Vancho Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 😂😂😂😂 https://vm.tiktok.com/ZSq3PJ37/ 😂😂 https://vm.tiktok.com/ZSq3xw12/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 1 час , Vancho каза: https://vm.tiktok.com/ZSq3PJ37/ Коя е тая, дето е импостър? А, да, видях Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Любовта ми към Шон се възроди! Прогнозирам, че това ще му е най-силният албум досега и най-накрая ще вземе Грами! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 На 27 ноември излиза новият албум на Гари Барлоу след 7 години мълчание. Вътре е латино песничката с Майкъл Бубле и Себастиян Ятра. Днес в COOLT го казаха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 8 часа , zai4eto82 каза: На 27 ноември излиза новият албум на Гари Барлоу след 7 години мълчание. Вътре е латино песничката с Майкъл Бубле и Себастиян Ятра. Днес в COOLT го казаха. На 27ми излиза Plastic Hearts. Никой не се интересува от Гари Барлоу 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 4 часа , Wild_Style каза: На 27ми излиза Plastic Hearts. Никой не се интересува от Гари Барлоу Тъй си мислиш. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 На 4 декември излиза Wonder. Никой не се интересува от Малой Сирус. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 36 минути, Blueberry каза: На 4 декември излиза Wonder. Никой не се интересува от Малой Сирус. Филма Shawn Mendes: In Wоnder вече е в Нетфликс. 😛 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 1 час, BobiTo каза: Филма Shawn Mendes: In Wоnder вече е в Нетфликс. 😛 Бях излъгана от @Starboy, че излиза с албума и не съм обърнала внимание на рекламата! Ще се гледа! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 1 минута, Blueberry каза: Бях излъгана от @Starboy, че излиза с албума и не съм обърнала внимание на рекламата! Ще се гледа! Не си спомням някога да сме обсъждали тоя нискобюджетен филм, единствено съм ти казал албума кога излиза. 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 2 минути, Starboy каза: Не си спомням някога да сме обсъждали тоя нискобюджетен филм, единствено съм ти казал албума кога излиза. Питах онзи ден и ти отговори - на 4-ти излиза!!! Вилли пък твърдеше, че Wonder песента е флоп и никой не се интересува от най-сладкото лъвче, ама като гледам Monster си върви перфектно ^_^ цункаме високото красиво канадче за този му успех (дори само красиво да бях написала, щеше да е ясно, че не говоря за Бийбър). Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 2 минути, Blueberry каза: Питах онзи ден и ти отговори - на 4-ти излиза!!! Вилли пък твърдеше, че Wonder песента е флоп и никой не се интересува от най-сладкото лъвче, ама като гледам Monster си върви перфектно ^_^ цункаме високото красиво канадче за този му успех (дори само красиво да бях написала, щеше да е ясно, че не говоря за Бийбър). Мислех, че говориш за албума тогава. А песента Уондър е брутален флоп, това, че само ти я слушаш, не се променя този факт! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 2 минути, Starboy каза: Мислех, че говориш за албума тогава. А песента Уондър е брутален флоп, това, че само ти я слушаш, не се променя този факт! Нищо, което аз слушам, не е флоп! Изпълнителите като записват песни си казват "Може да има 100 човека в стаята и 99 да си мислят, че песента ми не струва, но важното е 1 да я хареса и това да е Blueberry!". 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 1 час, BobiTo каза: Филма Shawn Mendes: In Wоnder вече е в Нетфликс. 😛 Утре излиза всъщност. Мисля да си взема болничен. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 12 минути, Blueberry каза: Утре излиза всъщност. Мисля да си взема болничен. Вземи един ден за изглеждане и един за мастурбация. 🤪 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 It's Official! Ariana Grande and Jennifer Hudson are joining Mariah Carey in her holiday special and have recorded a single and music video for Carey's "Oh Santa!" Едно време се плюеха, сега ще работят заедно 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Днес са Американските музикални награди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 11 часа , Blueberry каза: It's Official! Ariana Grande and Jennifer Hudson are joining Mariah Carey in her holiday special and have recorded a single and music video for Carey's "Oh Santa!" Едно време се плюеха, сега ще работят заедно Чакаме я, макар и коледна, Марая и Ариана са топа, Джей Хъд също е класа. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 ❤️💋 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Тази песен преди да излезе видеото изобщо не я бях забелязъл, много е яка. @Blueberry какво мислиш по въпроса? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 4 минути, BobiTo каза: Тази песен преди да излезе видеото изобщо не я бях забелязъл, много е яка. @Blueberry какво мислиш по въпроса? Аз не съм му слушала албума май 😂 с клип ме кефи. Интересното е, че песните му са супер запомнящи се и от едно слушане знаеш рефрена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 1 минута, Blueberry каза: Аз не съм му слушала албума май 😂 с клип ме кефи. Интересното е, че песните му са супер запомнящи се и от едно слушане знаеш рефрена. Аз слушах албума и заспах. 😂 Ама неговите песни с клипове са много приятни, защо ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 58 минути, BobiTo каза: Аз слушах албума и заспах. 😂 Ама неговите песни с клипове са много приятни, защо ли? Избира си правилно синглите. Но нещо не ми е тръпка да му слушам музиката. И в 1Д ми беше най-малко любимият... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Fine Line ми е най-слушаният албум този година. Перфектната комбинация от pop и indie rock, а Хари е мъж мечта Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 1 час , Senhor каза: Fine Line ми е най-слушаният албум този година. Перфектната комбинация от pop и indie rock, а Хари е мъж мечта Хубави са само синглите, иначе самия албум не ме кефи, дано обаче "To Be So Lonely" да бъде последен сингъл и да пусне нов албум. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари