-A. Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 ❤️ Всеки ден ми се менят фаворитите от албума. Kinda Crazy ме зариби супер много. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Не ми хареса албума на Селена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Уоу, някой от песните серизно ме зарибиха. "A Sweeter Place", "Crowded Room", "Let Me Get Me", "People You Know", "Ring", "Rare". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Деми ще се завръща с нова песен на Грамитата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 15 Author Report Share Публикувано Януари 15 Албумът на Селена ми хареса повече отколкото очаквах. Страхотни попадения има. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 15 Author Report Share Публикувано Януари 15 преди 5 часа , SG каза: Деми ще се завръща с нова песен на Грамитата. Ариана също ще пее за пръв път от доста време. Надявам се и някоя награда да вземе. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Деми ще пее и националния химн на Super Bowl. Не го знам какъв човек е Браун, но още преди да са издали първата им обща песен вече прави повече за нея, отколкото другите й екипи за 12 години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 1 час , SG каза: Деми ще пее и националния химн на Super Bowl. Не го знам какъв човек е Браун, но още преди да са издали първата им обща песен вече прави повече за нея, отколкото другите й екипи за 12 години. Скутър може да е всякакъв, но знае как да се грижи за изпълителите си кариерно. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 13 минути, Starboy каза: Скутър може да е всякакъв, но знае как да се грижи за изпълителите си кариерно. А решат ли да го оставят- тежко им и горко... Западния Митко Пайнера. За радост не виждам Деми скоро да го остави ако пожънат успехи заедно. Само дано да съобразяват всичко в бъдеще със здравето й. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Съжалявам, но Деми Ловато е поредната наркоманка на USA пазара. Да не говорим колко хейт насъбира напоследък с глупостите които излизат от медената и устичка. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 2 часа , SG каза: Деми ще пее и националния химн на Super Bowl. Не го знам какъв човек е Браун, но още преди да са издали първата им обща песен вече прави повече за нея, отколкото другите й екипи за 12 години. Тейлър Суифт кога? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 50 минути, -A. каза: Съжалявам, но Деми Ловато е поредната наркоманка на USA пазара. Да не говорим колко хейт насъбира напоследък с глупостите които излизат от медената и устичка. Наркомани колкото искаш там, това не е фактор за нищо. А нея отдавна си я знаем какви ги говори понякога- отново нищо изненадващо. Все пак от доста време не е ставала част от някакъв наистина голям скандал, последното широко нашумяло нещо около нея беше свръхдозата. преди 7 минути, Denis каза: Тейлър Суифт кога? На нея й е време не да пее химна, а да си има собствено Halftime шоу. За жалост не съм сигурен дали това някога ще се реализира. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 преди 19 часа , SG каза: Наркомани колкото искаш там, това не е фактор за нищо. А нея отдавна си я знаем какви ги говори понякога- отново нищо изненадващо. Все пак от доста време не е ставала част от някакъв наистина голям скандал, последното широко нашумяло нещо около нея беше свръхдозата. На нея й е време не да пее химна, а да си има собствено Halftime шоу. За жалост не съм сигурен дали това някога ще се реализира. Каквото и да говорим, Тейлър обра сумати големи награди в най - слабата си година. Иначе Селена май е голяма пухкавелка като я гледам тук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 От 16.01.2020 г. от 18:27, SG каза: Наркомани колкото искаш там, това не е фактор за нищо. А нея отдавна си я знаем какви ги говори понякога- отново нищо изненадващо. Все пак от доста време не е ставала част от някакъв наистина голям скандал, последното широко нашумяло нещо около нея беше свръхдозата. На нея й е време не да пее химна, а да си има собствено Halftime шоу. За жалост не съм сигурен дали това някога ще се реализира. Покрай драмата между Тейлър и Скутър и тя доста хейт обра. Клипа е жесток. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 От 17.01.2020 г. от 14:37, WindWalkerMonk каза: Каквото и да говорим, Тейлър обра сумати големи награди в най - слабата си година. Иначе Селена май е голяма пухкавелка като я гледам тук. Тейлър Суифт мачка с изражение тук. Изключително потенциално за Меметейлър.😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 От 17.01.2020 г. от 14:37, WindWalkerMonk каза: Каквото и да говорим, Тейлър обра сумати големи награди в най - слабата си година. Иначе Селена май е голяма пухкавелка като я гледам тук. На нея най-слабата й година е по-силна от най-успешната на куп други изпълнителки. преди 15 часа , -A. каза: Покрай драмата между Тейлър и Скутър и тя доста хейт обра. Клипа е жесток. Е, какво може да направи жената след като вече е подписала с него, защото очевидно е добър в професията си и дори вече си върши работата за нея. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Тейлърица не я ли разбрахте, че обожава ролята на клета онеправдана женица и никога няма вина! И тая роля е много удобна, защото е жена и винаги може да обвинява мъжете и хората без много въпроси са на нейна страна, както многократно сме виждали. Скутър още в началото каза гледната си точка и съм склонна да му повярвам много повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 19 Author Report Share Публикувано Януари 19 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 23 минути, Fast каза: Холзи с нейните interludes е много дразнеща, Dominic's & Alanis' са брутални, трябваше да бъдат цели песни! Те + 3am & Still Learning са ми фаворитите от новите. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Приятем албум от Халзи, 3am и Still Learning задължително сингли! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Поредни аплодисменти за екипа на Селена, който е открил единствената друга седмица без major releases, за да се радва поне малко и тя на номер 1. Ако беше излязла в тази седмица, сигурно щеше да е извън топ 3, предвид, че Еминем, Мак Милър и Холси имат нови албуми. Сега й изгледах изпълнението на AMA's и съм наистина шокирана. Спирам изобщо да коментирам това момиче и ще й слушам песните, които ми харесват, по същия начин, по който слушам примерно румънските хитове - харесват ми, но изпълнителят ме интересува точно 0%. Това девойче е всичко друго, но не и музикален изпълнител. Тя няма един верен тон! Звучеше повече от ужасно, наистина ми е жал и съм шокирана, че това не беше отразено толкова, колкото фейлът на Фърги с американския химн примерно, или пък Марая Кери на Таймс скуеър. А нелепицата, че си е участвала сама в написването на всички песни? Когато излезе thank u, next всички се впечатляваха, че Ариана е взела участие в създаването на всяко парче, а там се наблюдава нещо общо между песните, наистина го има личният мотив и сходните текстове/мелодии. При rare обаче е манджа с грозде, сигурно е променяла по една думичка и е получила кредит. А най-неприятното е, че Селена се опитва да цеди връзка отпреди сто години, за да получава внимание. Но това й беше абсолютно последният полезен ход, от тук нататък не ми се вярва някой да й обърне внимание, ако пак пее за Джъстин. Медиен продукт без абсолютно никакъв пълнеж - това е Селена Гомез. И Тейлър, и Ариана си разчитат на личните драми, за да правят топ албуми, но те поне са талантливи, а драмите им са ако не реални, то поне реалистични. Селюли явно е вързана с много стабилни договори към продуцентите и трябва да продължава клоунадата, иначе си личи, че и на нея никак не й се занимава с музика. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 За Тейлър е повече от ясно. Прикрита лисичка си е била винаги. Но точно тази хитрост донякъде й помага да се задържи най-дълго от всички от това поколение (стига да не я водим към поколението на Риана, де, все пак имат само 1 година разлика в кариерите). И доста неуморно работи, също така- това си е за похвала. И за Селена винаги си е било ясно, че е медиен продукт. Тя тези успехи въобще нямаше да ги има без влиянието в социалните мрежи. И албума навярно щеше да е номер 2 ако не се беше помолила на многомилионната си публика в последния момент. НО както казах и в деня след изпълнението й- не знам защо трябва да се шокираме от него. Жената никога, ама никога не е била известна като вокалист, със съвсем различни качества е симпатична и аз лично никога не съм очаквал повече от нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари