кен ли. преди 1 час, -A. каза: И какво от това ? Има и други латино изпълнители като Талия и Рики дето през 90-те са били топ а към днешна дата ги слуша предимно родата. Имаш вътрешна информация? Туцето явно добре я кара след Ники ... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Кажете песента на Риана очертава ли се като хит? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Току що, xroflx9 каза: Кажете песента на Риана очертава ли се като хит? Като флоп се очертава и то голям. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Жалко за Риана. Хората очакваха от нея коренно различно завръщане. Баладата не е никак лоша, но евентуално ще има дебют в топ 3 на Хот 100, след което ще слезе стремглаво надолу. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 преди 1 час , WindWalkerMonk каза: Абе Риана играела в оушън 8? Да, а Тейлър играе в Котки 😇 преди 42 минути, i810 каза: Жалко за Риана. Хората очакваха от нея коренно различно завръщане. Баладата не е никак лоша, но евентуално ще има дебют в топ 3 на Хот 100, след което ще слезе стремглаво надолу. "След което" излиза филмът... Не знам как е флоп, след като постави няколко големи рекорди и вече е топ 5 най-слушани песни за филми за годината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 преди 12 минути, Willy каза: Да, а Тейлър играе в Котки 😇 "След което" излиза филмът... Не знам как е флоп, след като постави няколко големи рекорди и вече е топ 5 най-слушани песни за филми за годината. Според мен този сингъл е бил извън всякакви планове за завръщане към музиката и е просто трибют към актьора от първия филм "Black Panther", който почина преди 2 години. Затова и песента е с такова звучене. Мисля, че истинското завръщане тепърва предстои. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Рира само флопове да реди занапред пак ще се върти с поне 5 песни от миналото десетилетие. Екстра си е тя. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Дебютира в топ 10 на повечето страни и на №3 в Англия. Ми не е чак флоп... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 преди 15 минути, i810 каза: Според мен този сингъл е бил извън всякакви планове за завръщане към музиката и е просто трибют към актьора от първия филм "Black Panther", който почина преди 2 години. Затова и песента е с такова звучене. Мисля, че истинското завръщане тепърва предстои. Всички пропускат този факт. С песен за филм е конкурент на първите сингли на някои звезди. Топ 2 сред жените на слушания в Spotify. Какво предстои с цял албум... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари