Fast Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 преди 1 час , Alter Ego каза: Album of the year I, I - Bon Iver Norman Rockwell - Lana Del Rey Thank U, Next - Ariana Grande When We All Fall Asleep, Where Do We Go? - Billie Eilish Cuz I Love You - Lizzo I Used To Know Her - HER 7 - Lil Nas X Father Of The Bride - Vampire Weekend Song of the year Always Remember Us This Way - Lady Gaga Bad Guy - Billie Eilish Bring My Flowers Now - Tanya Tucker Hard Place - HER Lover - Taylor Swift Norman Rockwell - Lana Del Rey Someone You Loved - Lewis Capaldi Truth Hurts - Lizzo Record of the year Hey Ma - Bon Iver Bad Guy - Billie Eilish 7 Rings - Ariana Grande Hard Place - HER Talk - Khalid Old Town Road - Lil Nas X ft Billy Ray Cyrus Truth Hurts - Lizzo Sunflower - Post Malone and Swae Lee Best new artist Black Pumas Billie Eilish Lizzo Lil Nas X Maggie Rogers Rosalia Tank and the Bangas Yola https://www.bbc.com/news/entertainment-arts-50474339 https://www.grammy.com/sites/com/files/62ndpresslist11192019.pdf Пълен списък. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Били взема албум, Лизо - песен и дебют, Лил Нас - запис. Така го виждам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Откога сайта на Билборд е платен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 Когато излезе изобщо не ми харесваше, но покрай клипа ме зариби. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Новия албум на Селена излиза на 10 януари. Съдържа 13 трака. В Делукс версията е решила да вкл. всички droplets. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 9 часа , -A. каза: В Делукс версията е решила да вкл. всички droplets. Koe? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 14 минути, Blueberry каза: Koe? It aint me Bad Liar Fetish Wolves Back to you Това е найната droplet era. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 След Бекстрийт Бойс и Уестлайф се завърнаха с нов албум на 15 ноември 2019. Албумът вече е номер 1 във Великобритания и то директно на върха: https://open.spotify.com/album/6xJ38Up5iUhTh30FdwHN1d https://www.officialcharts.com/chart-news/westlife-cement-their-comeback-as-new-album-spectrum-debuts-at-number-1-we-cant-believe-it-__27792/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Очаква се Courage да дебютира на първо място с 120 хиляди продадени бройки. Най-силния дебют на ветеранка в последно време. На Мадона албума примерно дебютира с 90к. Lovers never die се оказва фаворита на публиката. Без никакво промо вече е минала милион в spotify. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 преди 19 часа , zai4eto82 каза: След Бекстрийт Бойс и Уестлайф се завърнаха с нов албум на 15 ноември 2019. Албумът вече е номер 1 във Великобритания и то директно на върха: https://open.spotify.com/album/6xJ38Up5iUhTh30FdwHN1d https://www.officialcharts.com/chart-news/westlife-cement-their-comeback-as-new-album-spectrum-debuts-at-number-1-we-cant-believe-it-__27792/ Аз съм го поръчал вече, към 20 декември ще дойде, че не ми се ходи по Сиели-те през ден. Уникална са, любимата ми група от детството... а в последните години слушам Rudimental, The Script, Coldplay, Passenger, Imagine Dragons. От тая година специално ми харесват песните на Уестлайф, отделно на Селин, на Пинк последният албум е жесток... и май е това. А, и Jonas Brothers. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Днес са Американските музикални награди в Ел Ей. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 25 Author Report Share Публикувано Ноември 25 Като цяло съм доволен от Американските награди. Повечето изпълнения ми харесаха, най-вече на Kesha, Billie Eilish, Taylor Swift и Dua Lipa. Селена, която откри церемонията се поизложи с изпълнението на "Lose you to love me". Трябвало е да запише лайф запис. Отличията са горе-долу заслужени. Традиционно snub-наха Ариана, защото не беше в залата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Тейлър Суифт е разбила рекорда на Майкъл Джексън снощи. Той има 24 Американски музикални награди, а Тейлър има вече 28. Аз току-що ги свалих наградите в HD. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 преди 4 часа , Fast каза: Като цяло съм доволен от Американските награди. Повечето изпълнения ми харесаха, най-вече на Kesha, Billie Eilish, Taylor Swift и Dua Lipa. Селена, която откри церемонията се поизложи с изпълнението на "Lose you to love me". Трябвало е да запише лайф запис. Отличията са горе-долу заслужени. Традиционно snub-наха Ариана, защото не беше в залата. Има много клипове заснети вътре в залата от публиката и изпълнението е доста различно. Малко ми напомни на ситуацията със Софи Маринова на Евровизия. А и трият всички тези клипове, което е доста странно. Най-коментираната звезда за поредна година е тя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 @SG, мислиш ли, че след негативните коментари за лайфа на Селена е свършено с нейна кариера ? -А. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 преди 9 минути, -A. каза: @SG, мислиш ли, че след негативните коментари за лайфа на Селена е свършено с нейна кариера ? -А. Трудно нещо такова би могло да я срине след хит като настоящия. А и според мен се преувеличава. Никога не е била изявена вокалистка или танцьорка, че да се шокираме кой знае колко. С албума ще разбие, според мен. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Току що, SG каза: Трудно нещо такова би могло да я срине след хит като настоящия. А и според мен се преувеличава. Никога не е била изявена вокалистка или танцьорка, че да се шокираме кой знае колко. С албума ще разбие, според мен. Мен ме изненадва разликата между как звучеше по ТВ и как е звучала в залата. Но е тъпо защото някакви фенове и казали, че била жестока и тя отговорила, че не е доволна и не се е справила добре. Дано не изпадне пак в депресия, че при нея не би ме изненадало. Наистина с този албум ще мачка щом е решила като подарък да включи droplet траковете. Реално албума вече има над 3 билиона в spotify. С три потенциални хитове ще мине 4 и ще се превърне в най-стриймвания женски албум в историята на Spotify. Според мен преди да излезе албума трябва да пусне още един сингъл както направи с Revival. Обаче декември месец не е най-добрия избор за пускане на сингли. Тогава си доминират коледните неща. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 преди 9 минути, -A. каза: Мен ме изненадва разликата между как звучеше по ТВ и как е звучала в залата. Но е тъпо защото някакви фенове и казали, че била жестока и тя отговорила, че не е доволна и не се е справила добре. Дано не изпадне пак в депресия, че при нея не би ме изненадало. Наистина с този албум ще мачка щом е решила като подарък да включи droplet траковете. Реално албума вече има над 3 билиона в spotify. С три потенциални хитове ще мине 4 и ще се превърне в най-стриймвания женски албум в историята на Spotify. Според мен преди да излезе албума трябва да пусне още един сингъл както направи с Revival. Обаче декември месец не е най-добрия избор за пускане на сингли. Тогава си доминират коледните неща. Ти гледай кака ти Адел да не пусне нещо (и то по-комерсиално, със слаба визия), че тогава става страшно. Добре е да се чуе, че Селена си има реална самопреценка. Това не би трябвало да я депресира, а да я мотивира. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 преди 48 минути, -A. каза: Мен ме изненадва разликата между как звучеше по ТВ и как е звучала в залата. Но е тъпо защото някакви фенове и казали, че била жестока и тя отговорила, че не е доволна и не се е справила добре. Дано не изпадне пак в депресия, че при нея не би ме изненадало. Наистина с този албум ще мачка щом е решила като подарък да включи droplet траковете. Реално албума вече има над 3 билиона в spotify. С три потенциални хитове ще мине 4 и ще се превърне в най-стриймвания женски албум в историята на Spotify. Според мен преди да излезе албума трябва да пусне още един сингъл както направи с Revival. Обаче декември месец не е най-добрия избор за пускане на сингли. Тогава си доминират коледните неща. На 6 декември излизат дебютния албум на Лиам Пейн и втория албум на Камила. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 През декември май и Јustin Bieber щe пуска, дано няма драми около това. Селена трябва да остави това зад гърба и ако и' потръгне да исползва този пик момент че друг трудно вече дали щe има... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 https://www.billboard.com/articles/business/chart-beat/8544604/celine-dion-first-no-1-album-in-over-17-years @SG Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 преди 12 минути, -A. каза: https://www.billboard.com/articles/business/chart-beat/8544604/celine-dion-first-no-1-album-in-over-17-years @SG Поздравления. Заслужава го! Днес гледах A Rainy Day in New York на Селена. Доста приятен филм и по-добра игра от нея, отколкото очаквах. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Шакира вече не е руса: https://www.youtube.com/watch?v=fd0oVu4es6I Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари